Π.α.ο.κ

Βάλτε τον Γκαρσία σε ένα τσάρτερ να μπει στο ημίχρονο…

μετά και τη χθεσινή διαιτησία, και το φανερό αποτέλεσμα που είχε στο παιχνίδι, ίσως πρέπει οι έλληνες διαιτητές να μάθουν να μην αναπνέουν με τη σφυρίχτρα στο στόμα.

πρωτος παικτης ο μαλεζας

Δε νομίζω οτι έχουμε και τοσο πρόβλημα πίσω. Εντάξει δεν παίζουμε με κανά χωριό. Θα κάνουνε και καμμια ευκαιρία μέσα στο σπίτι τους. Ο Κλαους παραλίγο να βάλει και δεύτερη γκολαρα. Σκεφτείτε οτι ο vierinha δεν εχει ακουμπήσει μπάλα.

ο κοντρερας με μαλεζα ανταλλαξαν φανελες σημερα νομιζω

ο βιερινια ξεχασε να παρει το αεροπλανο για ρωσια

κλαους σκορερ και γεωργιαδης αυτο που επρεπε να ηταν ο κουτσιανικουλης πριν 2-3 χρονια

ο ετο δικοπο μαχαιρι πλεον

μακαρι να κρατησουμε το σκορ η να βαλουμε ενα δευτερο και να το τελειωσουμε

Απλά στο κέντρο χάνουμε πολύ εύκολα την μπάλα με αποτέλεσμα να βγάζουν εύκολες επιθέσεις αυτοί…

ο αθανασιάδης σε κάθε μάτς που παίζει αποδεικνύει οτι αν δουλέψει θα γίνει μεγάλη παιχτούρα!!έχει πολύ ταλέντο.ο κοντρέρας οτι ναναι.τέτοια λάθη δεν δικαιολογούνται από παίκτη του επιπέδου του.

[B]ΚΡΕΣΙΤΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…[/B]:x

Είναι θέμα χρόνου να το φαμε

Αναμενόμενο. Έξω και ο κοντρερας. Τον Ηπιαμε

Παίζει να τους απείλησαν ότι θα τους εκτελέσουν τις οικογένειες στην κόκκινη πλατεία αν δεν ισοφαρίσουν μέχρι το 55…

Τώρα και χωρίς κοντρέρας να δω ποιος θα βγάζει την μπάλα στην γραμμή… Αυτό παρεμπίπτοντος το δουλεύουμε στην προπόνηση…?

Εδιδ: Άλλαξε φωτάκη Ιβιτς

Ξανά εδιδ: Για πολλά γκολ αν συνεχίσουμε έτσι… Δεν μπορούμε καν να κρατήσουμε μπάλα…

Ξαναμανά εδιδ: Βλάκα βιέρι… Σαπάκι σήμερα… Που στα διάλα πήγατε ρε όλοι με το που φάγαμε 2 γκολ…? Έχω μείνει μόνος εδώ να γράφω τον πόνο μου…

Ο vierinha άρρωστος είναι;

[SIZE=“7”][B]ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…!!![/B][/SIZE]

[B][SIZE=“6”]KΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!![/SIZE][/B]

:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

τον βιερινια τον απασχολεί τίποτα.? πολύ ντεφορμέ μοιάζει…άσχετα που είναι παίχτης που και με μίση κίνηση/σουτ αλλάζει ένα ματς

*χαμός στο τέλος

ΟΧΙ ΓΑΜΩ… Βάλ’το ρε πούστη μου και τέζα τα ρωσάκια…

Τυχεροί ήμασταν σήμερα αλλά όσα μας πήρε η τύχη στη Τούμπα μας τα έδωσε σήμερα… Πολύ καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας… Τους νικάς στην τούμπα (όχι οτι αυτό θα είναι εύκολο αλλά τούμπα είσαι) και είσαι γαμπρός στη επόμενη φάση…

Τρελές κλήσεις για παρκάρισμα έκοψε ο Κρέσιτς σήμερα ε… πφφ

Άντε να δούμε, προσευχή για να τους κερδίσει μέσα έξω η Τότεναμ

Βιειρίνια όντως χώμα σήμερα

αν ημουν μπολονι σημερα θα ειχα πλακωσει στο ξυλο τον βιερινια…δε γινεται να παιζεις τοσο χαλια ακομα και στις χειροτερες σου μερες

με 10 παιζαμε σε ολο το ματς,οποτε θετικο το 2-2…αν το κλεβαμε και στο 93 θα ταν λουκουμι

Πολυ μεγαλος ο ΠΑΟΚ.Τυχερος ναι,αλλα εκανε μεγαλο ματς.Μπορει την προκριση αν συνεχισει ετσι.Δειχνει πιστη,δυναμη και δεν τα παραταει!

Καλή εμφάνιση παοκια σήμερα σας χάρηκα αλλά μην ξεχνάτε ότι άλλο ματσάκι έχει την κυριακή:p
Πάντως έτσι ανεβασμένους σας θέλω για να γίνει over ο αγώνας όπως κάθε χρόνο στο Καραισκάκη