Π.α.ο.κ

Επιτέλους έπαιξε κορυφή ο Σάλπι.
Ειδικά στο 3ο γκολ εκτός από άριστο τελείωμα κάνει και πολύ καλή κίνηση στο χώρο.
Με την επιστροφή του Κλάους υπάρχει θέμα ποιος θα παίξει κορυφή, αλλά ο Σάλπι δείχνει καλύτερα στη φυσική του θέση.

Σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους… Τώρα έχουμε 10 αγωνιστικές με σχετικά βατούς αντιπάλους… είναι ευκαιρία να ανακάμψει η ομάδα και στο πρωτάθλημα… Θα αρχίσουν και οι επιστροφές οπότε είμαι αρκετά αισιόδοξος… Αρκεί να μην έχουμε άλλες θλάσεις και λοιπούς τραυματισμούς…

την αντίδραση του κοντού θα τη σχολιάσει κανείς ή μόνο εγώ είμαι ο κομπλεξικός που του έριξα χριστοπαναγίες εκείνη την ώρα;

Ποιά αντίδραση?Μετά το γκολ?
Το μόνο που θυμάμαι είναι να σηκώνει τα χέρια ψηλά

Μάλιστα. Το διαβάσαμε και αυτό. Ο Σαλπιγγίδης δεν μπορεί ούτε να πανηγυρίσει.

ε βασικά δεν διαβάσατε αυτό, γιατί δεν έγραψα για τον πανηγυρισμό. όταν βγήκε αλλαγή λέω, που πήγε να πει κάτι στους οπαδούς αλλά τον συγκράτησε ο Φωτάκης.

Λογική η αντίδρασή του. Τόσα άκουσε από την Κυριακή.

φαντάσου που τον εχουν φτάσει τον άνθρωπο…τον έχουν κυνηγήσει 3 φορές φέτος…που να πάει μαιος…

Δικιο εχουν αυτοι που τον κραζουν,ειναι το πιο ακριβο συμβολαιο και εχει προσφερει ελαχιστα.Στον ΠΑΟΚ παιζει οχι στον λεβαδειακο.Αδικο εχουν αυτοι που κραζουν ΜΟΝΟ αυτον οταν ολη η ομαδα ειναι για τα πανηγυρια(βλεπε προηγουμενη αγωνιστικη).
Κατα τ’αλλα μου αρεσε πολυ στην θεση του σεντερ φορ.Χαραμιζεται στα πλαγια και τρεχει ασκοπα πολλες φορες να καλυψει το μπακ.Τον θελω ξεκουραστο κοντα στην περιοχη να τα παστελωνει.

ωραία, ας γράψω κι εγώ την άποψή μου, έτσι για τη φάση.

έχω να πάω στο γήπεδο 2 χρόνια. 50% λόγω κοντού, αλλά το υπόλοιπο 50% είναι για άτομα όπως (ίσως) ο crabsody, που αρπάζονται όποτε πει κάποιος κάτι αρνητικό για τον δημητράκη τους, που ξαφνικά έγιναν υπέρμαχοι εκείνου που παλιά έβριζαν. όταν 25.000 κόσμος στο ματς κυπέλλου τον βρίζει εν χορώ, και σε ένα χρόνο τον αποθεώνει και φωνάζει το όνομά του ενώ παίζει ακόμα στο βάζελο, αν έχετε δηλαδή το θεό σας, εγώ προσωπικά αηδιάζω και δεν ξαναπατάω στο γήπεδο.

αυτά επί προσωπικού, αφορούν εμένα τον κομπλεξικό. αντικειμενικά, το γεγονός είναι ότι από τότε που ήρθε ο κοντός έχει ακούσει τα περισσότερα απ’όλους, γιατί πολύ απλά αμοίβεται περισσότερο απ’όλους και η προσφορά του σε σχέση με Γκαρσία, Κοντρέρας και Βιεϊρίνια που παίρνουν λιγότερα είναι μηδαμινή. οι περισσότεροι από αυτούς που τον κράζουν τώρα βέβαια είναι οι ίδιοι καθυστερημένοι που τον ήθελαν πίσω, go figure.

είσαι λοιπόν ο σαλπιγίδης και έχεις αγανακτήσει από το κράξιμο που τρως. επιλέγεις να την πεις στους οπαδούς που ήρθαν να σε δουν στο Δουβλίνο, λίγες μέρες μετά την ξεφτίλα της Τούμπας, επειδή έβαλες 2 γκολ στο καφενείο των καφενείων της Ιρλανδίας; ε λοιπόν άντε γαμήσου γελοίε τύπε. αν είσαι μάγκας, βάλε γκολ με την Ρούμπιν, δώσε μας την πρόκριση, και μετά πήγαινε πάλι μπροστά στην 4 να κάνεις “σσσσ”. τουλάχιστον τότε θα πω ότι είσαι μεν μαλάκας και πουστόπαιδο, αλλά έχεις λίγα αρχίδια. τώρα, δεν είσαι ούτε για φτύσιμο.

@crimson_idol
Ειναι σπουδαιος επιθετικος αλλα εχει προσφερει λιγα σε σχεση μ’αυτα που αμοιβεται.Θελω να πιστευω οτι κοντα στην περιοχη θα ειναι πιο αποτελεσματικος.Τι δεν καταλαβες?

Σου λεει οτι δεν προσφερει επειδη παιζει σε λαθος θεση, αρα δεν φταιει αυτος

Kανείς δεν έχει δίκιο όταν κράζει οποιονδήποτε παίκτη. Ο ρόλος του οπαδού είναι να εμψυχώνει και μόνο. Το αν ένας παίκτης παίρνει περισσότερα από όσα αξίζει είναι λάθος της διοίκησης και όχι δικό του

:slight_smile:

και με πρόλαβε ο crabsody…αμα ειναι το θέμα των χρημάτων, αυτούς που τον έφεραν να κράξετε.ο παιχτης τι να κανει?? .βέβαια ξεχνάμε το απο πότε μπορεί να έχει να πληρωθεί…

επίσης το , δεν πάω γήπεδο γιατι παίζει ο κοντός, είναι … βασικά δεν εχω λόγια…μάλλον κάποιοι έχετε αγιοποίηση κάποια πράγματα

από όσα έγραψα αυτό διάβασες;

Ο ΠΑΟΚ που εχει προβλημα στα σεντερ φορ πιστευω οτι χαραμιζει τον Σαλπιγγιδη στα πλαγια.Αλλα δεν παιζει σε λαθος θεση!Στον βαζελο επαιξε 3 χρονια εκει και εβαλε και γκολ και μοιρασε κι ενα τσουβαλι ασιστ στον Σισε!Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος…

Κραξιμο πεφτει σε ολες τις ομαδες ρε παιδια οταν στραβωνουν τα αποτελεσματα κι εδω και στο εξωτερικο.Ειναι μερος του παιχνιδιου,ειναι επαγγελματιες παικτες,ξερουν οτι οταν τα σκατωνουν θα τα ακουνε και την αλλη Κυριακη θα αποθεωνονται.Κλαινμαιν στην τελικη…η ζωη συνεχιζεται.

τι προσεφερε δηλαδη φετος ο γκαρσια?και γιατι οταν δε παιζει καλα κανετε του μπεκι για τον παυλαρα σας?

και ο κοντρερας τι προσεφερε φετος ;

απλα δεν τον κραζουν αυτον και τον γκαρσια επειδη δεν εχουν το ιδιο συμβολαιο με τον σαλπι

• Δεν λεω οτι συμφωνω
    Και εγω ειμαι της λογικης να μη κραζεις , αν και το κανω καποιες φορες

[SPOILER]με αρσεναλ που δεν με ακουνε και με αστερα τον ντεγκρα λογω αναστασοπουλου[/SPOILER]

?? σε αυτά που λες μετά, δεν αναιρείται οτι έχεις πει πως δεν πας γήπεδο για τον κοντό…
το οποίο, όσο να πεις, ειναι εντυπωσιακό