Π.α.ο.κ

Θετικότατο το Χ με τα 2 γκολ εκτός
Καλή θα ήταν και η νίκη αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας -δυνατό μπάσιμο Ρουμπίν,ανατροπή,2 αναγκαστικές αλλαγές- μην το πούμε ούτε του παπά!

Κρέσιτς αγόρι μου δεν γίνεται σε ΚΑΘΕ ματς να σε σώζει ο Κοντρέρας και ο Μαλεζάς…σοβαρέψου!
Βιεϊρίνια συνεχίζει κινείται σε ρηχά νερά…ελπίζω να επανέλθει άμεσα!

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους 6 βαθμούς από τη Σάμροκ

link από youtube δεν έχει σήμερα;

Κάτσε ρε ακόμα Πέμπτη ειναι…όσο πλησιάζει ο αγώνας θα βάζω βιντεάκια απο μεγάλες εμφανίσεις σας στο ΝΑΟ.
:stuck_out_tongue:

Κρίμα αυτή η ομάδα να μην έχει τέρμα…

Επίσης είναι φανερό σε όλους πλέον ότι ένας εκ των Ίβιτς-Γκαρσία πρέπει να βρίσκεται στην 11άδα… Δεν υπάρχει άλλος παίχτης να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι… Μην μιλήσω για μοίρασμα παιχνιδιού γιατί δεν υπάρχει νόημα…

Σήμερα με το που μπήκε ο σέρβος πήραμε χώρους στο κέντρο και μπόρεσε να αναπτυχθεί η ομάδα… Επίσης ο Γεωργιάδης δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με σπανακοπιτούλη… Πολύ καλύτερος και ψυχωμένος παίχτης…

Κουκουλάκης με γαύρο…γελάω.

Καθήστε παίξτε μπάλα φίλε νίκολα και αφήστε απο τώρα την καραμέλα της διαιτησίας…

σημερα επαιξε ωραια μπαλα
θα μπορουσε και στους 2 αγωνες να ειχε νικες

Ψάχνω να βρώ από τώρα άλλοθι…

:lol: :lol: :lol:

Σορρυ που διακοπτω τα σχολια για το θετικο αποτελεσμα, αλλα εχω ψοφησει στα γελια.

Ρε πουστη μου, 2 χρονια μετα, νομιζετε ακομα πως μια κιτρινη στο 3’ και μια αυστηρη 2η κιτρινη στο Σναουτσνερ σας στερησε το πρωταθλημα …σε ενα ματς που κανατε ενα σουτ στο 80’.

Και το συγκρινετε με τον αποκλεισμο στο κυπελλο απο τον ολυμπιακο, κιολας.

:lol: :lol: :lol:

YΓ.: Πολυ σημαντικο το σημερινο αποτελεσμα για ενδεχομενη προκριση σας. :wink:

edit, γάμα το.

έτοιμος να πατήσω ρεπόρτ είμαι γιατί προφανώς trollάρεις άλλα όπως λέει και ο bastard, γάμα το

εγω παντως τον iron_aris δεν τον αδικω,το παιδι οτι βλεπει λεει

[SPOILER][/SPOILER]

Μπράβο ρε παόκια.έπαιξε πολύ καλά η ομάδα σας σήμερα μπορούσατε ακόμα και νίκη.

[SPOILER]εγώ προσωπικά βλέπω τα “ξαδερφάκια” να πηγαίνουν καλά στην ευρώπη και χαίρομαι.γιατί η αεκ θα μας βγάλει τον καρκίνο στους αεκτζήδες.[/SPOILER]

ρε μην τσιμπάτε…

Όσο για την κυριακή πιστεύω ότι με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χτυπήσουμε το ματς στα ίσια… Δεν θέλω να δω ξανά το κόμπλεξ που έβγαζε στην αθήνα η ομάδα τα πρώτα 2 χρόνια με σάντος…

Εσυ μπορείς να γελας με οτι θες. Φυσικά δεν υπήρχαν μόνο οι φάσεις που αναφέρεις στο ματς. Ο σκόρερ σας πχ έπρεπε να έχει αποβληθεί πολυ πριν βάλει το δεύτερο γκολ όπως και ο Ναφτι. Αντι αυτού είχαμε δυο ανυπαρκτες αποβολες για τον ΠΑΟΚ. Γενικά η διατησια του Σπαθα σε εκείνο τον αγωνα έχει μείνει στην ιστορία και έχει σχολιαστει αρνητικά απο τον περισσότερο κόσμο που ήθελε να τη δει αντικειμενικά και απο παρα πολλούς αρειανους. Ούτε πλάγιο δεν έδινε στον ΠΑΟΚ ο σπαναθας. Ήταν φανερό οτι εξυπηρετούσε συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Προσωπικα δεν έχω δεξ ποτε τέτοια διαιτησία στη ζωη μου και έχω δει πολλές περίεργες.

Τιποτα αλλο μηπως;;;

Τελοσπαντων.

Πραγματικα, δεν εχετε ιδεα τι θα πει σφαγη σε ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, αλλα, νταξ, δε σας αδικω, ετσι σας εμαθαν.

Το μονο που εμεινε στην ιστορια ειναι το κλαμα που ριχνετε 2 χρονια τωρα.

Εμένα πάλι μου φαίνεται πως αν είχες κάτι εξίσου σοβαρό να προσάψεις, θα είχε μείνει στην ιστορία και αυτό. Τέσπα, δεν έχει νόημα να το εξηγάμε από το φόρουμ, άμα θελεις, μια φορά να συναντηθούμε, να ψάξουμε το βίντεο του αγώνα και να το παρακολουθήσουμε με play/pause(δίχως να κοιτάμε ΜΟΝΟ το “πόσο” ωραία παίζει η ομαδάρα του Άρη, κοιτώντας και τον διαιτητή λίγο). Για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε δηλαδή.

Ούτε γω δεν θυμάμαι πόσες φορές σηκωθήκαμε όρθιοι να ρίξουμε χριστοπαναγία στον Σπάθα από την αρχή του αγώνα κι όλας και χωρίς καμία προκαταληψη πριν το ματς(άλλωστε τους διατητές τουλάχιστον τότε, τους κοιτούσαμε μόνο όταν παίζαμε εναντίον ΠΟΚ). Με εσάς ειδικά, μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι επικεντρωνόμασταν.

Στην ιστορια μενει ο,τι γραψουν οι φυλλαδες κι ο,τι πουν τα ραδιοφωνα.

Ετσι, ο παοκ “σφαγιαστηκε” για μερικα αναποδα σφυριγματα ή καποιες αυστηρες καρτες.

Αντιθετα, ο ΑΡΗΣ εχασε δικαια με 3-0 το 2007, αλλα και με 4-1 το 2010, με τις αμφισβητουμενες φασεις να αφορουν καρτες μονο κοκκινου χρωματος και πεναλτι.

Κάθησα και έγραψα 10 σειρές, και συ διάβασες μόνο την πρώτη… μπράβο

Απο τις αλλες τι θες να σχολιασω δηλαδη;;;

Οτι τσαντιζοσασταν για ενα αναποδο φαουλ ή μια αυστηρη καρτα;;;

Εγω να δεις πως τσαντιζομουν οταν δεν επαιρνα 2 πεναλτι μες στην Τουμπα, οταν με “καθαριζαν” με ανυπαρκτο πεναλτι στο πρωτο 20λεπτο, οταν μες στην εδρα μου αποκλειομουν, επειδη καποιος δε γουσταρε να δωσει πεναλτι.