Π.α.ο.κ

ετσι είναι…βέβαια άλλοι βγαίνουν και λένε αυτά:

“O Zαγοράκης εκβιάστηκε με το πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου και αναγκάστηκε να ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πίσω απ΄όλα αυτά κρύβεται ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής”

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καμπάνης στο ραδιόφωνο του Σκάϊ.

το γιατί το ειπε αυτό, μόνο αυτός το ξέρει…

Γιάννης Καμπάνης ρισπεχτ…:lol::lol:

Πραγματικά δεν κουράζεται ποτέ ο τύπος… Ακόμα δεν έχω ξεχάσει τις δηλώσεις του από το νοικιασμένο κότερο να λέει “Ας έρθουν οι σύνδεσμοι να τους γ@μήσω” όταν είχαν βγάλει ανακοίνωση εναντίον του…

Τότε κατηγόρησε τον ζαγοράκη, ως ποδοσφαιριστή ακόμα, ότι χάλασε το ντιλ της αγοράς και από τότε τον συντηρεί ο σαράντης πανταζής της “αθλητικής μακεδονίας θράκης” για να βγαίνει από δω και από κει και να μιλάει εναντίον της νυν διοίκησης…

Μάλλον τον καλοταΐζει
Πάχυνε λίγο ή μου φαίνεται?

τι έχουμε στο ποδόσφαιρο μας…ποιοι ασχολούνται, πραγματικά

Και επειδή κάποια πράγματα καλό είναι να μην τα ξεχνάμε… Σαν σήμερα… 12 χρόνια…

[U]4-10-1999 ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ[/U]

Έρχονται πάλι οι Άραβες…

Βρε θα ξεχειλίσσουμε από μετοχές βρε…Όχι άλλο κάρβουνο!!Έχουμε καεί!

8O8O8O

Αληθεύει αυτό ρε παόκια?

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/21769-opadoi-thrynou.html

αν ισχύει,ένα μεγάλο μπράβο

Οι οπαδοι γινονται ενα οταν ειναι να λυπηθουν. Ποτε δεν χαιρονται μαζι. Αυτο ειναι το λυπηρο.

Φυσικά και ισχύει… Τώρα μαθαίνουμε και αυτό το κάμα σούτρα φάση και όποιος ανεβαίνει αντίπαλος στο παλατάκι θα τον ξηγιόμαστε ιντελεξουέλ έρωτα να ουμ…

ετσι ειναι…καθε φορά που κάποια ομάδα κάνει οικονομικό έλεγχο, ή έχει 8 μήνες να πληρώσει τους παίχτες εμφανίζονται οι άραβες…τι καλοί άνθρωποι…να μας βοηθήσουν όλους βρε παιδί μου.

[SPOILER]σήμερα η αελ έπαιζε φιλικό στον οικονόμο τσαριτσανης…το 14ο…(:?)
τον αγώνα παρακολουθήσαν λίγοι…παοκτζηδες. #-o
έβριζαν σε όλο το παιγνίδι τον μποα μορτε, και κάναν ήχους πιθήκων…ο μορτε τους απάντησε με χειρονομία…
στην αποθεραπεία μετα το ματς του πετάξαν αντικείμενα…
αυτή η κόντρα του κώλου δεν λέει να σταματήσει

*απο ανταπόκριση…δεν ήμουν εκεί…
**δεν σημαίνει αυτό κάτι για τους οπαδούς του παοκ…απλά σαν γεγονός το αναφέρω[/SPOILER]

σαν γεγονος στο θρεντ του παοκ

:lol:

χεχεχε…
οχι ρε συ…το ξεκαθαρίζω…δεν ειναι μομφή για τους οπαδούς του παοκ…
και οι δικοί μας τα ίδια ζώα είναι…πριν από 2 χρόνια σε τοπικό μαζευτήκαν 1000 άτομα(!!) παοκτζηδες/αελαρες και ήρθαν με μαχαίρια και τσεκούρια…!! φρικαρισαν οι πάντες…θυμάμαι τις φωτο απο το παιγνίδι και το πράσινο ήταν…κόκκινο απο τα αίματα…

και αυτά τα μυαλά κρατάνε σκορ πόσες φορές εχει επιτεθεί ο καθένας στην αποστολή(πούλμαν) του άλλου
(κερδίζετε:p)

http://olapaok.gr/podosfairo/trela_gia_ton_pamplo.1403126.html

[-X [-X

τουλάχιστον άμα ήταν να κάνετε σύνδεσμο με όνομα παίχτη κάντε το
Σ.Φ. Σκύδρας ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και μετά παρεξηγούμαστε όταν μας λένε γραφικούς…

παόκια θα κατεβείτε στο βικελίδης απότι ακούγεται.μετά από 5 χρόνια ντέρμπι αρης-παοκ με εκατέρωθεν κόσμο.

δεν πιστεύω. ειδικά με την καταστολή του τελευταίου χρόνου. εδώ δείρανε κόσμο στο ματς με τον πανιώνιο που δεν έγινε το παραμικρό, ίσα ίσα.