Π.α.ο.κ

Και συ τι περιμενεις να πεις? κατι που αναιρεί αυτο που λεει??

Τα οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλά όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετούς μήνες απλήρωτοι.

Όπως αναφέρει η «SportDay» οι παίκτες του Δικιεφάλου έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τους πέντε και φτάνει μέχρι και τους οχτώ μήνες! Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει ότι στον [B]Δημήτρη Σαλπιγγίδη οφείλονται περίπου 800.000 ευρώ[/B] και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει παραπονεθεί για αυτή την κατάσταση.

Αντίθετα, οι ξένοι της ομάδας έχουν ξεκινήσει την μουρμούρα (Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κρέσιτς και Ετο), οι οποίοι τα λένε στον Ζήση Βρύζα και εκείνος προσπαθεί να τους δίνει διάφορες εξηγήσεις για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Από την πλευρά του, ο Βιεϊρίνια δεν παρουσιάζεται ενοχλημένος από την παραπάνω κατάσταση, αφού δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες.

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10656:2011-11-05-07-26-59&catid=9:superleague&Itemid=15

800 χιλιάρικα, σημαίνει οτι είναι αυτός με τον περισσότερο χρόνο που δεν εχει δει ευρό…

crabsody έκανα 2 ποστς σε ερώτησή σου όπου “απλά ρωτάς τη γνώμη μου”, αν δε σου αρέσουν φάε μόνο τις πατάτες.

όποτε θες μας λες κι εσύ την άποψή σου για το λόγο που γύρισε ο κοντός, χωρίς “θα απαντήσεις ή γιοκ” και “σηκώνω τα χέρια ψηλα” και γενικά στυλ “τι να κάθομαι να εξηγώ σε σένα τώρα τιποτένιε χωριάτη”

2o edit γιατί κάπου μπερδεύτηκα με το ποστ του κριμσον, αυτό δε σημαίνει ότι του χρωστάνε ένα μηνιάτικο ενώ σε άλλους από 2 έως 5 (όπως λέει το άρθρο δλδ) ;

Λέει ότι του οφέιλονται 800.000 ευρώ. Αν υποθέσουμε ότι τόσα παίρνει ετησίως, τότε έχει να δει χρήμα, 1 χρόνο ούτε λίγο ούτε πολύ

Βastard μήπως διάβασες 80 χιλιάρικα και οχι 800?? το άρθρο λεει οτι εχει να πάρει χρήμα ενα χρόνο, και δεν λεει τίποτα εως τώρα.

το άρθρο δεν ειναι για τον κοντο, αλλά για την κατάσταση στον παοκ…απλα το παράδειγμα είναι εντυπωσιακό…και έρχεται σε αντίθεση με κάποιους ξένους που εχουν να πληρωθούν απο τελη μαιου ή αρχή προετοιμασίας

όντως μπέρδεψα τα νούμερα, mea fail

ρε παιδες τι το κουραζετε;

απλο ειναι…δικαια ή μη, ΔΕΝ πρεπει να βριζεις παικτη που φοραει τον δικεφαλο.

μπορεις να κανεις κριτικη,σατυρα η δεν ξερω εγω τι αλλο, ομως μεχρι εκει… :slight_smile:

Με εξαίρεση το ματς στο Καραΐσκάκη πες με ένα παιχνίδι φέτος που έπαιξε ο γκαρσία και δεν ήταν όλο το κέντρο μας… Δες τι γίνεται το κέντρο μας όταν δεν παίζει ο γκαρσία… Ο γκαρσία τα τελευταία 2 χρόνια έχει δείξει ότι είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια… Και σαν προσωπικότητα ίσως ο σπουδαιότερος ξένος που έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ…

Δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο… Πληρώνω το διαρκείας μου έχω τις μετοχές και είμαι εκεί μέσα στα καλά στα σκατά σε όλα… Θα έχω άποψη και ναι όταν η ομάδα πάει σκατά θα κράξω… Δεν είναι δυνατόν όταν πάει ο κόσμος στις 5 το πρωί αεροδρόμια να είμαστε όλοι ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ και όταν κράζει ο κόσμος να έχει άδικο… δλδ στο γήπεδο πρέπει να είμαστε όλοι yes men και να μην κάνουμε κριτική ποτέ… Τι λες ρε crabsody…

Και επαναλαμβάνω ότι ο κοντός όποτε τα ακούει τα ακούει για το θέμα απόδοση/τιμή… Δηλαδή όταν κράζαμε μουσλίμοβιτς, ίβιτς, τσιρίλο, μαλεζά,σπανακοπιτούλη, τον Γ.Χ όταν είχε γυρίσει, και άλλους πόσους που ήρθαν με συμβόλαιο και δεν κάναν τίποτα γιατί δεν έγινε ποτέ θέμα…? Γιατί του κοντού πουλάει , γι αυτό…
Όταν κράζεις το κάνεις για να δείξεις ότι υπάρχει μια παρατεταμένη περίοδος που πάει κάτι στραβά… δεν κράζει ο κόσμος με το καλημέρα… Με τον ΟΦΗ γιατί δλδ δεν έκραξε και χειροκρότησε…? Εκεί δεν είναι βλάκας ο κόσμος…
Στον ΠΑΟΚ πάντα έτσι ήταν… Ο παοκτσής μια ζωή αποθεώνει και θάβει τους πάντες… έτσι ήταν πάντα…σχέση αγάπης και μίσους… όποιος δεν το αντέχει από δω παν και οι άλλοι…

τέτοιες ειναι και οι απόψεις των αελαρων εδω…αμα είναι να το κλείσουμε το μαγαζι…
αμα η κριτική ειναι να παίρνουμε τους παίχτες φαλάγγι εξω απο τα αποδυτήρια, και να τους κράζουμε μεσα στο γήπεδο, σηκώνω τα χέρια ψηλά
ετσι είναι η κριτική?

δεν μπορεί ο παίχτης αγωνιστικά? τον βγάζει ο προπονητής εκτός… '
δεν αξίζει ο παίχτης τα χρήματα που παίρνει? τα βάζεις με αυτόν που τον έφερε και τον κοστολόγησε λάθος
εγω δεν ξερω ποδοσφαιριστή που δεν θα έπαιρνε τα χρήματα, ή θα έφευγε επειδή δεν κάνει…

Ωραία… παίζει καλά ένας παίχτης… τα μπράβο στην διοίκηση και ποτέ στον παίκτη ή στον προπονητή… στο κάτω κάτω δεν τα αξίζουν… απλά κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται… μετά από νίκες λοιπόν όλοι στα γραφεία διοίκησης για πανηγυρισμούς γιατί αυτοί τους έφεραν… Και στις απονομές να πηγαίνουν οι πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι και όχι οι παίχτες… Γαμάτο ε…?

εγω είπα.

δεν μπορεί ο παίχτης αγωνιστικά? τον βγάζει ο προπονητής εκτός… '
δεν αξίζει ο παίχτης τα χρήματα που παίρνει? τα βάζεις με αυτόν που τον έφερε και τον κοστολόγησε λάθος

δηλαδη αμα δεν μπορεί ενας παίχτης θα τον βρίζω [B]γιατί [U]δεν μπορεί[/U][/B]? είναι αστείο…αφού δεν μπορεί.!! τι να γίνει? να τον βρίσω μπας και γίνει μεσι? αμα δεν κανει καθόλου και παίζει, φταίει αυτός? του προπονητή είναι η ευθύνη.
το ιδιο αστείο είναι να λεμε για το πόσα παίρνει… παγκοσμίως δεν υπάρχει το να μην πάρει ο παίχτης τα χρήματα που του δίνουν επειδή δεν μπορούν να τον αξιολογήσουν σωστά… αν έκανε για 450 και παίρνει 800 φταίει αυτός?! φταίει ο παίχτης που είναι στην ομάδα? δεν ήρθε απο μόνος του…δεν έσπασε καμία πόρτα και μπήκε

και εσυ ειπες τα δικα σου για να απαξιώσεις αυτό που ειπα…καλή φάση [-X

ρε συ κριμσον να στο θέσω αλλιώς… Αν πας να δεις την αγαπημένη σου μπάντα και ενώ τους έχεις δει 2-3 φορές και ήταν όλα κομπλέ, πας και είναι σκατά… βαριούνται και κουνηθούν, live αγγαρεία φάση και γενικά πάει σκατά το πράγμα… και εσύ έχεις σκάει το 30άρι σου και είσαι από κάτω… τι θα πεις. ε αφού δεν μπορούν τι να κάνουμε τώρα?? δεν θα κράξεις…?

Και στο ματς κράζουμε αυτούς από τους οποίους έχουμε απαιτήσεις… Αν παίζει σκατά ο βιέρι θα τον κράξω γιατί ξέρω τι μπορεί να κάνει… Σε μια κακή εμφάνιση όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους…
Και για τον κοντό που γίνεται η κουβέντα, το είπα και μερικές σελίδες πιο πίσω, θα τα ακούει και λόγω προϊστορίας… Ο τρόπος που έφυγε ( και οχι το ότι πήγε στο βάζελο όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν) έχει πληγώσει πολύ κόσμο… Ο κόσμος ποτέ δεν του είπε μην φύγει ή μην πας παναθηναικό ή μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ… Τον πούστη τον γούμενο να μην στηρίξει και να μην του δώσει παράταση ζωής με τα λεφτά της μεταγραφής… Από τα οποία σημειωτέων στην ομάδα πρέπει να πήγε καμιά 200 χιλιάρικα μόνο…

Και ποιος είπε ότι η διοίκηση μένει στο απυρόβλητο… Μια αναφορά στο παρελθόν είναι αρκετή πιστεύω…

ούτε ο καλος χριστουλης τόσες ιστορίες
εγω σου λεω ξανά αυτό

[B]δεν μπορεί[/B] ο παίχτης αγωνιστικά? τον βγάζει ο προπονητής εκτός… '
[B]δεν αξίζει[/B] ο παίχτης τα χρήματα που παίρνει? τα βάζεις με αυτόν που τον έφερε και τον κοστολόγησε λάθος

να πεις πάνω σε αυτά οχιι, ναι, γιατί αυτό και εκείνο…

*μαρεσει που το λες και μόνος σου στο παράδειγμα με την μπάντα… [B][SIZE=“4”]ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…!!! [/SIZE][/B]τι να γινει δηλαδη? [U]να μπορεί και να μην θέλει να παίξει το καταλαβαίνω να κράξεις…να μην μπορεί και να κράζεις δεν θα το καταλάβω[/U]

για ποιους παίκτες που δεν μπορούν και τρώνε τζάμπα κράξιμο μιλάμε;

α δηλαδη μπορεί για παραπάνω και απλά δεν παίζει? αυτό λέμε??

Μίλα ρε σε bastard γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα… Γιατί σε λίγο θα ακούσουμε ότι προπηλακίσαμε και τον αποστολόπουλο δλδ…

Κρίμσον σε απλά ελληνικά: Κράζουμε αυτούς που ξέρουμε ότι μπορούν να προσφέρουν, έχουν έρθει με μεγάλα συμβόλαια για να το προσφέρουν και παρόλα αυτά δεν κάνουν τίποτα…

Τι σκατά δεν καταλαβαίνεις από αυτό…?

Η γιούχα επίσης έχει πολλούς παραλήπτες… και προπονητή και διοίκηση… δεν είναι μόνο για τους παίχτες…

α δηλαδη μπορεί για παραπάνω και απλά δεν παίζει? αυτό λέμε??

πάλι δεν καταλαβαίνω τι λες, απλά διαφωνώ με το “αν δεν μπορεί τι να κάνω, να τον κράξω για να γίνει Μέσι” ορ σμθ που έγραψες πριν, όχι γενικά, συγκεκριμένα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, γι’αυρό ρώτησα ποιους έχεις στο μυαλό σου που τρώνε κράξιμο ενώ δεν μπορούν. ο Χαλκιάς ας πούμε δεν τρώει κράξιμο επειδή δεν είναι Σμάιχελ, αλλά δεν είναι και σε φάση “τόσο μπορεί το παλικάρι τόσο προσφέρει”, νομίζω δηλαδή.

είδες τι εύκολα που συνεννοούμαστε όταν δεν αρχίζεις τις ιστορίες???
εσύ λες οτι μπορεί και δεν παίζει, και εγω οτι παίζει αυτό που μπορεί…

case closed

*βέβαια το είπα στην αρχή [B][I]“δεν μπορεί ο παίχτης αγωνιστικά?”[/I][/B]

[B]edit[/B]
[B][I]τόσο μπορεί το παλικάρι τόσο προσφέρει[/I][/B]
ναι…αυτό λεω
συγκεκριμένα για τον κοντό…
αν μπορεί και δεν παίζει, είναι υπόλογος…αν δεν μπορεί , είναι άδικο το κράξιμο

Να ρωτήσω ο δικηγόρος του διαβόλου. Ο Βιερίνια πιστεύεται ότι δεν παίζει όσο μπορεί?

γιατί, έφαγε κράξιμο ο Βιεϊρίνια μέσα στο γήπεδο;

καλά κάνει και δεν παίζει…μαζί με την τρυπά στα οικονομικά χώνει και μερικές μέτριες εμφανίσεις να πάει στον πειραια…χαχαχαχαχα [B]ΠΛΑΚΑ[/B] είναι…