Π.α.ο.κ

[B][SIZE=“4”]ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ[/SIZE][/B]

και απο εδω και περα θα πεσει γελιο με την διαιτησια :lol:

Αχ αυτη η διατησια!

Α ρε Κρέσιτς…

Ε ναι ρε, δεν το εληξε στο 25’ ο αλητης…[-X

Τι να πεις,δεν προκειται να καθαρισουμε ποτε απο τη βρωμα[-X

Τεσπα, μη λεμε αλλα λογια, τα υπολοιπα αν και εφοσον… προς το παρον μια ομαδα υπαρχει στο γηπεδο παντως

Δεν πάτε να κάνετε αλλού το διάλογο?Πάρτε κ τον στόρμ μαζί,γιατί για αυτόν γίνεται η όλη κουβέντα.Δεν νομίζω να μίλησε κανείς Παοκτσής για την διαιτησία μέχρι στιγμής.(όλως περιέργως βέβαια:p)

ε ναι ρε,αλλα ο αλλος αρχισε να γκρινιαζει για τη διαιτησια 1 λεπτο αφοτου εβαλε γκολ η ομαδα του και πριν γινει οτιδηποτε(που δεν γινε καν κιολας):roll:
εντιτ:ας μεταφερθουν στο δικο μας θρεντ.

Παοκτσής είναι ο Στόρμ?Είχα την εντύπωση πως όχι.:-k

Ο Βιερίνια είναι για πολύ ξύλο…

πολυ παθητικο παιχνιδι σημερα,ειδικα στο δευτερο ημιχρονο ενω ο ολυμπιακος ειχε οπισθοχωρησε πολυ…δεν πιστευω να αξιζαμε κατι παραπανω απο το συγκεκριμενο ματς

ναι ΠΑΟΚ ειμαι…και εχουν δει απειρα πραγματα τα ματια μου σε αγωνες Ολυμπιακου ΠΑΟΚ για να με κανει να περιμενω περιεργη διαιτησια…Σημερα παραδοξως δεν ειδα…
Προς τι η εκπληξη που αναφερθηκα σε αυτη; :wink:

Ντάξει, η ομάδα χώμα…σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο και ένα γκολ-δώρο του Κοστάντζο
Από το κέντρο και πέρα τίποτα…και στην άμυνα τραγικά λάθη
Βιεϊρίνια φαινόταν μόνο όταν του έκαναν φάουλ…καλύτερα να έπαιζε στη θέση του ο Ρομπέρ
Δεν περίμενα να το πω ποτέ αλλά ας κάτσει και λίγο πάγκο μέχρι να συνέλθει
Το έπαιξα και στοίχημα ο μαλάκας

Δίκαια ο γαύρος σήμερα, 0 εμείς.

Λοιπον, ειμαι 20 χρονων. Απο τοτε που αρχισα να βλεπω μπαλα, ΑΥΤΟ ειναι το πιο καθαρο παιχνιδι απο πλευρα διαιτησιας που εχω δει αναμεσα σε ολυμπιακο και ΠΑΟΚ. Παρακαλω πολυ να λοιπουν οι ειρωνιες, κανεις δε μιλησε για κακη διαιτησια.

Δευτερον, στο παιχνιδι τωρα, ο ΠΑΟΚ ηταν κακιστος σε ολο το ματς. Ολες οι επιθεσεις μας εγιναν με ψηλες μπαλιες και γεμισματα. Δεν καναμε ουτε μια σωστα αναπτηγμενη επιθεση.

Τελος, εισαι απαραδεκτος να μιλας για κουραση απο της πρωτες 5 αγωνιστικες. Δηλαδη στην 25η πρεπει να εισαι χωμα, σωστα;;

Μπραβο στον ολυμπιακο, στους στραβους καταφερε να επικρατησει ο μονοφθαλμος.

Κυριακή με Αεκ, Πέμπτη με Ρουμπίν στη Ρωσία και μετά πάλι Κυριακή με τον γαύρο δεν είναι και λίγο πάντως

Δεν συμφωνω στο θεμα κουραση. Προφανως η μια μερα ξεκουρασης παραπανω επαιξε ρολο. Δεν εχει σημασια που τα ματς ειναι λιγα. Το οτι ειναι λιγα τα ματς δεν σημαινει οτι μπορει μια ομαδα να παιζει συνεχομενα. Κατα τα αλλα εντυπωση μου κανει το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα βιερινια και η κακη εμφανιση του garcia που δεν πηγε και στο καζαν. Αν εχεις για καλυτερο παικτη τον Μπαλαφα δεν πας πουθενα.

Οκ, για την κουραση εχετε δικιο, πασο. Επισης θελω να τονισω το ποσο χαλια ειμασταν σημερα αμυντικα… 2 γκολ δωρα τους καναμε. Τραγικο λαθος του Τσιριλο στο 2-1. Κοιτουσε στο υπερπεραν οταν βγηκε η σεντρα.

Αααα και κατι αλλο. Παλιο ειναι βεβαια αλλα θελω να το πω. Καλα ρε ολυμπιακε;; κανεις κερκιδα με μαγαφωνα ρε;; Ντροπη…

Για το πρώτο θα σου θυμήσω και τον Δαλούκα πρόπερσι, πού ήταν και πάλι καθαρά 50-50

α, επίσης αυτό με τα μεγάφωνα ναι, χαχαχ ακουγόταν μόνος του ο Τσουκαλάς "Είναι πουτ**α, του Κουκουλάκη η μάνα"
Και επίσης εμετικός ο σχολιασμός της nova, ντάξει ρε πούστη μου, το ξέρουμε ότι είσαι γαύρος, αλλά μην μας γαμάς τα νεύρα που σ’ακούμε, nova βλέπω, όχι tv magic(λίγο ακόμα και θα του βγαινε να πούμε κανένα “ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ ρε πούστη” σε άστοχο σουτ τους ξέρω γω)