…τους βλέπω νά’ρχονται για να κεράσουν κανά σφηνάκι:p :!:
ελπιζω να αντέχει εκει το σημείο…καλά τα χοροπηδητά αλλά και η ασφάλεια είναι καλύτερη
[SPOILER]
πιο εντυπωσιακό δεν πάει πάντως…8)
είδες που δεν χρειάζονται η φωτοβολίδες και οι μαλακίες[/SPOILER]
Ήταν ευρωπαικό παιχνίδι ρε. Εκεί είμαστε “κύριοι”"
Ναι ωραίο teaser. Άντε να δούμε τι θα κάνουμε. Και εμείς όπως ο ΟΣΦΠ βάζουμε διαλέγουμε τους πιο εφικτούς στόχους. Ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα , εμείς το Εuropa League.
Ρε μάγκες να πάρω τη ριγέ ή τη μαύρη;
http://www.paokwebtv.com/index.php/football/football-news/175-13-09-2011-football-news-fanela
Τη ριγέ ρε δεν τίθεται ερώτημα!
Οι άλλες 2 δεν μου άρεσαν καθόλου προσωπικά
Επιτέλους ρίγα. Ωραία φανέλα.
Αρκετά καλή η ριγέ… Αν και δεν φτάνει την παλιά με “Γενική τράπεζα” Και τα 65 ευρώ είναι πάρα πολλά…
Εμένα θα με άρεζε κάτι σαν αυτές…
Και φυσικά διακαής πόθος κάθε παοκτση είναι η φανέλα με τον χορηγό που πρέπει
Και γω θέλω να γυρίσει ρε γμτ η adidas, να μας κάνει καμιά φανέλα σαν της Besiktas ή της Partizan έστω.
Της Besiktas πάντως την τσίμπησα. 8)
Αντε να ξεκινάμε σγα σγα για τον ναό… Τσο και λο στους ασπρομπουτηδες του λονδίνου… Σκιστε τον παοκ της αγγλίας…
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
α ρε Κοντρέρας γαμώ.
ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΑ ΛΙΝΟ
Nα φανταστώ τον έβριζες και μετά την πρώτη εκτέλεση ε?
Ή τότε πανηγύρισες?
σχεδον ολοι χανουν το 2ο συνεχομενο πεναλτυ. το τσουτσεκι που μπηκε νωριτερα μεσα να γαμησετε…
τι φταίει ο λινο? έριξε μια χαρά πέναλτι…απλά την δεύτερη φορά φοβήθηκε να κάνει το ίδιο.
Nαι, τον Κοντρέρας που μας έσωσε πάνω στη γραμμή
Ξεκολλάτε ρε
ε, είπαμε , δυστυχώς ο Κοντρέρας έχει πάρει λίγη ελληνική κουτοπονηριά και πήγε να μπει μέσα νωρίτερα όπως κάνουν όλα τα γίδια στη σουπερλίγκα. επίσης όλα τα γίδια στη σουπερλίγκα πέφτουν όπως ο Άγγλος που πήγε να πάρει πέναλτυ, αλλά εδώ υπάρχει κανονικός διαιτητής και όχι ανδρείκελο, και του έδωσε την κίτρινη για το θέατρο. να δω αν θα ζήσουμε να δούμε τέτοια πράγματα και στην ελλαδάρα μας.