Π.α.ο.κ

όταν έγραψα για κινήσεις που έπρεπε να γίνουν νωρίτερα δεν εννοούσα αποδεσμεύσεις ασύμφορες για το σύλλογο, αλλά κάτι παλτά που πληρώσαμε χωρίς λόγο και τα συναφή, θα έλεγα και για το συμβόλαιο του κοντού που ήταν 500.000 παραπάνω από του Βιεϊρίνια αλλά δεν το λέω γιατί θα μου πείτε “χαχ, ναι, λες και τα πήρε”.

εγώ απλά λέω ότι η διαχείριση ήταν κάκιστη και γι’αυτό φτάσαμε στο ξεπούλημα (κρισΠ λες για εξαιρετικό deal, νομίζω το deal απέχει αρκετά από αυτόν το χαρκατηρισμό), και ότι ο Κόλκας δεν είναι σαν τους εκάστοτε μπλόγκερζ-απλούς οπαδούς που λένε και καμιά μαλακία στο καφενείο γιατί ήπιαν ένα τσίπουρο παραπάνω, έχει βήμα και το χρησιμοποιεί καθαρά για να περάσει τη γραμμή της διοίκησης.

Για το πρώτο που λες δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.
Το πώς και το γιατί έγιναν αυτά, τα ξέρετε καλύτερα εσείς.

Για την πώληση Βιειρίνια, δεν ξέρω, πόσο περίμενες να τον δώσετε?
Αυτό που ξέρουν οι Ευρωπαίοι για εκείνον είναι ότι είναι μέλος των μικρών ομάδων της Πορτογαλίας και ότι έκανε δυο εξαιρετικές σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Λογικα στον ΠΑΟΚ περιμεναν (ή ηθελαν αν θες) “καλυτερο” ντηλ, γιατι αν θυμαμαι καλα η Πορτο διατηρουσε και 40% σε μεταπωληση του Βιερινια.

Τα λεφτά για βιερίνια είναι αρκετά καλά για μεταγραφή στο εξωτερικό…Αν ήταν εντός συνόρων τότε θα ήταν ξεπούλημα… Μην κοιτάς που στην Ελλάδα μόλις δούμε 2-3 περίτεχνες κινήσεις από έναν ποδοσφαιριστή παθαίνουμε πλάκα… Στο εξωτερικό παίχτες σαν τον βιερίνια υπάρχουν πολλοί…

Εδώ ολόκληρος Βαν ντερ φαρτ και πουλήθηκε από τον Αγιαξ για 5 μύρια…
Το κακό είναι ότι από τα 4.5 ήταν τα 3.5 τώρα και σε 15 εμφανίσεις 500.000 και αλλά τόσα στις 30 εμφανίσεις…

Όσο για την απόφαση της ουέφα, αυτό εννοούσα στην προηγούμενη σελίδα ότι αρχίζω να πιστεύω πως η διοίκηση μας τάιζε σανό… Πως γίνεται ρε γμτ σε μια τετραετία που διαχειρίστηκαν 75 μύρια έσοδα να φτάσαμε να κινδυνεύουμε με αποκλεισμό λόγω χρεών, μετά από πώληση κιόλας, και να υπάρχει άνοιγμα τα τελευταία 2 χρόνια 7.2 εκατομμύρια… Κάτι πάει πολύ λάθος εδώ πέρα…

http://www.paokmania.gr/articles/football/europe/24959-anastolh-prostimo.html

Μετά από εξέταση δύο και πλέον ωρών μπροστά η εκτελεστική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ κι ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε παρουσία των Ζαγοράκη, Μαυροφρύδη, Μαυρομάτη και κατά τη διάρκειά της ο ΠΑΟΚ κατέθεσε όλα τα σχετικά έγγραφα και παρουσίασε τις εξελίξεις και το οικονομικό του πλάνο.
Σε περίπτωση υποτροπής, το πρόστιμο θα φτάσει στις 250.000 ?. Όπως έγινε γνωστό η επιτροπή εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έμπρακτη πρόοδο και συμμόρφωση της ΠΑΕ στις επιταγές του οικονομικού fair play. Για αυτό και αποφάσισε να μην επανεξετάσει τον ΠΑΟΚ μέχρι την οριστική κρίση, τον προσεχή Ιούνιο.

Τι να πεις?

Να σημειωθεί αυτό το post γιατί πρέπει να είναι μια από τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ με ChrisP. Τηρουμένων των οικονομικών συνθηκών ο Vierinha πουλήθηκε σε σχετικά καλή τιμή. Ίσως αν δεν υπήρχε η πίεση να πωληθεί άμεσα να γινόταν κάτι λίγο καλύτερο. Όπως αποδείχθηκε λοιπόν σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν την έβγαζε καθαρή αν δεν έκανε αυτές τις κινήσεις. Κι όμως διάβασα πάμπολλες φορές από Παοκτσήδες μέχρι και ότι ήταν όλα ψέμματα περί Uefa για να πουληθούν οι παίκτες :lol::lol:#-o Όταν κρίνουμε μια διοίκηση δεν πρέπει να μένουμε στο εάν πέτυχαν ή όχι μεμονωμένες μεταγραφές. Και η Μάντσεστερ κάνει λάθη σε επιλογές παικτών. Το θέμα είναι που γέρνει η ζυγαριά. Και η διαφορά στον ΠΑΟΚ με Ζαγοράκη με την εποχή προ Ζαγοράκη είναι χαώδης. Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Όλοι κάνουν λάθη.

Υ.Γ: Χαίρομαι πάρα πολύ με την τωρινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Θέλω η ομάδα να έχει το budget το οποίο μπορεί να συντηρεί. Δεν θέλω απλήρωτους παικταράδες. Προτιμώ να χάνω από τον βάζελο 1-3 στην Τούμπα γιατί έχω τον Κατσικά σέντερ μπακ παρά να χάνω γιατί έχω τον Contreras απλήρωτο. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της αν στηρίξει ο κόσμος τη διοίκηση. Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Ίσως αυτοί να ήμαστε. Μπράβο στην Uefa που τουλάχιστον μας επέβαλλε ότι έπρεπε να κάνουμε μόνοι μας αλλά δεν τολμούσαμε

Περιμένετε από μάρτιο που η ουέφα θα καλέσει και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να δούμε κλάμα… Εμάς μας κάλεσαν τώρα γιατί παίζουμε με ουντινέζε…

Πραγματικά δεν είναι δυνατόν να το γράφεις αυτό…

74.000 διαρκείας, πάνω από 30 αγώνες sold out, 3 μύρια σε μετοχές με κοντά 15.000 νέους μετόχους… Τι άλλο θέλεις για να φανεί η στήριξη στην ομάδα…?
Δεν πιστεύεις ότι είναι ώρα να αρχίσει να ανεβάζει τις απαιτήσεις του ο κόσμος…?

Η ομάδα θα βρει το δρόμο της αν στηρίξει ο κόσμος τη διοίκηση

δε νομίζω ότι έχει υπάρξει ξανά διοίκηση με τέτοια στήριξη από τον κόσμο, τουλάχιστον αρχικά, μετά δικαιολογημένα άρχισε σιγά σιγά το κράξιμο αφού με ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω δε γίνεται δουλειά.

επίσης δεν ξέρω ποια είναι η τωρινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ που σε κάνει να χαίρεσαι, εγώ βλέπω μια διοίκηση ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ να πλασάρει την τιμωρία της ουέφα ως επιτυχία και “θα μπορούσαμε να αποκλειστούμε για 3 χρόνια, πάλι καλά να λέμε” και τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. ξέρω, κλασικός μίζερος ΠΑΟΚτσής.

εντωμεταξύ, απλή απορία, η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα για τη συμμετοχή της στην Ευρώπη του χρόνου;

edit, πέθανε ο Βουλινός λέει

Η ΑΕΚ δεν εχει ποτε προβλημα. :lol:

η αεκ εχει 2 ειδών χρεη…ενα σε υποχρεώσεις σε παλιούς και νέους παίχτες(οταν εχεις 8-12 μήνες να πληρώσεις τους παιχτες που εχουν μεινει στην ομαδα, δεν λογίζονται σαν υποχρεώσεις), και το 500ρι(σχεδον) που δινει καθε μηνα σε εφορία…το δεύτερο πληρώνεται εως τώρα…τα υπόλοιπα, οχι.
αν δεν βρεθεί κάποιος να την αγοράσει , ή αν δεν έρθουν χρήματα απο τα κλεμμένα του μακαρου, η αεκ δεν παιζει ευρωπη. και κανονικά δεν θα έπαιζε ούτε ελλαδα…αλλά ξαναλλαξαμε τις προϋποθέσεις γιατί δεν θα έμενε ομάδα να παίξει(καλύτερα να μην έπαιζε κανείς.!)

Η Uefa ενδιαφέρεται μόνο για τα χρέη προς πρώην/νυν ποδοσφαιριστές προπονητές μανατζερ…

Αν ήταν να βλέπει και τα χρέη προς τις εκάστοτε εφορείες τότε θα έπρεπε να αποβάλει την μισή ευρώπη από τις διοργανώσεις της…

ναι αλλά

PAOK must prove that, by 30 June 2012, they have no outstanding overdue financial obligations towards employees, tax authorities, social security institutions or other clubs arising from transfer agreements incurred before 30 June 2012. UEFA’s competent body will ensure that PAOK comply with this order.

οχι.
αν εχεις ενα διακανονισμένο χρέος 6 εκατομμυρίων το χρόνο που πρέπει να πληρώσεις, τους νοιάζει και πολύ μάλιστα. δεν εχει σημασία αν ειναι στην εφορία…απλά σε αυτη την περίπτωση δεν μπορεί να σου επιβάλει πληρωμή.
στο οικονομικό πλάνο δείχνεις εναν πρόχειρο(σχετικά) σχεδιασμό…όταν υπάρχει ενα παγιωμένο πόσο 6 εκατομμυρίων, αλλάζει πολλά…πρέπει να εμφανίσεις μελλοντικές πωλήσεις και σφιχτό μελλοντικό προϋπολογισμό.
η αεκ αυτή τη στιγμή δύσκολα παρουσιάζει το οτιδήποτε…σήμερα ακούστηκε στο ραδιόφωνο οτι το πόσο για το οποίο ελέγχεται η αεκ (παλαιά χρεη σε παίχτες-προπονητες, δόσεις εφορίας, και νέος προϋπολογισμός/εξοδα) είναι τα 20 εκατομμύρια.!!!

*τυχαία σήμερα εφημερίδα της αεκ έλεγε οτι παίρνει 20 εκατομμύρια απο τον μακαρο…κοιτά να δεις που ταιριάζει το ποσό.!! :roll: έχει γεμίσει ο τόπος τσακες μου φαίνεται

[B]edit[/B]

Όχι μόνο αυτό, αλλά εάν δεν είχε πουληθεί τώρα και ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να μπαλώσει τις τρύπες με λύσεις συμβολαίων, το καλοκαίρι που θα ήταν γνωστό σε όλους πόση ανάγκη θα είχε, δε θα έπιανε ούτε τα μισά.

Όσο για τα υπόλοιπα, θα έρθει η ώρα και της ΑΕΚ και όλων των ελληνικών ομάδων σιγά σιγά αν δεν σοβαρευτούν.

να βρε μαλάκες, τζάμπα φωνάζαμε, βραβείο από την ουέφα πήγε να πάρει ο ζαγοράκης.

Προφανώς αναφέρομαι σε στήριξη από εδώ και πέρα. Στα δύσκολα δηλαδή που έρχονται, Και δεν μιλάω μόνο για διαρκείας που λογικό είναι να πέφτουν με την κρίση. Όταν όμως όλη η 4 βρίζει εν χορώ τον πρόεδρο λες και είναι ο Γούμενος αυτό εγώ δεν το λέω στήριξη. Γιατί αυτό έγινε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δεν ξέρω αν πήγες.

Όπως λέω και στο προηγούμενο quote στήριξη η ομάδα θέλει από εδώ και πέρα πιο πολύ.
Η τωρινή κατάσταση με κάνει να χαίρομαι γιατί όπως ήδη είπα θέλω να έχω παίκτες πληρωμένους, θέλω να απλώνω τα πόδια μου μέσα στο πάπλωμα, θέλω νεαρούς παίκτες από τις δικές μου ιδιόκτητες ακαδημίες και προπονητικά κέντρα. Προσωπικά γελάω με όσους γκρινιάζουν που έφυγε ένας παίκτης ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν πολυτέλεια για το Ελληνικό πρωτάθλημα έναντι ένος καλού ποσού. Πες μας εσύ πια λύση θα έβρισκες όταν τα έσοδά σου πέφτουν και έτσι κι αλλιώς έχεις μπει μέσα γιατί ήθελες να έχεις ανταγωνιστική ομάδα. Επίσης αν θες πες μας ποιον θα ήθελες πρόεδρο στον ΠΑΟΚ αφού δεν γουστάρεις Ζαγοράκη

Δεν καταλαβαίνεις ακριβώς αυτό που θέλω να πω… Δεν γκρινιάζω που έφυγε ο βιερίνια… Γκρινιάζω που έπρεπε να τον πουλήσω για πάρω παράταση ζωής από την ουέφα… ούτε καν απαλλαγή… πήραμε κίτρινη αντί για απευθείας κόκκινη… Αυτά που γίνονται τώρα είναι ανάγκη να γίνουν και θα έλεγα καλώς γίνονται από μια διοίκηση που ανέλαβε εχθές…

Την σημερινή κατάσταση την έβλεπαν να έρχεται… το ήξεραν από πέρσι το ffp της uefa και ενώ έβλεπαν ότι υπάρχει άνοιγμα 5-6 εκατομμυρίων δεν έκαναν τίποτα λόγω φλωρίδη… Στον ΠΑΟΚ είσαι ρε πούστη μου… ακόμα να μάθει ότι δεν πρέπει να πιστεύεις κανέναν μέχρι να βάλει [B]όλα[/B] τα λεφτά…? μέχρι να το κάνει, λειτουργείς σαν να μην υπάρχει…

Αυτό που χρεώνω στον ζαγοράκη είναι ότι έφτιαξε ένα ΔΣ το οποίο μπορεί να είναι καλό για να στρώσει μια μεσαία ομάδα σε οριακή κατάσταση αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί το μέγεθος του ΠΑΟΚ… Αλλιώς θα λειτουργήσεις ένα μικρό πανδοχείο και αλλιώς ένα ξενοδοχείο 3-4 αστέρων… όταν ανέβασαν τον ΠΑΟΚ κατηγορία έπρεπε να αλλάξει και ο τρόπος διαχείρισης της ομάδας…
Όταν είδε τα ποσά που έμπαιναν πλέον στην ομάδα έπρεπε να μπουν άνθρωποι των επιχειρήσεων… Να αξιοποιηθούν έτσι ώστε να φτιάξεις μια εταιρία η οποία όταν θα μπει η κρίση να μην βασίζεται μόνο στα εισιτήρια…
Που είναι το εμπορικό κομμάτι σου…? Που είναι ο οικονομικός σχεδιασμός για να εκμεταλλευτείς εμπορικά τον κόσμο σου εκτός θεσσαλονίκης και εκτός ελλάδος…? Ξέρεις πόσοι άνθρωποι στο εξωτερικό θα πλήρωναν 2-3$ για να αγοράσουν να δουν μέσω ιντερνετ ένα παιχνίδι στην τούμπα αντί να παλεύουν με στριμ…? Εδώ δεν μπορούν να φτιάξουν ένα e-shop της προκοπής για την μπουτικ τόσα χρόνια…

Ακόμα και το προπονητικό που λένε όλοι, είναι ημιτελές… ούτε δρόμο με άσφαλτο δεν έχει ακόμα για να φτάνει στην είσοδο του… Το κτήριο με τους κοιτώνες δεν είναι έτοιμο… Θέλει πολύ χρήμα ακόμα…

Δυστυχώς αν βγάλεις το αγωνιστικό κομμάτι, στα υπόλοιπα δεν έχουμε βελτιωθεί παρά ελάχιστα… Και τα υπόλοιπα είναι αυτά που μένουν… Οι παίχτες έρχονται και φεύγουν…

crabsody, σε όλη μου τη ζωή 2 φορές έχω πάει σε αεροδρόμιο, στην 5ήμερη και όταν ήρθε ο Ζαγοράκης. οπότε άλλο το “δεν τον γουστάρω” που λες και άλλο το “μετά από τόσες μα τόσες πολλές μαλακίες καλά κάνει και τρώει το κράξιμο που τρώει” που λέω εγώ.

και σιγά τον θόρυβο που έγινε στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, ένα δυο συνθήματα και πανηγύρι για τους 2 που έφευγαν.

το “βρες εσύ λύση ή πες ποιον πρόεδρο ήθελες” είναι σαν αυτό που κάναμε στο δημοτικό όταν τρώγαμε γκολ, “έλα πιάσ’το εσύ ρε” κι έτσι.

μιλάμε για τη διοίκηση που στηρίχθηκε όσο καμία άλλη, με έσοδα όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ομάδας, και βγαίνουν όλοι και πανηγυρίζουν για την επιτυχία που δεν αποκλειστήκαμε 3 χρόνια από την ουέφα για την τρύπα των 10 εκατομμυρίων. ξέρω γω, μόνο σε μένα φαίνεται λογικό να πέφτει ένα κάποιο κράξιμο;

λοιπόν, γελάω σαν να μην υπάρχει αύριο.

[SPOILER]AL: Ok, Mr Zagorakis, as you know the FFP is a concept that we take very seriously at UEFA and this is why you are here today.
ΘΖ: Τι λέει ρε;
ΜΓκ: Λέει πως το θέμα της αδειοδότησης είναι σημαντικό για την ΟΥΕΦΑ και για αυτό είμαστε εδώ.
ΘΖ: Yes yes.
AL: Ok gentlemen, who will do us the honour to present your case?
AM: I will. My name is Alkis Mavrofridis.
AL: Ok Mr Mavridis, we are listening.
AM: Mavrofridis.
AL; Mavafridis.
AM: Call me the Black Brow.
AL: Why would I do that?
AM: Just saying… This is the report by the auditors Papadopoulos sent to the company to make us up down.
AL: Excuse me?
AM: Papadopoulos, the Harvard wise guy.
ΘΖ: Μαλάκας…
AL: What??? You know I understand this word.
ΘΖ: No, no to you. To the other I say.
AL: To whom?
ΘΖ: Papadopoulos.
AL: Who is Papadopoulos?
ΜΓκ: The wannabe president of PAOK.
AL: All due respect little boy, but who would “wannabe” boss to such a messy company?
ΜΓκ: Many many people sir. First of all my dad.
AL: That much I know.
ΜΓκ: How come?
AL: Bad news travels fast.
ΘΖ: Τι λέει μωρέ;;
ΜΓκ: Κάτι για ταξίδι και bad είπε. Ίσως ρωτάει πως πετάξαμε.
ΘΖ: All very best. Olympic Air great.
AL: Ok Black Brow, talk the talk.
AM: I think I prefer to walk the walk.
AL: Be my guest.
AM: I thought it over. Better you than Vasilopoulos and Kolkas.
AL: What?
ΘΖ: Άσ’το καλύτερα μεγάλε. Leave it better.
AM: Ok, as you know Greece is in big trouble. PAOK like that.
AL: Yes but this is not an appropriate excuse for a business.
AM: This is your own random conclusion.
AL: WHAT?
AM: Sorry, I heard Kolkas and tuned into greek media mode.
AL: Please give us a proper explanation.
ΘΖ: Look. In the summer we thought big money man was coming to take us.
AL: Whom are you referring to?
ΜΓκ: Mr Floridis.
AL: Who is that?
Ο Γκαγκάτσης βγάζει από την τσάντα του έναν ογκώδη φάκελο με αποκόμματα από εφημερίδες.
ΜΓκ: This is the guy. Here he is in the Stadium.
AL: Nice hat.
MΓκ: Haha, that’s what Garcia said.
AL: Who?
ΜΓκ: Religion-Terrorism. Honour and Glory.
AM: A PAOK player.
AL: He sounds smart. Anyway, did that Floridis guy give any proof of his financial ability.
AM: He gave us one million in early August.
AL: In what way.
ΘΖ: Τι λέει ρε;
ΑΜ: Ρωτάει πως μας έβαλε λεφτά ο Φλωρίδης.
ΘΖ: (Χτυπάει με τη γροθιά του ενός χεριού την παλάμη του άλλου) Ντανγκα Ντανγκα. Κασερι.
ΘΖ: 1 million cash in the bank.
AL: As what? As a loan?
AM: Euro.
AL: Yes but how? Technically how?
AM: We don’t ask this kind of questions.
AL: That sounds about right.
AM: You think? After some time we found out that it was not his money. It was someone else’s.
AL: Yes but in whose name did the money come in?
AM: The other guy’s.
AL: I am starting to lose interest in this.
AM: Good for us.
AL: That is your own arbitrary conclusion…
AM: Look the man seemed rich. We fell into the trap.
AL: What trap?
O Μάκης του δείχνει φωτογραφίες από το Νammos.
ΜΓκ: This is Nammos. Psarrou Beach in Mykonos.
ΘΖ: Look at the bottles of champagne and vodka. This place is best in Greece. Very luxury.
AL: So?
MΓκ: Mr Luzon, Greek businessmen pay thousands of euros to book the sunbeds on that beach.
AL: What? They book sunbeds in a country 14000 kms of shoreline? This is madness.
ΜΓκ: This is Parta.
AL: I cannot believe it.
ΜΓκ: The what I tell you. And even Antonis Remos, ex president of Iraklis sang there.
AL: So, what is the point?
ΑM: EE when we saw Floridis there spending so much we thought he must be big.
AL: Is that the only check you made?
AM: No of course not. We also asked the other guy.
AL: You asked the guy who payed money on behalf of someone else?
AM: Yes. Why?
AL: Well I wouldn’t trust him.
AM: Why not. He is very good businessman. His sons are now in our board.
AL: Are you serious?
AM: NEVER.
ΘΖ: Ρε Άλκη τι ρωτάει;
ΑΜ: Μλκιες πρόεδρε.
AL: Ok gentlemen, from what I see, we do not need to punish your company. You are doing it adequately yourselves.
AM: So?
AL: We give you 6 months to conclude your divine mission. Until then you can play in Europe.
ΘΖ: τι είπε;
AM: Εντάξει λέει έχουμε 6 μήνες να στρώσουμε την εταιρία. Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια λέει από αυτούς. Τα πάμε μια χαρά και μόνοι μας.
ΘΖ: Χαμηλά τη μπάλα…[/SPOILER]

από το paokg4.org

δεν υπαρχει :lol::lol::lol: