εγω λέω οτι δεν θα κατεβούν γιατί είναι [B]ΚΟΤΕΣ.![/B]
[SPOILER]ή απλά δεν θα τους αφήσει η αστυνομία… :D[/SPOILER]
εγω λέω οτι δεν θα κατεβούν γιατί είναι [B]ΚΟΤΕΣ.![/B]
[SPOILER]ή απλά δεν θα τους αφήσει η αστυνομία… :D[/SPOILER]
πάντως αρης και παοκ έχουν συμφωνήσει να πάρει σε κάθε μάτς ο φιλοξενούμενος 5% .μένει να δώσει το ΟΚ η ΕΛ.ΑΣ
ε αυτό εννοώ ρε από πάνε…το κότες πλάκα είναι
το καταλαβα ρε απο πάνε:p.στον ιγκνοραντ απευθυνόμουνα.
original αν θες δώσε λινκ, γιατί το μόνο που βρήκα εγώ είναι ότι απλά στείλαμε έγγραφο στην παε αρης για το 5% σήμερα το μεσημέρι.
επίσης, επειδή μπερδεύτηκα, το πρόβλημα τόσο καιρό δεν ήταν ότι εμείς δεν θέλαμε να πάρουμε λιγότερα εισιτήρια απ’ότι θα δώσουμε;
*η τούμπα θα ειναι ασπρόμαυρη λέει ο άλλος…χαχαχα
ναι,και γι αυτο ζητουσατε την 1,φετος ζητησατε απλα το 5%,και ο αρης συμφωνησε αμα παρει κι αυτος το 5%.Δηλαδη περισσοτερα εισιτηρια σε αριθμο.
καλα δεν το θεωρω και πολυ εξυπνο να δωθουν εισιτηρια στους φιλοξενουμενους,και οι μεν και οι δε ουγκ ειναι,δεν προκειται να μεινει κατι αθικτο απο τις θυρες που θα παρουν,δεν θυμαμαι να κυλαει ομαλα παιχνιδι στο παρελθον.
καλά τα επεισόδια και εγώ τα θεωρώ δεδομένα.θα συγκρουστούν τα “καλόπαιδα” από την κάθε μεριά.
δεν υπαρχει περιπτωση να δωθουν εισητιρια ειδικα σε τετοιους καιρους
Εγώ πάλι λέω ότι οι καιροί είναι ιδανικοί για κάτι τέτοιο.
Η αστυνομία παίζει και να δώσει το ΟΚ μόνο και μόνο για να γίνουν επεισόδια…
Καλύτερα να μην πάρουμε… δεν αξίζει να χάσουμε κανα 2 ματς χωρίς κόσμο για να γίνει το καπρίτσιο 1000 ατόμων…
Των ίδιων περίπου ατόμων εξαιτίας των οποίων ξεκινάμε στο μπάσκετ με ΠΑΟΚ ολυμπιακός χωρίς κόσμο…
δεν είναι αρνητική η αστυνομία…
*πρώτα κοιτάμε να μην σκοτωθεί κανείς και μετά αν θα τιμωρηθεί η παοκαρα
- Για να γίνει η μετακίνηση θα πρέπει να εξεταστεί πρώτα το παρελθόν των εν λόγω παιχνιδιών και πιο συγκεκριμένα τι είχε συμβεί στις προηγούμενες αναμετρήσεις όπου υπήρχε παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, καθώς και ποια είναι τα σημερινα δεδομένα όπως οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών τη δεδομένη χρονική στιγμή.
1)χαχαχ.
2)ποιος ακριβως θα τα εξετασει αυτα?γιατρος?
Μην γελάς, ξέρεις πόσοι πτυχιούχοι κοινωνιολόγοι είναι άνεργοι?
Η ΕΛ.ΑΣ. σου δίνει να ΦΑΣ :!:
καθώς και ποια είναι τα σημερινα δεδομένα όπως οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών τη δεδομένη χρονική στιγμή.
πέθανα.
κοιταξτε τι τραγουδαν στον Χαριστεα :lol:
Ειδικά το “2 φορές” στο τέλος με πέθανε…:lol::lol:
Φαπ από τον κοκκινομάγουλο…:lol::lol::lol:
Το περισσότερο γέλιο πέφτει στα φόρα του άρη όπου ρίχνουν κατάρες για τραυματισμούς και ζητούν να πάρει θέση η ΕΠΟ… Επίσης με πιο δικαίωμα ταξιδεύει με την εθνική ο τρομπετίστας του παοκ…:lol::lol:
Σχετικά με το μπασκετάκι για όποιον ενδιαφέρεται περάσαμε τον Ίκαρο στο κύπελλο και περιμένουμε γαυρουά… Ντικούδης 24 πόντους…8O μάλλον δεν θα το κάνει ξανά φέτος…
Καλή ομάδα έχουμε τελικά πάρα το μπάτζετ των ούτε 400.000 ευρώ… Θα κερδίζουμε λογικά όλα τα εντός και ελπίζουμε σε ανάλογη πορεία με πέρσι… Ελπίζω να κάνουμε και καλύτερη πορεία στας ευρώπας και να φτάσουμε τουλάχιστον στους 16 του eurocup…
κι ηθελα να αναφερθω σε αυτο
οπου και να παιζει η ελλαδα ή ο παοκ ειναι κι αυτος
χωρις εισιτηριο πρεπει να τον αφηνουν να μπαινει απο εδω και περα
Εισιτήρια με τον Άρη πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάρουμε, ούτε να δώσουμε φυσικά
Δεν υπάρχει λόγος…περισσότερο κακό θα γίνει παρά καλό
Διαβάζεις σκουλικοφόρα ρε?
τωρα καταλαβα τι παιζει. radical με αναγραμματισμο βγαινει [B]aric[/B] lad .το λαντ κατι σκωτσεζικο ειναι.πουλο απτο θρεντ της παοκαρας μωρη.και συ και ο [B]Saxa[/B] PLak0s.ρουφιανοι