Π.α.ο.κ

Θα παίξει ο Lazar στη θέση του Garcia. Προφανώς δεν είναι το ίδιο αλλά τουλάχιστον έχεις έναν πολύ αξιόλογο αντικαταστάτη.

Λογικά Λαζαρ-Αρίας-Φωτάκης θα είναι η τριάδα… Εκτός και αν κάνει την εμφάνιση του κανένας Ιβιτς στη θέση του φωτάκη…

Ή μπορεί να παίξουν και οι 2 με τον Φωτάκη δεξιά στη θέση του Γεωργιάδη.

Τελικά όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει με Γεωργιάδη στα δεξιά… Η μόνη θέση που παίζεται είναι ανάμεσα σε φωτάκη και ίβιτς… Πιστεύω θα ξεκινήσει τον πρώτο γιατί είναι πιο καλός αμυντικά και θα περάσει το Ίβιτς σαν αλλαγή ανάλογα με το πως θα πάει το παιχνίδι…

Mας φοβούνται. Βάλαν τα μεγάλα μέσα. aka Κουκουλάκης :D:D

και μαριαεφεραταψαρια να λεγόταν το ίδιο θα έλεγες…
εκτός αν θες έλεγες ποτέ, “ναι ρε πούστη έβαλαν τον τάδε”

Ο συγκεκριμένος απλά ήταν στο ματς του κυπέλλου που μείναμε με 9 το 2009 ή 2008 νομίζω και χάσαμε και από γκολ οφσάιντ μάλιστα στο 118’

ααα…συγγνώμη…δεν εχω προϊστορία μπροστά μου…:stuck_out_tongue:

μεγαλη λουμπινα αυτος ο κουκουλακης…ας ελπισουμε πως δε θα χρειαστει γκρινια μετα το ματς:)

οσο για σημερα,καταλαθος διπλο και φυγαμε για αλλα

Αν κρίνω από την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιλαγού, με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα:papas: τους έχουμε
Για σήμερα είμαι πολύ αισιόδοξος8)

Το γκολ δεν ήταν οφσάιντ του Ολυμπιακού ή ήταν οριακό. Έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο, μας άφησε με εννιά αναίτια και χάρισε μερικές κόκκινες στους γαύρους. Αποκορύφωμα η ανατροπή του Μπακαγιόκο από τον Αβραάμ ως τελευταίος παίκτης που δεν έδωσε ούτε φάουλ. Μετά τον Σπάθα το μεγαλύτερο σφάξιμο των τελευταίων ετών. Ο Κουκουλάκης και πέρυσι ακόμα έδωσε ένα ανεπανάληπτο πέναλτυ υπέρ του γαύρου (νομίζω στον Φουστέρ με Τρίπολη). Ο άνθρωπος είναι για ειδικές αποστολές του Ολυμπιακού. Τον διάλεξαν καθόλου τυχαία. Ήθελα να ήξερα ποιοι θεωρούνται οι καλύτεροι διαιτητές στην Ελλάδα σήμερα; Ο Κάκος και ο Κουκουλάκης;

Εγώ πάλι καθόλου. Πίστευα ότι την θέση του Garcia θα την πάρει ο Lazar. Από ότι φαίνεται δεν είναι έτοιμος και θα μεταφερθεί εκεί ο Φωτάκης και μπροστά ο Ivic. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέρθει σαν play maker ο Φωτάκης. Θα έχουμε πρόβλημα εκεί πέρα των γνωστών αμυντικών αδυναμιών των μπακ μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν δεν μπορούσε να παίξει ο Lazar κακώς έμεινε ο Garcia Θεσσαλονίκη.

Εντάξει τελικά Lazar αντί Ιvic. Μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δεν θα απέκλειε Garcia ο Boloni αν δεν ήταν έτοιμος ο Lazar.

Τhink positive!
Ένα γκολ(σουτ-κομήτη του Αντελίνο) πιστεύω θα το βάλουμε
Πλησιάζει η ώρα!=D>

[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΑΪΤΕ[/SIZE][/B][/SPOILER]

[SIZE=“7”][B]GOAAAAAAAAAAAALLLLLLLL[/B][/SIZE]

Μωωωρη Παοκαρα!

Άντε γεια ρε 8)

Θα αφήσει εποχή. Είναι σίγουρο

Πρέπει να σοβαρευτούμε πίσω… Δεν εμπνέουμε σοβαρότητα… Στη κόντρα όμως φωτιά είμαστε…

Περιττό να πούμε οτι θα είμασταν με εννιά αν παίζαμε με Ολυμπιακο