Ρε radical ποιος σε δουλεψε; Ποιος σου ειπε οτι ολα ειναι μελι γαλα; Απο περσυ ειναι γνωστο οτι ο ΠΑΟΚ χρωσταει στους παικτες. Μετα και την οικονομικη κριση ειναι προφανες οτι ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να ριξει το budget του για να επιβιωσει. Δεν λεω οτι τα εκανε ολα καλα η διοιηκηση. Προφανως δεν τα εκανε. Αλλα πιστευεις οτι υπαρχει αλλος που μπορει να τα παει καλυτερα; Εγω ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει. Ο Παοκτσης επι Ζαγορακη εχει δει χαρες και παικταραδες που δεν εχει δει τα τελευταια τριαντα χρονια
η μπαλα οικονομικα ξεφυγε αν δε κανω λαθος μετα τη χρονια που παραλιγο να αγγιξουμε το ονειρο. Υστερα απο αυτο υπηρξε μια πιεση απο παντου, κυριως απτον κοσμο να παμε για το παραπανω… χωρις Σαντος ομως. Στο καπακι αλλαξαν και οι φορολογιες κ ετσι ξεφυγε το μπατζετ.
Παντως μου τη σπαει που ενω λεμε τις λαθος κινησεις κανεις δεν αναφερει (εκτος του αγωνιστικου) το δικο μας - επιτελους - προπονητικο κεντρο αλλα και το ξεχρεωμα των 10 εκ. προς τριτους.
τεσπα ο βιερινια πιστευω πως αν δεν τον πουλουσαμε τωρα θα μας εφευγε τζαμπα σε κανα χρονο.
ισχύει?
μακάρι να ισχύει, όπως μακάρι και να μας αποκλείσουν από το europa league, θα γελάω για πάντα
Δεν ξέρω… δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημοσιογράφος φουσκώνει είδηση για τον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος…
Αν ισχύει όμως και γίνει καμιά στραβή τότε θα είναι ταφόπλακα στην διοίκηση ζαγορ…Και δεν θα είναι καλά τα πράγματα στο επόμενο εντός…
αποψη μου ειναι οτι το αρθρο αυτο γραφτηκε για να δικαιολογηθει η πωληση βιερινια.
επισης η ουεφα νοιαστηκε για τα χρεη της ομαδας στη μεση της σεζον?δηλαδη ειχαμε λιγοτερα χρεη στην αρχη?τι ακριβως εγινε και χρεωθηκαμε στη μεση της σεζον…ειναι πολυ περιεργη η ολη φαση
Και γω αυτό πιστεύω… πιο πολύ για να μην σκούζει ο κόσμος ότι η ουέφα μας κοινηγάει… Θα δούμε καμιά ΑΕΚ να πέρνει πιστοποιητικό το καλοκαίρι που είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμάς και τότε να δούμε τι θα μας πουν πάλι σαν δικαιολογία…
αναμενόμενα τέτοιας φύσης άρθρα, σε λίγο θα διαβάσουμε για τους 2 καρκίνους που έφυγαν απ’τον ΠΑΟΚ μας.
απάντηση σε άρθρο του σιχαμένου Κόλκα.
Εμένα μ’αρέσει ο Κόλκας
μη το ψαχνετε οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι ,αν οχι ολοι, ειναι αγορασμενοι…
εγω προσωπικα απο αρθρα διαβαζω μονο ειδησιογραφικα…απλα δε μπαινω στον κοπο να διαβασω τι εγραψε ο κολκας και ο καθε κολκας και ποια ειναι η γνωμη του
εντάξει, ίσως ήμουν υπερβολικός με το “σίχαμα”, τότε με την υπόθεση φλωρίδη σαχπατζίδη που μας ζάλιζε τα παπάρια και μετά το γύρισε με ένα “τα ήξερα από την αρχή, που να βγω να τα πω όμως μόνος εναντίον όλων” και άλλο ένα
η αλήθεια είναι πως για πέντε ? έξι μέρες, έφαγα και εγώ το παραμύθι, αλλά μετά συνήλθα. Μάλλον με επηρέασε ο χωρισμός μου τότε. Είχα πολύ καιρό να μείνω μόνος και ξυπνώντας και βλέποντας άδειο κρεβάτι χωρίς έναν πάτο να χαϊδέψω, έχασα την ισορροπία μου.
πρόσφερε καλό γέλιο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μαλακα σε ευχαριστω ε.
Μου φτιαξες τη μερα.
Σταυρο Κολκα σ’ αγαπαμε.
Ενώ ο Λευτέράκης από την Νεάπολη που λέει στην απάντηση του
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;([B]προφανώς εννοεί να το κάνεις χωρίς να πουληθεί Βίερι/Πάμπλο[/B]
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ : ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ρομπέρ, Τσιρίλο, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Χαλκιά, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη.
ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Ο κόλκας στο μόνο πράγμα που είναι καλός είναι να κάνει κανένα χαβαλέ και να λέει καμιά μαλακία…
Κατά τα άλλα σαν δημοσιογράφος είναι για κλάματα… Γραμμή ότι λέει η διοίκηση βγάζει…
Γενικά δεν υπάρχει δημοσιογράφος ο οποίος να μην εκφράζει κάποια συμφέροντα…
Ο μοναδικός άνθρωπος στα ράδια της Θεσσαλονίκης που αξίζει να ακούσει κάποιος πλέον πιστεύω είναι ο ραγκάτσης… Ο μόνος που δεν έχει κανένα κόμπλεξ με καμιά ομάδα…
εμένα μ’αρέσει ο Λευτεράκης από νεάπολη.
σοβαρά τώρα, ο ένας είναι ο Λευτεράκης από Νεάπολη που τα γράφει σε κάνα μπλογκ και τα λέει στους φίλους του ενώ ο άλλος έχει ραδιοφωνική εκπομπή και λέει εξίσου αστεία πράγματα στον αέρα και σε άρθρα του σε εφημερίδες, επηρεάζοντας και κόσμο καθότι φερέφωνο της διοίκησης, προφανώς και εσένα που λες ότι σου αρέσει ο Κόλκας (ως δημοσιογράφος υποθέτω).
τέλος, για τον Λευτεράκη από Νεάπολη, με τα άλλα που λέει και σε σύγκριση πάντα με το άρθρο του Κόλκα διαφωνείς; ή θα σου λείψει όντως κάποιος από τους παίκτες που ανέφερε και μόνο γι’αυτό έβαλες το φεησπαλμ;
Λευτεριά στον Γούμενο τώρα!!!
Ο Μπαλαφίνιο θα μου λείψει πάντως πρώτον, και δεύτερον προφανώς δεν έβαλα τα facepalm για τα συγκεκριμένα ονόματα αλλά γιατί ο φίλος υπολόγισε το “κέρδος” των 2 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να υπολογίσει το κόστος των συμβολαίων αυτών που θα αντικαταστήσουν αυτούς τους συγκεκριμένους παίχτες
Οι αποδεσμεύσεις δεν είναι σαν το μανατζερ… έκανες ένα κλικ και άντε μπούλο…
Αν ο παίκτης δεν έχει κάπου να πάει τότε μπορεί να καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του και να ζητάει αποζημίωση για να φύγει…
Πιστεύει κανένας ότι αν πούμε τον Ιβιτς φύγε θα πει ναι…? ή ο χαλκιάς…? Υπάρχει κίνδυνος να πληρώσεις περισσότερα στο τέλος… Δεν είναι τόσο απλά όσο γράφει ο lipton…
προφανώς, τον Χαλκιά ας πούμε θα τον τρώμε στη μάπα μέχρι το καλοκαίρι να μην παίζει μπάλα αλλά να φεύγει από πίσω πόρτες και να μη δέχεται συνεδσμίτες στο πούλμαν γιατί τον βρίζουν ξέρω γω.
τέτοιες κινήσεις έπρεπε να γίνουν πολύ νωρίτερα εφόσον ήξεραν ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα με την ουέφα λόγω οικονομικών, όχι να φτάσει Δεκέμβρης και να λένε “παιδιά, τον μπούλο, ή πουλάμε βιειρίνια-κοντρέρας ή αποκλειόμαστε από το ουέφα, δεν υπάρχει άλλη λύση πλέον”. νομίζω δηλαδή ότι αυτό εννοούν οι διάφοροι μπλόγκερς, ότι υπήρχαν και άλλες λύσεις εκτός του ξεπουλήματος, αρκεί να την έψαχναν τη δουλειά νωρίτερα.
να ρωτήσω τώρα, υποθετικά, αν έβγαινε ο ζαγοράκης και έλεγε “τον ήπιαμε, είτε πουλάμε βιειρίνια-κοντρέρας είτε αποκλειόμαστε από europa league για φέτος και το καλοκαίρι βλέπουμε, διαλέξτε” τι θα προτιμούσατε;
O ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα αποκλειόταν οπωσδήποτε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου και υπήρχε ο κίνδυνος (αν και όχι τόσο μεγάλος όσο αφήθηκε να ενοηθεί) να αποκλειστεί και από το φετινό Γιουρόπα.
Οι αποδεσμεύσεις που λένε οι “μπλόγκερς” προφανώς δεν λύνουν κανένα πρόβλημα διότι:
- Θα έπρεπε να καταβληθούν κάποιες αποζημιώσεις ώστε τελικά το κέρδος να ήταν σημαντικά χαμηλότερο από την απλή αφαίρεση των συμβολαίων από το μπάτζετ της ΑΕ.
- Ο ΠΑΟΚ προσπαθώντας να μην καταβάλλει τα προβλεπόμενα ποσά στους ποδοσφαιριστές, θα φαινόταν ακόμα πιο αναξιόπιστος στην ΟΥΕΦΑ.
Ακόμα, πουλώντας τον Βιεΐρίνια “αποδεικνύει” κατά κάποιο τρόπο στην ΟΥΕΦΑ ότι έχει ρευστοποιήσιμα περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να συνεχίσει να καλύπτει τις υποχρεώσεις.
Καταλαβαίνω τον συναιοσθηματισμό των παοκτσήδων οπαδών (αφού και εγώ έτσι σκέφτομαι για την ομάδα μου) αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν συμπίπτουν τα “θέλω” των οπαδών με τα “θέλω” της Α.Ε.
Στην τελική πίσω από τον Βιεΐρίνια που δε νομίζω να έκανε κάποια σπουδαία σεζόν φέτος και που σίγουρα είχε στο μυαλό του κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό, υπάρχει ο Γεωργιάδης ο οποίος ήδη από πέρσι ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα από τους μεσοεπιθετικούς της γενιάς του. Και νομίζω ότι φέτος κάνει πολύ καλές έως εξαιρετικές εμφανίσεις.
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν είσαι μέσα στους τοπ-15 συλλόγους της ευρώπης είναι αδύνατο να επιβιώσεις χωρίς να πουλάς παίκτες. Το deal για Βιεΐρίνια ήταν εξαιρετικό ακόμα και αν δεν είχε ανάγκη τα χρήματα ο ΠΑΟΚ για να μπαλώσει τρύπες. Το πρόβλημα είναι ότι τα χρήματα δεν θα διατεθούν για την αγορά άλλων τριών Βιεΐρίνια αλλά για να μπαλωθούν τρύπες.