Π.α.ο.κ

ΠΑΟΚ-ΑΓΟΡ Ρεθυμνου 76-61.4 σερι νικη του παοκ,ετσι για να βλεπουν καποιοι που λεγαν τελειωμενο τον παοκ

εγω παντως τον εχω προσεξει να κανει και ατομιστιες και θεωρω για προσωπικη του προβολη…
ενα παραδειγμα, στο ματς με Λαρισα και στη φαση με τον Βρυζα (δε θυμαμαι σε ποιο λεπτο),
ο βρυζας ηταν ολομοναχος σε αδεια εστια και προτιμησε να σουταρει απο τη γωνια,παρα να πασαρει, που θα ηταν ωραιο να τελειωσει με γκολ ο ζησης…
anyway εγω νομιζω πως χρειαζεται λιγο στρωσιμο στην αγωνιστικη του συμπεριφορα…

μεταγραφες μπορει να μν εχουμε κανει ακομα αλλα κανουν οι γερμαΝοι για μας…τσεκαρετε εδω…http://www.transfermarkt.de/de/verein/1091/paokthessaloniki/uebersicht/startseite.html
Ποιος ειναι ο μεγαλυτερος σε αξια παικτης μας??!!!Κουλο ε?Λετε να ξερουν κατι οι γερμανοι?

Τι ακριβως εννοεις?Η φωτο που ποσταρες δεν ανοιγει και στο σαητ δεν βλεπω καμια μεταγραφη…

έχουν βάλει τον Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ… :wink:

Τον εβγαλαν τοτε :roll:

Κρίμα για τον Γεωργιάδη σήμερα… εκεί που έκανε τα απίστευτα κοιμήθηκε ο Θεός και πέρασε άουτ το πέναλτυ.(το πρώτο μετά απο 2 περίπου χρόνια) Αυτό έκρινε και το παιχνίδι δυστηχώς. Λογικό είναι όμως και δεν εκπλήσσεται κανείς… Forza ρεεε!

Για Πανόπουλο συμφωνώ μαζί σου, για το πρώτο σκέλος γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…

Ο μπασκετικος ΠΑΟΚ εχασε απτην ταρτου ροκ στο γιουροκαπ με 90-80

Πανό του παοχτσήδικου λαού: “Bυζαντινοί Ενωμένοι Μαχητές”. Πάμε να πάρουμε την πόλη ρεεεε:lol: :lol: :lol:

αγωνιστικά ζει ένα θαύμα ο ΠΑΟΚ,με Ίμπο και Φλεβαράκη να κάνει τα απίστευτα,εύγε,το θέμα είναι αν θα κρατήσει αυτό ή αν απλά θα τελειώσει η χρονιά και θα φύγουν απλήρωτοι και νύχτα μερικοί:wink:

Χαρούμενε… σύνδεσμος είναι. Και αν θα πάρουμε την πόλη μόνο τη δική σου βοήθεια δε θα χρειαστούμε…:wink:

Ναι ρε, άντε να πάτε να σφάξετε τους τουρκαλάδες.

Όχι πάντως ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν τέτοιες αντιλήψεις, έχω δεί και αυτοκολλητάκι Antifa ΠΑΟΚ fans και μπράβο τους:wink:

Ω ρε φιλε, αν θα παρουμε την Πολη λεει ο αλλος.

Τελικα αυτος ο Γιαπωνεζος ο Χασεμπε που δεν πηραμε πρεπει να ταν καλο παιχτακι. Στην Βολφσμπουργκ πηγε. Και του Μασμανιδη παει για καλοκαιρι.

ρε συ sharuman δηλαδη αν πει ο αλλος να παρουμε τη πολη,ειναι ακροδεξιος η φασιστας???δηλαδη ημαρτον…

Παιδες μην αγχωνεστε!
Οι προφητειες του πατερα Παισιου και του Τραχωνιου λενε οτι την Πολη θα μας την δωσουν!Δεν θα χρειαστει καν να παμε να την παρουμε :wink:

ρε συ μες το μυαλο μου εισαι???και γω αυτο σκεφτομουνα…κατι εχω ακουσει θα τους νικησουν οι ρωσοι και θα μας την δωσουν…το 1/3 θα πεθανουν το αλλο 1/3 θα γινουν χριστιανοι και οι υπολοιποι θα την κοπανησουν…αυτα λενε οι πληροφοριες μου…αν δεν προλαβει να καταστραφει η ανθρωποτητα βεβαια το 2012 συμφωνα με τους μαγιας…:roll: :roll: :roll: :roll:

Μια χαρα θα κρατησει φιλε μου ρουντολφ.Στο τελος της σεζον θα σε κανω να επικαλεστεις τη δηλωση σου για τον παοκ,και να την ανακαλεσεις

Φιλοι παοκτσηδες και μη,μπορειται να παρακολουθησετε το ντερμπι Αρης-ΠΑΟΚ απο το αλεξανδρειο απευθειας μεταδοση απο την ΕΤ1 στις 17:00

Αρης-ΠΑΟΚ 83-73.Το μελανο σημειο του παοκ εκμεταλευθηκε ο αρης,δηλαδη τα ανεβοκατεβασματα στην αποδοση και εκει που επρεπε φορτσαρε και πηρε τη διαφορα.Γενικα ο παοκ επαιξε καλα,αλλα μασει και τσαλδαρης διελυσαν την παοκτσιδικη αμυνα.Ξερουμε οτι ο αρης ειναι μια απτις 3 καλυτερες ομαδες της ελλαδας,αρα σαν αποτελεσμα δε πτοουμαστε καθολου,δεν υπηρχε ουτε “γκελα” ουτε τιποτα τετοιο.Κοιταμε μπροστα στο επομενο ματς8)

Από συνέντευξη του Θωμά Μητρόπουλου.

• Από την Θεσσαλονίκη υπάρχει ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

«Μόνο ο ΠΑΟΚ. Αυτό ο σύλλογος έχει τη δύναμη να κάνει τα πάντα. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα λίγα σωματεία που μπορεί κάποιος να επενδύσει χρήματα και να κάνει απόσβεση».

• Γιατί δεν εμφανίζεται ένας μεγάλος επιχειρηματίας σε αυτή την ομάδα για να επενδύσει;

«Από την Αθήνα δεν είναι εφικτό να βρεθεί επενδυτής λόγω απόστασης, γιατί δεν θα του είναι εύκολο να τη διοικήσει. Βέβαια, υπάρχουν πλούσιοι Βορειοελλαδίτες που θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τα κοινά της ΠΑΕ. Οι τελευταίοι δεν πάνε εξαιτίας ορισμένων οπαδών και δικαιολογημένα. Σου λέει ο άλλος “να βάλω 50-60 εκατ. ευρώ για τον ΠΑΟΚ και να μην μπορώ να ξεμυτίσω από το σπίτι μου;”. Ωστόσο, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που ένας επενδυτής μπορεί να κάνει απόσβεση και μπορεί να χτυπήσει τους μεγάλους της Αθήνας. Μόλις εμφανιστεί ένας έξυπνος παράγοντας που θα βάλει στην ομάδα 50 εκατ. ευρώ, τότε το μαγαζί θα γίνει πρώτο και θα χτυπήσει αμέσως τίτλο, γιατί έχει τη μισή Ελλάδα μαζί του. Και ο Αρης έχει μεγάλη δύναμη, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έχει και στην ευρύτερη περιφέρεια. Για να το πω πιο απλά, εάν αποφασίσει ο ΠΑΟΚ και μαρκάρει 20 προιόντα ευρείας κατανάλωσης (κρασιά, τυριά, κ.λπ.), θα γίνει χαμός. Πέστε μου ποιος καταστηματάρχης θα τολμήσει να μη βάλει τα είδη αυτά στο μαγαζί του. Νομίζετε ότι υπάρχει αλυσίδα σούπερ μάρκετ που θα πει “Οχι, δεν βάζω τα προιόντα που υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ στο μαγαζί μου”; Αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος. Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός».