και γιατι οταν δε παιζει καλα κανετε του μπεκι για τον παυλαρα σας
καλύτερη ερώτηση όλων των εποχών, δεν έχω λόγια.
εντιτ, @crimson idol. ο λόγος που δεν πάω στο γήπεδο, είναι γιατί δεν αντέχω την καθυστέρηση. του κοντού, και όσων τον αποθεώνουν ενώ παλιά τον έβριζαν, που δεν είναι λίγοι, μιλάμε για ένα γήπεδο σχεδόν. τυχαίο παράδειγμα ο παπαρδέλας, “γιατί κράζετε τον κοντό και όχι τον Γκαρσία” ρωτάει και δεν ξέρεις αν τρολάρει ή αν το λέει σοβαρά.
είπα όμως ότι είναι προσωπικό μου κόμπλεξ αυτό, το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω ποιο είναι.
Όσοι λέτε τώρα ότι καλά θα κάνει να τον έχει κορυφή γιατί τα παστελώνει, να θυμίσω και πέρσι και φέτος πόσες φορές έχει σκοντάψει ή έχει κάνει λάθος βηματισμό με αποτέλεσμα να το χάσει ή να κάνει τσαφ ΜΠΡΟΣΤΑ στο τέρμα σε θέση βολής.
Γενικά ναι, σκόραρε 2 φορές και έδωσε μια ασσίστ με κάποια ΣΑΜΡΟΚ ρε παιδιά, προφανώς και δεν έχει το δικαίωμα να την πει στους οπαδούς ακόμα… Σωστά το είπε το συγκεκριμένο ο bastard.
Καλά για Garcia και Contreras ισχύει το ότι έχουν ασυλία ειδικά φέτος.
Πχ. ο Contreras ήταν όλο λάθη την Κυριακή αλλά ο Σάλπι τα άκουγε.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Σάλπι έχει δείξει ότι είναι ΠΑΟΚτσής και είναι κρίμα να έχει τέτοια αντιμετώπιση παρά τα όσα συνέβησαν με τη φυγή του. Στην τελική είναι από τους λίγους που ανέβηκαν πάλι Θεσσαλονίκη μετά την κάθοδο στην Αθήνα.
Τέλος, δε ξέρουμε τι ήθελε να πει στην κερκίδα χθες οπότε μην προδικάζουμε ότι ήθελε να βρίσει ή να ‘την πει’.
μπασταρδ μην εχεις λογια αγορι μου.το θεμα μου προσωπικα ειναι οτι βρισκετε ευκαιρια να κραζετε τον κοντο γιατι ντεμεκ ειναι το ακριβοτερο συμβολαιο και δε παιζει ενω ουσιαστικα το κανετε για τα ξινα σταφυλια.γιατι καπου πρεπει να φωναξετε…προπερσι το ακριβοτερο σου συμβολαιο ηταν ο κουτσιανικουλης.ο λιγοτερο παραγωγικος παιχτης της ομαδας…φωναξε ποτε το πεταλο κατι εναντιον του?οχι…οταν ο παυλαρας μας κρεμασε στα play off του 08 νομιζω και σε καμια 5-6 ματσ μεστη χρονια φωναξε κανεις εναντιον του?με 650 χιλιαρικα συμβολαιο?ΟΧΙ.φωναζατε τιμη και δοξα στο παμπλο το γκαρσια…οποτε ναι.κομπλεξ ειν αυτο με τον κοντο.
Πέρσυ που τον βάζανε σέντερ φορ και κλαιγόμασταν πως δεν του κάνει η θέση και πως στον βάζελο έπαιζε στα πλάγια καλά κτλ; τώρα ξαφνικά επειδή έκανε ένα καλό ματς ενάντια σε ομάδα ράγκμπι (δεν ξέρω, οι στολές και ο τρόπος παιχνιδιού τους αυτό θύμιζαν) ξαφνικά μας κάνει για σεντερ φορ; έτσι δεν είναι ή θυμάμαι λάθος;
Κατα τ’άλλα καλή η νίκη, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. τώρα με Χ στην αγγλία και νίκη εδώ περνάμε;
καλά ο κοντός τη καθυστέρηση εχει? επίσης που είναι το κακό ο κόσμος να αλλάζει γνώμη, αν έχει δει πως έκανε λάθος…
ενας 16χρονος που τότε θα ήθελε να του βγάζει το ματι , τώρα είναι ένας άλλος άνθρωπος…
*εγω το βρήκα εντυπωσιακό και το είπα…δεν το είπα για να πω, τι μαλάκας είσαι ξέρω γω…:-s
παπαρδέλα, ο πρώτος που έκραξε τον γκαρσία για τη μαλακία του στα πλεϊ οφφ ήμουν εγώ, όπως και όλη η 4 που εκείνη τη μέρα δεν φώναξε τιμή και δόξα, οπότε μη λες ό,τι να’ναι γιατί ίσως κάποιοι να ήμασταν στο γήπεδο εκείνη τη μέρα και να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. από εκεί και πέρα, την ασυλία που λέτε την έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του, όχι γιατί “βάρεσε μπουνιά τον ντιόγκο ρε μαλάκα, ουγκ”.
απλή απορία σε όσους ΠΑΟΚτσήδες έχουν γράψει ως τώρα, στο ΠΑΟΚ-παο στο κύπελλο, στο πρώτο ματς του κοντού στην Τούμπα, είχε πάει κανείς σας;
εντιτ για το τελευταίο ποστ του κριμσον, δεν θα πω για όλα τα άλλα πριν φύγει, θα πω ότι στο οακα ζήτησε να βαρέσει το πέναλτυ που κέρδισε ο παο και μετά έσκυψε το κεφάλι για να μην το πανηγυρίσει. ε καθυστερημένος είναι, τι είναι.
2ο εντιτ για τον ιγκνο, μία νίκη θέλουμε στα 2 τελευταία ματς για να περάσουμε σίγουρα, δεδομένου ότι το χθεσινό καφενείο δεν πρόκειται να πάρει κανέναν βαθμό
Εγώ όχι. Αυτό που θέλει να πει ο παπαρδέλας νομίζω πως δεν είναι για να υπερασπιστεί τον κοντό, ή να κράξει τον γκαρσία(αλίμονο), αλλά το ότι κανένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει τέτοια μεταχείρηση.
Ερώτηση προς bastard. Πιστεύεις πως αν του μειώσουν τις αποδοχές και δεν αλλάξει η απόδοσή του, θα σταματήσει όλο αυτό;
υπάρχουν παικταράδες που όντως είναι ΠΑΟΚτσήδες και έχουν φάει κράξιμο (πχ Τουρσουνίδης μετά το 1-3 από Απόλλων Αθηνών στην Τούμπα για τον ημιτελικό του κυπέλλου), ο σαλπιγίδης δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής.
και για τον Κουτσιανικούλη που έγραψε ο παπαρδέλας, που μάλλον πηγαίνει σε άλλο γήπεδο, κοροϊδευόμαστε; δεν έτρωγε κράξιμο ο Κουτσιανικούλης;;
ιγκνο, όχι, δεν θα σταματήσει αυτό, απλά αυτοί που τον κράζουν τώρα (που είναι οι ίδιοι που τον ήθελαν πίσω, ξαναλέω) θα βρουν άλλη αφορμή. απλά σε αυτόν τον φαύλο κύκλο, το φταίξιμο δεν το έχουν μόνο οι οπαδοί. νομίζω.
Γενικά το λέω εγώ, δεν θα κάτσω να πω “αυτόν τον κράζουμε σωστά, αυτόν δεν πρέπει” κτλ.
Πιστεύω πως άμα είχε καλύτερη και πιο σταθερή απόδοση ο κοντός δεν θα γίνοταν αυτός ο ντόρος προφανώς. Με τα τόσα που γίνονται όμως κατά του, θα ήταν τουλάχιστον χαζό κάποιος να έχει την απαίτηση να ανακάμψει εύκολα.Άνθρωπος είναι, λογικά τον έχει επιρεάσει πολύ αρνητικά το όλο θέμα.
πεταλο ημουν αγορινα,4α. και ΝΑΙ.οταν πηρε τη κοκκινη και πετουσε μπαλες στις κερκιδες ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΦΩΝΑΖΕ τιμη και δοξα στον παμπλο τον γκαρσια…θες να πεις δηλαδη οτι ο συνδεσμος pablo garcia,τα μπλουζακια με τον παμπλο τσέ,τα συνθηματα,η θεοποιηση απο ολα τα παοκτσηδικα μεσα και αλλα χιλιαδες παραδειγματα ειναι ολα αποτελεσμα της καλης μπαλας που παιζειι?
εντιτ: θες να πεις δηλαδη οτι τον κουτσιανικουλη που επαιζε τρισχειροτερη μπαλα απτον σαλπι τον μεταχειριστηκαμε ετσι?εκραζε 25 χιλιαδες κοσμος?
είπα πριν ότι κακώς άνοιξα αυτό το θέμα, καθώς και ότι δεν θα το συνέχιζα. αν εσύ ξέρεις το λόγο που γύρισε ο κοντός, πες τον, αν πάλι όχι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ρωτάς.
γιατί είδε ότι η διοικητική κατάσταση στον βάζελο πάει από το κακό στο χειρότερο και νόμιζε ότι με τον ζαγοράκη θα είχε στάνταρ φράγκα (λολ)
γιατί ήθελε να βαρέσει πέναλτυ εναντίον του βάζελου και να μην το πανηγυρίσει και αυτό (πρέπει να του το χάλασε το 0-3, αν το σκορ ήταν 0-0 νομίζω άνετα το βαρούσε αυτός)
γιατί δεν έβρισκε καλό γύρο στην αθήνα και πεθύμησε τον Γιώτη στην Μπότσαρη
γιατί γουστάρει να τον βρίζουν οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες και οι άλλοι μισοί να βρίζουν αυτούς που τον βρίζουν.
τώρα είναι που λες κάτι δικηγορίστικο σε φάση “όχι μικρέ και ανόητε, ΕΓΩ θα σου πω τον λόγο ο οποίος είναι”, και μετά λες τον λόγο.