Λοιπον,επειδη ειχαμε την προηγουμενη αγωνιστικη την πρωτη μας ηττα στη τουμπα,τωρα θα παρουμε διπλο για να υπαρχει απολυτη ισσοροπια.Παρολο που οι γριες εχουν μια παραδοση να κερδιζουν τον παοκ στην εδρα τους,το πιστευω για σημερα
Πραγματικά τραγικός ο ΠΑΟΚ. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ. Οι παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται. Ελπίζω να αξιωθεί ο ΠΑΟΚ να τους πετάξει όλους έξω.
Όσο για τον Γερμανάκο λυπάμαι πάρα πολύ. Ο άνθρωπος είναι πνευματικά καθυστερημένος.
γιατί έπεσε ξύλο πριν το ματς? (ωραίο timing, την ημέρα που είχα ποστάρει και τη συνέντευξη του Θωμά Μητρόπουλου)
Oταν λεγαμε οτι ο σαντος ειναι ενας μετριος προπονητης βγαινανε καποιοι και λεγανε οτι ο σαντος ειναι προπονηταρας και οτι εχει περασει απο τις 3 μεγαλυτερες ομαδες της πορτογαλιας(γιατι εφαγε μπουλο και απο τις 3 αραγε?). Ο παοκ υποτιθεται οτι βρισκεται σε περιοδο εξυγιανσης και δινει 600 χιλιαρικα για τον σαντος για να εχει τον παοκ εκτο-εβδομο οταν κατι τετοιο μπορουσε πολυ ευκολα να το πετυχει με προπονητες που αμοιβονταν τα μισα πχ βουκοτιτς η ντουμι.
Κατα τα αλλα οι σαρδελες δεν ηταν νοστιμες σημερα…
Αμα δεν εχεις υλικο,δεν πα να σαι ο μουρινιο,παπαρια θα παρεις στο τελος.
κιμι τον σαντος δεν τον φερανε για να βγαλει "αυτη"την ομαδα στην πρωτη τετράδα αλλα για να δημιουρησει νεα που θα πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια…συμφωνω με τα λεγομενα του συμ-παοκτση …εμενα μου προκαλει τεραστια εντυπωση παντως που πηραμε 2 κοκκινες πριν το ματς με τον παο…δεν θελω να γινω γραφικος αλλα τα πραγματα δεν ειναι τυχαια παντα…
μη σου πω του μπαλαφα απευθειας κοκκινη…την πρωτη δεν την ειδα αλλα απ οτι ακουσα δεν ηταν…ηταν??
ρε παιδια ο ηρακλης ποσους φιλαθλους εχει???
μεσα ημουν… 6000-7000 ειμασταν και καμμια 3000 ηρακλειδεις…στο τελος πεσαν και δακρυγονα…
του μπαλαφα η αποβολη ηταν του κνολ οχι…
Βασικα,σχετικα με τις κοκκινες,ο μπαλαφας ειναι και κολοπαιδι και καλα εκανε και τον απεβαλε.Αλλα ο κνολ ηταν απτους καλυτερους παικτες της ομαδας μας,ειχε περισσοτερες ευκαιριες να βαλει γκολ και απτους επιθετικους μας και ηταν το χρονικο σημειο που πιεζαμε για ισοφαριση και ο γερμανακος τον απεβαλε ετσι στο ντουκου.Μα καλα ποσο μλκες μπορει να ναι αυτοι οι διαιτητες,ελεος.Αλλο να μη δεις κατι και αλλο να δεις κατι που ειναι ανυπαρκτο.
BAN σε ολους τους καραγκιοζηδες που λεγονται και διαιτητες
ετσι κι αδικηθει ο παοκ στην τουμπα με τους λαγους, δεν βλεπω να φευγουν ζωντανοι απο εκει μεσα την αλλη κυριακη…
έτσι,θάνατος.
πολιτισμος ε
Απλά ο Γερμανάκος πήρε LSD και έβλεπε παραισθήσεις μάλλον. Πέρα από την πλάκα το παιδί είναι καθυστερημένο και ο πατέρας του τον έκανε διαιτητή γιατί άλλη δουλειά αποκλείεται να έβρισκε.
Ναι ρε.
παρεξηγηθηκα μου φαινεται:-k …δεν εχω παει ποτε τουμπα και δεν ειμαι φυσικα “χουλιγκανος”…απλα πιστευω στανταρ πως θα γινουν επεισοδια αν ευνοηθει για ακομη μια φορα ο παο στο πρωταθλημα.ετσι κι αλλιως καθε χρονια στην τουμπα τα ιδια γινονται…ακυρες διαιτησιες και εκτεταμενα επισοδια μετα…οχι οτι τα επιδοκιμαζω…
Με τον Ηρακλη εφταιγε η διαιτησια για τα επεισοδια?
Αυτοι που μαχαιρωθηκαν ηταν φιλοι του Γερμανακου?
ειπα εγω κατι τετοιο???:-sμην τρελαθουμε κιολας… Αλιμονο αν δεν καταδικαζουμε ολοι μας τετοια επεισοδια και προσωπικα δεν συμφωνω με διακιολογιες τυπου “εφταιγε η αστυνομια”…Τα επεισοδια εγιναν εξω απο το γηπεδο, πριν και μετα το ματς , και δεν πιστευω πως ειχαν σχεση με το ματς…ετσι κι αλλιως σε καθε εκτος εδρας ματς χανει ο παοκ τωρα τους ηρθε να κανουν επεισοδια για την διαιτησια?εγω την αληθεια ειπα,οτι καθε χρονο στην τουμπα γινονται επεισοδια,μονο με τον ολυμπιακο και παναθηναικο(συμπτωση ειναι αραγε?).εσυ προφανως για λογο των επεισοδιων εχεις παντα αλλον απο μενα,τι να κανουμε?δεν φταινε μονο οι καφροι στην ελλαδα.φταινε κι αλλοι που δινουν αφορμη στους καφρους…
η αστυνομια εχτες πραγματικα απαραδεκτη…μετα το τελος του αγωνα αδικαιολογητη χρηση χημικων ουσιων…παραλιγο να λυποθυμησω δεν μπορουσα να φυγω απ το γηπεδο…μπηκα μεσα στο ΑΧΕΠΑ το νοσοκομειο και εριξα λιγο νερο στο προσωπο μου…γυναικες και πατεραδες με τα παιδακια τους να μην μπορουν να αναπνευσουν…
Ο Σαντος δεν κανει! Τελος. Ουτε με φρινγκερ δεν ειχε ο παοκ τοσο κακη εικονα. Οκ κυριε σαντος ξερουμε οτι το υλικο του παοκ ειναι μετριοτατο, το ειπες 1,2.3 φορες,μην το επαναλαμβανεις συνεχεια! Αλλα ρε παιδι μου περιμενεις να δεις κατι, μια βελτιωση εστω, τουλαχιστον βαλε τους πιτσιρικαδες μεσα, αθανασιαδη και σια.
Στον Παο οταν ειχε παει ο σαντος ειχε 6 ηττες σερι και τον διωξανε αρων αρων, ουτε το ονομα του δεν θελουνε να ακουνε οι βαζελοι. Αν ειναι να πλερωνεις 600 χιλιαρικα για να σε εχει 6-7 , με τα μισα εχω τον βουκοτιτς ας πουμε και κανει την ιδια δουλεια. Χθες εκανε αλλαγη στο 90φευγα…
Αυτοι που δινουν αφορμη στους καφρους ειναι οι εφημεριδες της Θεσσαλονικης και η γενικοτερη ψευδαισθηση του “η Αθηνα θελει να μας φαει, οποτε γαμηστε τους”. Γνωμη μου…
Και προσεξε δεν λεω οτι μονο στη Θεσσαλονικη γινονται αυτα. Στην Αθηνα ιδια και χειροτερα εχουμε…