Π.α.ο.κ

Αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν λοιπόν κάπως τα πράγματα. Όπως τα σκέφτηκα και τα έγραψα και εδώ από την πρώτη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι μια πολύ καλή ομάδα που ακόμα και όταν λείπουν τρεις τέσσερεις σημαντικοί παίκτες δεν μπορεί να δείχνει τέτοια εικόνα. Τα έγραψα για τον Κοντρέρας. Μέσα στο παιχνίδι πέταξε τουλάχιστον τρεις φορές την μπάλα επιδεικτικά στις κερκίδες, έκανε το αχρείαστο φάουλ στον Λέτο (παραλίγο να ήταν και πέναλτυ) από το οποίο προήλθε το γκολ του βάζελου και γενικά απλά περπατούσε. Στο ημίχρονο γίνεται αλλαγή. Και καλά λένε ότι την ζήτησε λόγω τραυματισμού. Το θέμα είναι ότι τραυματισμός δεν υπάρχει ( το έδειξε και η μαγνητική). Ουσιαστικά όλη η συζήτηση περί αδυναμίας του ρόστερ κτλ κτλ δεν έχει καμμία σημασία τουλάχιστον μέχρι να δούμε ότι όσοι παίζουν πραγματικά αγωνίζονται ή κοροιδεύουν.

Υ.Γ: Ο Κοντρέρας αποδεδειγμένα δεν έπαιξε την Κυριακή. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην εντεκάδα οι οποίοι και αυτοί όντας απλήρωτοι δεν ήταν και τόσο ζεστοί

παόκια να σας παίξω διπλό σήμερα ή θα χάσω τα λεφτά μου?

Πιστεύω ότι αξίζει το διπλό…αν χάσουν βαθμό θα ειναι για γέλια
Ποια Σαμροκ ρόβερς:p

εγώ νομίζω λόγω ευρώπης και των χρημάτων που παίζονται(140.000 για νίκη) θα είναι πιο σοβαροί και θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ματς, άρα νομίζω το χουμε το ματς

και εγώ έτσι το σκέφτομαι.

O Έτο βγήκε νοκ άουτ πριν τη σέντρα…ευχέλαιο έκαναν φέτος στην ΠΑΕ?
Μόνο νίκη σήμερα

Edit: Ο Ant1 δείχνει τον Σαμαρά

OMG ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΡΕ ΓΜΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ;

http://www.sportlemon.tv/v-2/12/46/v-324614.html

Χάσαμε το γκολ γαμώ το κέρατο μου

0-1 γκολ με τον Σαπλι στο 6

5’ Δοκάρι ο ΠΑΟΚ… Ο Γεωργιάδης μπαίνει στην περιοχή των Σάμροκ, σουτάρει, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαλπιγγίδης δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

6’ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης μετά από πάσα του Βιεϊρίνια σκοράρει με πανέξυπνο πλασέ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα

κι αυτο ειναι καλο
http://www.firstrowsports.tv/

Χάσαμε το δυνατό μπάσιμο ρε…ελπίζω να βάλουμε κι άλλο
8)

Επιτέλους Σάλπι κορυφή

0-2 Φωτακης

Ο απολλων λαρισας είναι 2 φορές καλύτερη ομάδα απο αυτή

edit… 3-0.χαχαχαχχα

σαλπι παλι
πανε για παρτι σημερα

πολλες ευκαιριες ως τωρα και πολλα γκολ θα βαλουν

Καλά πάρτυ κάνουμε
Βρήκαμε ψόφια ομάδα να ξεσπάσουμε μετά την 3άρα που φάγαμε…ας της βάλουμε 4-5

Αυτη η ομαδα μπορει να παιξει μονο εκτος εδρας. Κατενατσιο και με τυχη να βαλουν κανα γκολ. Οπως καναν στην τουμπα

κάτι πρέπει να γίνει με τα στημένα όμως.

παντως το σκορ κολακευει την σαμροκ…

παλι παρατηρησα μεγαλη επιπολαιοτητα στις τελικες προσπαθειες,αν το σκορ ηταν 1-6 σημερα δε θα μου φαινοταν περιεργο…κατι πρεπει να γινει και να αυξηθει το ποσοστο των επιτυχημενων προσπαθειων στην ομαδα

Ακόμα σούρα θα ήταν οι ιρλανδοί…

Καλή εμφάνιση σε ένα από τα πιο εύκολα βράδια μας στην Ευρώπη εκτός έδρας… Μαλακία μόνο η νίκη των Ρώσων επί της τοτεναμ… τώρα θέλουμε οπωσδήποτε νίκη στην τούμπα κάτι που το φοβάμαι… για να μην πω ότι πιο πολύ πιστεύω το ματς στο λονδίνο παρά αυτό της τούμπας…

Έχουμε δείξει ότι υπό πίεση με κόσμο δυσκολευόμαστε πάρα πολύ… (πέρσι μόνο Άγιαξ Άεκ κύπελλο ΤΣΣΚΑ μόσχας) ενώ εκτός δείχνει ότι δεν κολλάει (Αγιαξ ΤΣΣΚΑ Φενέρ κλπ)

Επίσης επιτέλους δεν είναι πια πρώτος σκόρερ μας ο γιασεμάκης… Τόσα χρόνια το έβλεπα και δεν μπορούσα να το χωνέψω…