Π.α.ο.κ

Ρε πουστη μου απ’ολο το ροστερ τους τον Νε διαλεξαμε? Και 1,5 εκατομμυριο μονο? Μηπως ειναι οι πηγες που φερνουν AC/DC Ελλαδα καθε χρονο? :Ρ

Χμ θα μπορουσατε να παρετε περισσοτερα ή να κοιταξετε να τον πουλησετε εξω.
Αν γινει παντως δεν θα ναι και καμια μεγαλη εκπληξη,ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι θα φυγει.

κανε υπομονη 2 μερες…:wink: :wink:

Αν γίνει αυτό, πες μου πότε κατεβαίνεις Αθήνα, να σε κεράσω!!!:smiley: :smiley:

ρε πλακα σας κανει,μην ειστε μλκες

θα μείνει μεχρι καλοκαίρι κ μετα θα έρθει ή κατευθείαν τώρα??

έχει δίκιο ο karvou, κέρασμα…:smiley:

starstruck μη παιζεις τωρα μ’αυτα ρε συ…
και καλα…πες οτι φευγει, γιατι 1,5 εκ? η ρητρα του δεν ελεγε 5?
εγω παντως ακουω οτι ο ατζεντης του τον ψηνει για αεκ…

1.5 εκ. μετρητα και 3.5 εκ. που ειναι η τιμη του Νε και καλυφθηκε η ρητρα! :stuck_out_tongue:

Εγω νομιζα 5 εκ. ο Νε και 1.5 για φιλοδωρημα…

Σωστο και αυτο.

Αν κάνει και ο Νε 3.5εκ ? τότε πάω πάσο#-o #-o :stuck_out_tongue: :smiley: !!!

Παρασκευή σήμερα αλλά τιποτα δεν ανακοινώθηκε…:frowning:

πραγματικα,πιστευες πως θα ανακοινωθει κατι τετοιο?

Οχι.
Η “Γατα” βεβαια κατι αναφερει στο εξωφυλλο…

Άντε ο starstruck σας δουλεύει και εσείς τσιμπάτε… Ενδεχόμενη πώληση του Χριστοδουλόπουλου θα σημαίνει ταυτόχρονα και αναίρεση των λεγόμενων του Ζαγοράκη και γενικά της διοίκησης. Το έχουν πει επανελλημένα πως ο Λάζαρος είναι μεγάλο ταλέντο και θέλουν να χτιστεί γύρω του ο ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων. Αν πωληθεί (πόσο μάλλον στο ΠΟΚ) ίσως να είναι και το τέλος του Ζαγοράκη και φτου απ’ την αρχή… και αυτό δεν πρόκειται να μη γίνει επειδή ο Ζαγορ φοβάται να μην έρθει σε κόντρα μαζί μας αλλά επειδή πιστεύει τα ίδια με μας. Αν ήταν ο χοντρός εδώ τώρα ο Λάζαρος θα υπέγραφε και θα 'τρωγε τα μισά λεφτά της μεταγραφής πουλώντας τρέλα και βγαίνοντας βόλτα στη Θεσσαλονίκη με μπράβους.

Παντως, αν ειναι ο νεος ΠΑΟΚ να χτιστει γυρω απο τον Χριστοδουλοπουλο, θα πρεπει να του μαθετε οτι η μπαλα ειναι ομαδικο παιχνιδι… :wink:

κι εγω να ημουν στην θεση του, με τετοιους αμπαλους συμπαικτες που εχει το παιδι, ατομιστιες θα εκανα…αν και διαφωνω.Ο σαντος του εχει πει να παιρνει συχνα πρωτοβουλιες.κατι παραπανω θα ξερει.

μη ξεχναμε πως εστω και οι μισες ατομιστιες να παιρνανε,κανουν σοβαρες καταστασεις στην αντιπαλη αμυνα(βλ.Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ),ενω αν την δωσει σε καποιον κατα πασα πιθανοτητα θα τη χασει η θα βγαλει καμια οχι και τοσο καλη σεντρα.Οπως ειπε ο ντιντιερ κατι θα ξερει ο σαντος,και του χει δωσει τις σωστες οδηγιες πως πρεπει να λειτουργει.

Το “οι συμπαικτες μου ειναι αμπαλοι, αρα δεν τους δινω τη μπαλα” απλα δεν ισχυει. Και ειναι καταστροφη να το πιστευει ενα παιδακι 20 χρονων. Γιατι και καλυτεροι συμπαικτες να ερθουν, ποτε δεν θα μαθει να δινει τη μπαλα…

καλα δικιο εχεις αλλα πιστευω εξηγησα γιατι παιρνει ατομικες ενεργειες.Περσυ ειχαμε τον ζαγορακη που επαιρνε πρωτοβουλιες.φετος ποιος απο δαυτους στην ομαδα μπορει να ζητησει μπαλα και να δημιουρησει γκολ μπροστα,εστω να ντριμπλαρει σου λεω εγω…?