μεγαλη νικη η χθεσινη.μπραβο:)
[SPOILER][I]“Και δεν το λέω γιατί είμαι κομπλεξικό σκουλήκι”[/I][/SPOILER]
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αυτό έλειπε να σας πω και μπράβο
[SPOILER]Χωρίς πλάκα βαριέται να τρέξει. Έτσι θα κάνεις καριέρα αγόρι μου;[/SPOILER]
Ακόμα να ηρεμήσουμε λέμε…!!!
OOOO PAOKARA, I HAVE MADNESS, INTO MY MIND,
THE GAY LITTLE CHICKEN IS FOR PAOK KLEIN MEIN,
YOU HOMOSEXUAL BASTARDS WE HAVE FUCKED YOU FROM BEHIND
Ή απλά η μπαλιά ήταν ξυράφι δυνατή και ακριβείας, χώνεψε το
#-o
Γνωστος κομπλεξικος και ο Adaris…
καλά, δεν είναι θέμα κόμπλεξ, θέμα οπτικής γωνίας είναι. όλοι μιλάνε για την τεράστια πάσα του Γκαρσία, κι εδώ βγαίνει ένας και λέει άχρηστο τον αμυντικό που δεν βιάστηκε να την προλάβει. Έλληνες, Άγγλοι και Ολλανδοί κράζουν τον διαιτητή για το πέναλτυ, μονο ο καρβου λέει ότι είχε δίκιο γιατί ο Σταφυλίδης είχε όλο το χρόνο δικό του να αντιδράσει σε σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.
όπως έλεγε και ο αείμνηστος ο Παρασίδης, “εσύ βγες και πες ότι…”
Οι Άγγλοι για την κόκκινη έχουν αμφιβολίες. Όχι για το πέναλτι… Προτείνω λιγότερα σπορ του Βορρά και περισσότερο ίντερνετ
ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ;;;;;
εφ΄οσον δεν εχουν αμφιβολια για το πεναλντυ δεν θα επρεπε να εχουν αμφιβολια και για την κοκκινη, ο κανονισμος ειναι ξεκαθαρος για την περιπτωση που παιχτης αποτρεπει γκολ με το χερι του.
Από guardian ένα παράδειγμα
The referee, Bas Nijhuis, awarded the penalty and sent off Stafylidis ? the red card may have been harsh ? and Modric stepped up to slot the spot-kick beyond Chalkias.
ναι, τα δα κι εγω τα δημοσιευματα… απλα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη πχ αυτου του αρθρογραφου. πιστευει οτι ειναι πεναλντυ αλλα θεωρει σκληρη την κοκκινη που εκοψε ο παιχτης την μπαλα με το χερι στη γραμμη του γκολ;
αβυσσος η ψυχη του Αγγλου
σε εκείνο το σημείο και απλή επαφή να είναι, είναι κόκκινη…
εχει επαφή όμως…?
Για τις τελικές προσπάθειες δε λέμε κουβέντα, ε;
Ηθικός νικητής η Τότεναμ. Πρέπει να έχει και 20 τελικές.
κανονικό σκορ 18-2. (με έκπτωση παρόλο που δεν είναι εποχή!)
να ξέρουμε και για τι μιλάμε ε…
Σε κάθε ευκαιρία βουτούσαν οι παίκτες της Τότεναμ σαν τον Μαρίνο. Εξ ορισμού δε μπορούν να είναι ηθικοί νικητές!
ωραια,βρες με και τις τελικες πριν την αποβολη,να σου πω εγω οτι το κανονικο σκορ ηταν 0-3 σε κεινη την φαση
κάρβου, επιμένεις…
Παοκτσή, άστα αυτά. Αντε να πάει 18-3.
Αν δεν το καταλαβες, τους ολυμπιακους ειρωνευεται πιθανοτατα για το 1-1 στο οσφπ-παο.