Π.α.ο.κ

Να ο προσθέσω οτι μαζί τα φαγαμε, στο Βατοπεδι δεν ενεπλάκη κανείς πολιτικός, ούτε στη siemens κτλ. Ο Παπανδρέου έχει κάνει καλύτερη την Ελλάδα και ο Πάγκαλος είναι ένας τίμιος βιοπαλαιστης που δεν έχει να πληρώσει έκτακτη εισφορά και τέλος ακίνητης περιουσίας. Ο Μακαρος είναι αγγελουδι (άλλωστε ποτε δεν μπήκε φυλακή) και δεν είναι φυσικά ύποπτος φυγής. Ο Κουκουλακης ποτε δεν ήθελε να ευνοήσει τον ΟΣΦΠ για να τα πάρει. Δεν υπήρξαν ποτε αποδείξεις. Απλώς έτυχε να κάνει 666 λάθη σε έναν αγωνα ολα υπέρ μιας ομαδας. Γενικά παιδια εμπιστευτειτε την Ελληνική δικαιοσύνη και κοιμηθειτε ήσυχοι. Ολα είναι μέλι γάλα.

σχετικα με αυτα που ειπε ο mule και λιγο πιο γενικα βεβαια,οι ολυμπιακοι μοιαζετε με δικηγορους

γνωριζετε οτι ο πελατης σας εχει διαπραξει εγκλημα,ωστοσο κινηστε και ομιλητε με βασει αυτα που ειναι “αποδειξιμα”,σε φαση αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου

στο σποιλερ ομιλια μπεου μαρινακη

[SPOILER]

AXΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ : Έλα συγχαρητήρια
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : Έτσι τέτοιο γ… θέλανε τα μ? στο 92
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ : Άκου να σου πω όμως
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι- έτσι
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Μ?ακούς;
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : Εντάξει
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: οπωσδήποτε είναι αυτό
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: τι εννοείς , ποιους απ? όλους ;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Μ? ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει τελείωσε!

[/SPOILER]

αυτα μπορει να μη στεκουν σαν αποδειξεις στο δικαστηριο,αλλα η εισαι καθυστερημενος για να μη καταλαβαινεις τι παιζει στην παραπανω ομιλια η απλα εθελοτυφλεις γιατι εισαι κλασσικος γαυρος

Ελπιζω να κανατε προπονηση ειδικη για το σημερινο παιχνιδι. 10 εναντιον 11 π.χ. Επισης ελπιζω και ο Κρεσιτς να εκανε προπονηση στα πεναλτυ. Θα σας χρειαστουν:lol:

[SPOILER]Δεν τα λεω εγω, εσεις τα λετε ολη την εβδομαδα στα ραδιοφωνα[/SPOILER]

εγώ λεω να κρατάμε μια πισινή μην βγουν όλοι οι διάλογοι και μας πέσουν τα μαλλιά…και για τις 16 ομάδες

Εντάξει αν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να στήνει διαιτητές για να τον στάζουν τότε μπράβο.

+1926

Και περσυ πριν τα ματς του Κυπέλου με την ΑΕΚ το έλεγα. Δεν μας ενδιαφέρει το βρωμερο κύπελλο και το βρωμερο πρωτάθλημα. Πάω γήπεδο για την ατμόσφαιρα και τον χαβαλέ, και ελπίζω μόνο στα Ευρωπαϊκά ματς να κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ. Γελαω επίσης με τους παίκτες, προπονητές, παλαίμαχους, δημοσιογράφους διαφόρων ομάδων που χρίζουν τον ΠΑΟΚ διεκδικητη του τίτλου. Η είναι τελείως ηλίθιοι η παίρνουν χαλασμενα ναρκωτικά, η απλά θέλουν να διατηρήσουν με αυτόν τον τροπο ένα ενδιαφέρον στο πιο άθλιο πρωτάθλημα του γαλαξια.

+απειρο στον crabsody :slight_smile:

οι πρόεδροι στις συνομιλίες μόνο για διαιτητές μιλάν…? το τι εχουν ακούσει μέσα σε τόσο καιρό που παρακολουθούν τηλέφωνα δεν φαντάζομαι να ειναι μόνο για τον αν ειναι κάποιος διαιτητής με κάποια ομάδα

την διαταγή απαγόρευσης του υλικού της δικογραφίας δεν νομίζω να την πήρε ετσι για την πλάκα ο πιλαβιος…
η φάση είναι οτι η δυναστικές αρχές δεν ειχαν πρόβλημα με το να βγαίνουν τα στοιχεία προς τα εξω, και είχε αυτός.!!
αμ καλά τον κυνηγούσαν στο arena με τα μαχαιροπίρουνα απο το restaurant…δεν φτάνει που είναι ανίκανος να ορθώσει ανάστημα(εκτός αν λέγεσαι ηρακλης και αελ), κάνει και χατίρια…

σε νίκη θα λέτε για την παοκαρα και στην ήττα(οπως και αν έρθει:roll:) θα ειναι αστείο το πρωτάθλημα? :stuck_out_tongue:

Ισχύει.Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ένα πρωτάθλημα όταν συμμετέχουμε και βασιζόμαστε (ως προς την Ευρώπη τουλάχιστον) σε αυτό,δυστυχώς…

Αλλά μπορούμε να λέμε ότι είναι σάπιο και στημένο,όταν έχουμε συνομιλίες σαν αυτές μεταξύ του προέδρου του πρωταθλητή και του διαφαινόμενου και ποινικά καταδικασμένου παραγκάρχη…

Μέχρι να βρείτε να πείτε κάτι μεμπτό για τον ΠΑΟΚ,ε μην ποστάρετε τέτοια δικηγορίστικα,έλεος

αλλωστε ειστε η μονη ομαδα στην υφηλιο που αν ενα δικαστηριο σας εδινε το πρωταθλημα χωρις αγωνες την αλλη μερα θα βγαινατε και θα κανατε φιεστα…:lol::lol:

η επιτυχια του συλλογου σας ομως στηριζετε στο οτι η ηλιθιοτητα σας συμβαδιζει με τα οικονομικα συμφεροντα των εκαστοτε προεδρων σας…

εσας δεν σας ενδιαφερει αν παιρνετε στημενα πρωταθληματα,αρκει να τα παιρνετε και οι προεδροι σας τα τσεπωνουν μετα απ το champions league…

(το ηλιοθιοτητα μην το παρεις προσωπικα,δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,γιατι αν και δεν σε ξερω εισαι απ τα μελη του φορουμ που εκτιμω και συμπαθω)

[B]comealot[/B] εγω μαζί σας…
απλά μέσα στην εβδομάδα η αελ μπορεί παλι να είναι στην σουπα λιγκ…και θέλω να δω πως θα το πάρει ο κόσμος μας…σωθήκαμε εμείς οπότε όλα καλά.??
πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει…να το απαξιώσουμε τελείως μπας και δούμε φως?

έχε χάρη που δεν είμαι ιδιοκτήτης της αελ…θα την έριχνα και στην δ για να δώσω ενα μήνυμα…γιατί το όλα είναι σάπια, αλλά άντε μπας και σωθούμε χάρις αυτό , μπορεί να είναι νόμιμο και λογικό αλλά δεν σε πάει παραπέρα…το λεω και για όλους…τι σκατά κάνουμε για να το αλλάξουμε?
[I]το σάπιο, το χαλασμένο, το στημένο[/I], και στο τέλος λέμε τι ώρα θα πάμε στο γήπεδο…:stuck_out_tongue:

Όχι φιλαράκι,ας μη πάμε στο γήπεδο,τι να κάνουμε δλδ.

Μπορεί κάποιος να με πει πχ οπαδό 3ετίας,αλλά φέτος που έχουμε καλύτερη ομάδα (και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) από πέρσι,επέλεξα να μην πάω καθόλου.Δεν θα με κοροϊδεύουν αυτοί,σόρρυ…

Ούτε θα πετάω κάθε χρόνο τα λεφτάκια (έτσι θα τα λέμε) για να μου λένε κάθε χρόνο για τρύπες,για ανάγκες,για μεσήμβριες, και μετά για στημένα,για τηλέφωνα,για συνομιλίες,για εφετεία και τα λοιπά…

Να πάνε όσοι τα χουν,και δεν ενδιαφέρονται/τους αρέσει να τα πετάνε.

δεν ξέρω…είναι μεγάλη κουβέντα και καλά θα ήταν να την κάνουμε εδώ μέσα χωρίς κραυγές και ειρωνείες, όλοι μαζί…αλλά απο το δεύτερο ποστ βλέπω να έχουμε πόλεμο…:stuck_out_tongue:

Ισχύει,είναι μεγάλη και επικίνδυνη κουβέντα,αλλά στην τελική τα πάντα κρίνονται από τις επιλογές μας…

Mην πανηγυρισει κανεις σας ομως το βραδυ αν τυχον κερδισετε… Γιατι για χαβαλε θα δειτε το παιχνιδι, σε ενα απο τα πιο βρωμικα πρωταθληματα του γαλαξια:lol:

Πολύ το κουράζετε… Απλά είναι τα πράγματα…

Αν κερδίσουμε τους μαμίσαμε ρε και τις μπάλες μέσα και τέτοια ξέρω γω… Αν έρθει Χ τότε θα μιλάμε για καλό αποτέλεσμα που μας βάζει και επίσημα στους διεκδικητές του τίτλου… Αν χάσουμε θα είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όσοι δεν μπορούνε να πάνε στα μπουρδέλα…

Το κοράκι θα είναι μια ζωή εναντίον μας και του αξίζει μολότοφ ξύλο και σούβλα…

Αμπάλαεα έα αμπάλαεα εα…

Ο καθένας τον εαυτό του εκφράζει νομίζω και όχι όλους τους οπαδούς της ομάδας του. Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσουν αν κερδίσουμε. Εγώ και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό όχι.

Παοκτζη να χαίρεσαι που -ευτυχώς ακόμα- δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα απονέμουν τα δικαστήρια (και ας γλιτώνουν και μερικά λαμόγια) και όχι τα τηλεπαράθυρα, ο Τριανταφυλόπουλος (αν και αυτός “νομοθέτησε” την περασμένη δεκαετία #-o με τα φρουτάκια…), ο Θωμαϊδης με τον νέο του φίλο τον Αλαφούζο…

Πίστεψε με δεν θα το ήθελες ούτε εσύ…

@ Starstruck: Aν δίπλα σε αυτό που λες για την δική μας “ηλιθιότητα” έβαζες και την δική σας το ποστ σου θα ήταν πολύ καλύτερο. Σκέψου ένα-ένα τα άτομα που πέρασαν από τη διοίκηση της ομάδας σου από τον Βουλινό και μέχρι σήμερα, τους πολιτικούς που έχτισαν καριέρες στη Θεσ/νίκη πουλώντας παοκοφροσύνη, μαζεύοντας τον κόσμο στην καμάρα, χαρίζοντας χρέη και χτίσοντας γήπεδα μπάσκετ (για να έρθει σήμερα να μας πεί να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να ξεχρεώσει η χώρα ο συγκεκριμένος… :?) και πες μου αν αυτή την “Ηλιθιότητα” που λες δεν την βλέπεις και γύρω σου…

Mule,το δίλημμα που θέτεις στον ΠΑΟΚτση,είναι εφάμιλλο με το ‘σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα’…έλεος!

Εννοείται πως δεν αποδίδεται δικαιοσύνη!Αν υπάρχει πουθενά τέτοιο ζήτημα.

Κάθε άλλο… :roll:

Έτσι και αλλιώς, για μένα στο “σοσιαλισμός η βαρβαρότητα” δεν υπάρχει δίλημμα , το “η” ποτέ δε ήταν διαζευκτικό! :lol: