Π.α.ο.κ

Φύγαμε για γήπεδο. Έχω 2 χρόνια να πάω, ελπίζω να μην αποδειχτώ γκαντέμης… Άντε και με τη νίκη.

Πολλές απουσίες έχουμε αλλά είμαι αισιόδοξος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω είναι η απουσία Lino. Ο Lazar είναι παίκτης κλειδί για σήμερα. Επίσης η απόδοση του Etto στον επιθετικό τομέα δεδομένου ότι δεν θα τον πολυμαρκάρουν θα παίξει ρόλο. Φαβορί είμαστε. Απλά να μην δεχτούμε κανά αψυχολόγητο γκολ πάλι.

Εγώ πιστεύω η απουσία του Αθανασιάδη είναι πιο σημαντική
Πάμε για τη νίκη όμως

Κουκουλοφόροι στην Τούμπα…τυχαίο?

αρχίσαν τις εξυπνάδες?
υπάρχει καποιος ιδιαίτερος λόγος που ρίχνουν μολότωφ στις κλούβες?

Ε, νταξ, ποτέ δεν ξέρεις αλλά είναι κάποιοι(του α/α χώρου) που ψάχνουν την σύγκρουση σαν τρελοί, είχε και πολλή μπατσαρία περιμετρικά του γηπέδου, δεν θέλει και πολύ. Δεν είχε και σοβαρή πορεία την περασμένη εβδομάδα, μην σκουριάσουνε τα παιδιά :stuck_out_tongue:

ε πές το.θέλουν να κρατιούνται σε φόρμα τα παιδιά λοιπόν.:stuck_out_tongue:

σημερα πιστευω οτι η ομαδα μου θα δυσκολευτει απεναντι σας
μονο τον Λετο εχουμε

[B]ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Ετο, Αρίας[/B]

Στον πάγκο είναι οι: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σπαντάσιο, Κατσικάς, Γιάννου

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπερτράν Ρομπέρ

[B]Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος[/B]

Στον πάγκο είναι οι: Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Τότσε, Μαυρίας, Λαγός

τι θα γίνει με τα απευθείας φάουλ γαμώ

πεταξτε εξω τον σαλπιγγιδη.

για τον πούτσο.

ντροπή…

76’ Ο Κώστας Χαλκιάς πιάνει την μπάλα και ακούγεται ειρωνικό χειροκρότημα

και στο πέναλτυ “ο λαός απαιτεί σαλπιγγίδη εκτελεστή” :’’’’)

Βραβείο χειρότερων οπαδών.

ισχύει, αλλά για άλλους λόγους απ’ότι μάλλον εννοείς εσύ. γιατί όταν ο κοντός έπαιζε ακόμα στον βάζελο φώναζαν το όνομά του στην τούμπα, επειδή χρειαζόμασταν επιθετικό. και από την αρχή του πρωταθλήματος μας έπρηξαν όλοι με τον άχρηστο Κρέσιτς. ε φάτε τα τώρα.

το “ο λαός απαιτεί” κλπ για τον κοντό ήταν το πιο εύστοχο σύνθημα του αγώνα btw

bastard

Αίσχος
Είχαμε σημαντικές απουσίες αλλά όχι κι έτσι…κάναμε ομαδάρα τον βάζελο σήμερα
To ένα γκολ από μαλακία του Σνάουτσνερ και κόντρα στον καράφλα και το 2ο με τον Χαλκιά θεατή

Αλλά εμείς ανύπαρκτοι!
Πού πάμε ρε με Παπάζογλου και Γιάννου στην επίθεση?Πώς θα βάλουμε γκολ έτσι?
Ο Σάλπι από δεξιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…δεν κάνει τίποτα, δημιουργικότητα 0!
Σαν μπακ παίζει
Ο βάζελος χωρίς κλασικό φορ και εμείς χωρίς καν φορ
Κέντρο μηδέν, στην άμυνα λάθη(ο Κοντρέρας είχε πρόβλημα και βγήκε?)

Και έχεις και τον μαλάκα τον διαιτητή να μην δίνει το χέρι στο 13’ και να μας δίνει μούφα πέναλντι για να μας τη λένε και από πάνω
Έξω έπρεπε να το στείλει

[B]Για εμάς ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μπάλα, πολιτικοί προδότες έρχεται κρεμάλα[/B]

Αν δουμε το ματς απονηρευτα τοτε λεμε οτι ο Παναθηναικος ειναι ομαδαρα ο ΠΑΟΚ χαλια και τελειωνουμε εκει. Δεν μπορω ομως να το δω ετσι. Και εξηγουμε. Ας αρχισω απο τον Παναθηναικο. Ομολογω οτι επαθα πλακα. Οχι οτι δημιουργησε ευκαιριες για να κανει γκολ αλλα κυκλοφορουσε την μπαλα με τρομερη ανεση μεσα στην Τουμπα. Πραγματικα εντυπωσιαστηκα.
Ας παμε ομως στο ζουμι. Στον ΠΑΟΚ. Ηταν αυτη φυσιολογικη εμφανιση; Μονο σε μενα φανηκε οτι ο Κοντρερας πεταξε την μπαλα τρεις φορες στην κερκιδα επιδεικτικα σαν να ελεγε “δεν θελω να παιξω”; Ειναι δυνατον να κανει τετοια εμφανιση; Γενικα η ομαδα ακομα και με τις απουσιες εχει δειξει τετοια χαλια; Εγω νομιζω οτι κατι αλλο κρυβεται απο πισω και εχει να κανει με τις πληρωμες των παικτων.

ΥΓ: ο κοντρερας γιατι βγηκε; Η αποχωρηση του ενισχυει τον ισχυρισμο μου

στις ραδιοφωνικές εκπομπές γίνεται της πουτάνας…κ ακούγονται πολλά.

Σαν τι ακουγεται ?