Π.α.ο.κ

εμενα και απο replay πεναλτυ μαρς μου φανηκε στον αγγλο :-s

και εγώ για πέναλντι το είδα.

Πολύ άτυχος ο παοκ στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού…

Ατυχια ρε Παοκια! Το αξιζατε!

Ο διαιτητής ρε πούστη μου Ερυθρός Αστέρας είναι; Πολύ επιθετικά μας έπαιζε, άσε που ο βοηθός φοβήθηκε να ακολουθήσει τον κανόνα, η αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου και μας γάμησε στα μισά offside που έδωσε. Κατά τα άλλα κοροϊδία η τυπολατρεία που δεν τηρήθηκε και στην δεύτερη εκτέλεση όμως. Από την άλλη, δεν μας ήθελε και η μπάλα 4 κλασσικές ευκαιρίες κάναμε γαμώ

Καλά, έχω σπαμάρει άπειρες φορές πόσο μου την σπάει ο Λίνο, όταν είδα πως πήγε να το εκτελέσει αυτός γαμωσταύρισα λίγο, όταν το έβαλε απλά φώναξα ΓΚΟΟΟΛΛΑΝΑΤΕΓΡΕΝΑΠΟΥΜΕΡΕΠΑΟΚΑΡΑ και στο τέλος ένα “πάλι καλά”, αλλά μετά που το έχασε δικαιώθηκα. :stuck_out_tongue:

στον πασχαλάκο αυτό.

Το 2ο ημίχρονο δεν το είδα είχα μάθημα, είδα μόλις τις φάσεις όμως. Πιστεύω το αξίζαμε το ματσάκι.

Άαα ρε Ευρωπαίε ΠΑΟΚ…

Εντάξει η μπάλα πόρνη. Ο Αθανασιάδης απιστευτος , πήγε να βάλει φανταστικό γκολ. Κρίμα πάντως γιατι αν κερδίζαμε μπαιναμε στο κόλπο. Τώρα πολυ δυσκολα τα πράγματα.

Sent from my iPad using Tapatalk

μονο αθανασιαδη κραταμε απο αυτη την εμφανιση…οι αλλοι λιγοι…αντε πες ο κοντρερας ηταν σκυλι μονο.

Επίσης Βιειρίνια σήμερα ανύπαρκτος εκτός από εκείνη την σέντρα στο 92(!)

και Garcia ε.

Ο Garcia είναι πάντα ο καλύτερος. Πάντα για τον δεύτερο ψάχνουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

μεγάλο κρίμα…:?
έπρεπε η φάση του Αθανασιάδη και το δοκάρι να μπουν…

βρε το δοκαρι του κασπερ χεστο…η γυρισταρα του κλαους να μπαινε,ακομα θα τσιριζα

Πούστη θεέ ΠΑΟΚ δεν ήσουνα ποτέ…

Μόνο εμείς καταφέρνουμε κάτι τέτοια… Τυχεροί βέβαια στην αρχή με το πέναλτι που δεν δόθηκε στους άγγλους… Από την κερκίδα φάνηκε ότι ήταν καθαρό…

Αλλά το 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαν… Μόνο την φάση με την επική μαλακία του κρέσιτς (αρχίζει να γίνεται και αυτός επικίνδυνος για την ομάδα…)

Ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο δεν το πίστευα τι χάναμε και τι έβγαζε ο άλλος…

Πάλι με την περηφάνια και το πόσο κρίμα για το αποτέλεσμα θα μείνουμε… Και στο ταμείο τα @@ μας…

Επίσης είναι καιρός ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός να γυρίσει δεξί μπακ και να σκοτώσουμε τον Έττο πριν ακουμπήσει μπάλα ξανά…

εττο τεραστια αποτυχια οντως

Πραγματικά άξιζε στον ΠΑΟΚ να νικήσει… Τρομερό το γυριστό του Αθανασιάδη (?)

Ναι, ο Αθανασιάδης το έκανε το γυριστό. Πραγματικά στεναχωρήθηκα χτες, γιατί το αξίζαμε. Ο Σαλπιγγίδης πρέπει να παίζει με μέσον, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Ο Σάλπι μια χαρά ήταν στο 1ο ημίχρονο που είδα.

Μια χαρα ηταν ο Σαλπι.Ο Βιερινια δεν βλεποταν…

Ο Σαλπιγγίδης έπαιζε σε όλη τη δεξιά πλευρά γιατί εκεί δεν έχεις παίχτη.Α ξέχασα έπαιζε ο Έττο εκεί…:lol2: