Ενταξει δεν μπορω να διαβαζω κριτικες για τον Γιαννου. Ο παικτης εχει δυο βδομαδες στην ομαδα. Οταν μπηκε με τον ΟΦΗ αλλαξε ολο το ματς. Δυστυχως η ομαδα με τους τραυματισμους και την κουραση δεν μπορεσε να παρει οτι φυσιολογικα της αξιζε γιατι ειναι πολλες κλασεις ανωτερη του Αρη. Ο Αρης χαλια μαυρ μου φανηκε.
Καλά δεν είπα ότι έχω απαιτήσεις από Γιάννου… Προς θεού… Απλά είπα ότι δεν φάνηκε καθόλου στα 2 παιχνίδια που μπήκε…
Τελικά το πανό που έγινε ο ντόρος πρέπει να ήταν αυτό που έδειχνε η κάμερα και είχε την λέξη “ΤΟΥΡΚΟΙ” μέσα…
Αγαπάμε Λάμπρο Σκόρδα… Το κόμπλεξ του δίνει μοναδικό ενδιαφέρον στην ανάγνωση εξώφυλλων μετά από τέτοια αποτελέσματα…
Καλα τ’αλανια δεν παιζονται!
:lol: Αγαπαμε Μιρο γι’αυτους ακριβως τους λογους!Ο Πολωνος Τασος Παντος…
Διαβαζοντας το αρθρακι που γραψαν τα παιδια στο σαητ σας και επειδη γραφτηκε κι αυτο (δεν το λεω ειρωνικα crab)
εξηγηστε μου καποιος ποιο ηταν το ευκολο διπλο που επρεπε να κανει ο παοκ σε ενα ματς που εκανε μια ευκαιρια;;; :-s
εννοεί (νομίζω) ότι φυσιολογικά απέναντι σε τέτοιον Αρη θα έπρεπε να κάνει περισσότερες ευκαιρίες και να χτυπήσει το διπλό.
Δεν εννοούσα ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τόσο καλύτερα όσο για να πάρει το διπλό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο πιο πλήρης ή έστω δεν είχε ματς την Πέμπτη θα έπαιρνε το ματς χαλαρά. Πάρα πολύ χαλαρά. Ναι το ξέρω ότι είναι υποθετικό αυτό που λέω αλλά νομίζω είναι πραγματικότητα. Η διαφορά των 2 ομάδων αυτή τη στιγμή είναι χαώδης. Περιμένω τον Άρη να βελτιωθεί (είμαι σίγουρος γιατί παίκτες πήρε έστω και τελευταία στιγμή). Αν δεν βελτιωθεί θα έλεγα ότι θα κυνδινεύσει αλλά κακά τα ψέμματα οι ομάδες Α και Β έχουν πέσει ήδη.
Υ.Γ: Σκεφτείτε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μισός, κουρασμένος από το Ευρωπαικό ματς της Πέμπτης, με παίκτες που έπαιζαν πρώτη φορά βασικοί (Παπάζογλου, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ) , δέχτηκε στο δεύτερο λεπτό γκολ από στημένη φάση και από το 15’ και μετά είχε την υπεροχή σε όλο το ματς. Ευκαιρίες δεν έκανε αλλά ούτε δέχτηκε.
http://www.gazzetta.gr/article/item/235592-proto-thuma-tes-vias-video
Κάτι που δεν ήξερα
Διάβασα και για κάτι εμετικά πανό και συνθήματα στα σχόλια
[-X
ε είναι γνωστά τα συνθήματα και το πανό για την δολοφονία…(πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να φτιάξεις πανό για κάποιον που σκότωσαν όμοιοι σου?? #-o)
και απο κάτω γράφει(παοκτζης) και για την φορά που οι οπαδοί του παοκ περάσαν μέσα απο την πόλη, την διέλυσαν [B]ΜΑΖΙ[/B] με την αστυνομία, και μετά ήρθαν να δούνε μπάλα :?
*δεν λενε τίποτα αυτά για τον υπόλοιπο κόσμο του παοκ…απλά λεω τι έγινε…μην αρχίσετε…
καρκίνο σε αυτούς και τους δικούς τους.! σιχάματα…έχουν διώξει τον (φυσιολογικό)κόσμο απο το γήπεδο και συνεχίζουν να κάνουν την χάρη σε όποιον βολεύεται με αυτό…ΖΩΑ
Είναι ζώα(όλοι οι χουλιγκάνοι)
Πολύ θέλει για να γίνει η στραβή όπως με τον Μπλιώνα?
Θα έπρεπε να σκάνε και να τους κόβουν τα χέρια πριν τις πετάξουν
(δεν ξέρω για τους συγκεκριμένους) πλέον δεν είναι απλά χουλιγκανοι…δυστυχώς έχουν μπει άλλες καταστάσεις μέσα…έχουν μεταφερθεί άλλες ομάδες ανθρώπων που κάνουν αυτές τι πράξεις…και δυστυχώς ακολουθούν και κλασικοί χουλιγκανοι…
ετσι και μια κυριακη μαζέψουν/συλλάβουν το 100% των οπαδών απο όλα τα γήπεδα, θα διαλευκάνουμε πολλές ληστείες , δολοφονίες και οτι άλλο…
και σε όποιον φαίνεται υπερβολικό, ξίδι.!
δε φταινε οι συνδεσμοι ομως ρε.το πε και ο dr.stein
οκ…άμα το είπε ο δόκτορας…
μια χαρά φταίνε…οταν βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσα στους οπαδούς, οι οργανωμένοι(συγκεκριμένα τμήματα οργανωμένων…συγκεκριμένοι σύνδεσμοι) τους αγκάλιασαν…βέβαια μιλάει το χρήμα…
[SIZE=“5”]ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο IVIC D.R.I[/SIZE]
ahhahahahahah
Πάτε εδώ μία: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=15413&page=104 και δηλωθείτε[/QUOTE]
Αionie είσαι τυχερός γιατί μετά τη μερική ρήξη χιαστού αποσύρθηκα
Τώρα μόνο ps3 ε :lol:
Δυστυχως …