ε οκ ρε παιδες δηλαδη αν ειναι να τα διαλυουμε ολα μετα απο καθε ατυχο αποτελεσμα ας το κλεισουμε το μαγαζι να ησυχαζουμε…Μπαλα ειναι…ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοικτα…
δυστυχώς φίλε στορμ δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν ότι ένα παιχνίδι είναι, πώς κάνετε έτσι. κάποιος θα κερδίσει, κάποιος θα χάσει. δε γίνεται όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. ας απολαύσουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος ας δώσουμε το χέρι στους αντιπάλους μας, είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. η αξία του ηττημένου άλλωστε είναι αυτή που δίνει δόξα στο νικητή.
…
[SPOILER]ματώστε τη φανέλα και ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.[/SPOILER]
τι πέναλτι έδωσε ο άλλος.?!!! συνεχίζονται οι καλές διαιτησίες και στο κύπελλο :lol:
*τουλάχιστον απο το μισό ριπλει που εδειξε
Από το λίγο που είδα, το πέναλτυ αυτό δίνεται και δεν δίνεται(πιο πολύ κλίνω προς το “δίνεται”). Τον κάνει ποδιά και ο Κάλα τον κρατάει μετά για να μην περάσει και ο Λάζαρ πέφτει, γιατί να μείνει όρθιος άλλωστε αφού του κόβει το σπριντ προς την μπάλα; Δηλαδή άμα δεν τον έπιανε, θα χε βγάλει πάσα μισό γκολ
^^ απο το λιγο που διαβαζω λεω οτι μιλάει η καρδιά του παοκτζη
αμα νιώσεις την επαφή στην ελλαδα πέφτεις…νόμος…ο κοκε το εχει κάνει μπροστά απο τερματζη, ο γιανακοπουλος ακόμη και πάνω στην γραμμή κατω απο το οριζόντιο δοκάρι, και γενικά ολοι πέφτουν…περισσότερο κιτρινη για θέατρο μοιάζει(οπως πήγαινε ο διαιτητής)
Διαφωνείς ότι αν δεν τον κρατούσε από τη μέση, θα ήταν σε θέση να βγάλει φονική πάσα;
:lol2::lol2::lol2:
παραλίγο να πνίγω…άκου φονική πάσα…
δεν διαφωνώ σε τίποτα…απλά το μυαλό δεν στροφαρει και πολύ εκει…είναι περισσότερο συνήθεια…ένιωσε τι ένιωσε, έπεσε…
[B]edit[/B] 2-0…ε βαλτε καναδυο ακόμη και δεν θα φενεται τοσο
πολυ αδιαφορο αγωνιστικα το ματς,προηγηθηκαμε με ανυπακρτο πεναλντυ κατεμε και στη συνεχεια βαλαμε και ενα δευτερο απο κορνερ…η εμφανιση που καναμε καμια σχεση με το σκορ,θα μπορουσε ανετα το ματς να ταν 0-0.Οπως και να χει κραταμε τη νικη και την καλη κληρωση που εχουμε για τη συνεχεια
τα συνθήματα λέγαν για τον ζαγορακη? η μετάδοση ηταν κάπως θολή ηχητικά
τον Κοντοε βριζαν κ οχι τον Ζαγορακη…
κατα τα αλλα χαλια αγωνας…δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα μεσω ιντερνετ που το ειδα με κολληματα μου φανηκε καθαρο το πεναλτυ,θα το δω αργοτερα ξανα…
Το πιο δικαιο αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια απλα ειμασταν πιο τυχεροι και περασαμε…
Φανηκε πολυ η κουραση παντως σε πολλες φασεις…Το ξεχναμε το σημερινο και συνεχιζουμε
Μέτριο προς κακό το παιχνίδι… ούτε φάσεις ούτε ρυθμός…
Τώρα πως κερδίσαμε 2-0 χαμπάρι δεν πήρα… δεν έχω δει το πέναλτι οπότε δεν έχω άποψη αλλά από ότι ακούω μάλλον μούφα είναι…
Τα μόνα σημαντικά θετικά σήμερα είναι η ηρεμία που βρίσκει σιγά σιγά η ομάδα από τις νίκες και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση του σταφυλλίδη… Έσβησε τον μπέλεκ παντού… ακόμα και στον αέρα και ας είναι 1,5 κεφάλι πιο κοντός…
Τα συνθήματα ήταν για τον κοντοέ που κάτι πρέπει να είπε προς τις θύρες 5-6 και μέχρι το τέλος τον είχαν στολίσει κανονικά…
ξαναειδα την φαση του πεναλτυ…δεν ξερω παιδες εμενα κανονικο μου φαινεται…
Δεν υπάρχει πέναλντι… Ο απόγονος του γκοχ πέφτει πάρα πολύ εύκολα… γενικά είναι αρκετά θεατρίνος σε κάτι τέτοια… Και με τον εργοτέλη έκανε το ίδιο…
Μαλακία να παίρνουμε τέτοια σφυρίγματα. Ξενέρωσα απίστευτα.
Δεν είδα το ματς, είχα μάθημα, μόλις είδα τα highlights.
Τι λέει ο Γλύκος γενικά; τώρα 2-3 καλούτσικα σουτάκια που του κάνανε φάνηκε σταθερός, δεν τον έχω παρακολουθήσει σε άλλα ματς
Γλυκος και Σταφυλιδης κομπλε σημερα…ο 2ος ξεχωριζε σαν την μυγα μες το γαλα κιολας…
Υπάρχουν αυτά… και πέρσι εμείς με την αεκ στο ΟΑΚΑ 70-30 μας είχε η διαιτησία… συνήθως ότι χάνεις το κερδίζεις κάποια φορά… Συνήθως…8)
Ο γλύκος σταθερός φαίνεται… Κάνει την δουλειά του χωρίς λάθη αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί σε καμιά κατάσταση που να χρειάστηκε να κάνει την σπουδαία εμφάνιση… Μακάρι να βρει ρυθμό και να βγει καλός ώστε να σουτάρουμε τα 2 παλτά που έχουμε με βασικά συμβόλαια…
Η ομαδα φαινοταν παρα πολυ κουρασμενη και λογικο αφου ειχε μια μερα λιγοτερη ξεκουραση απο ΑΕΚ. Με τον Πανιωνιο πρεπει να γινουν αλλαγες αλλιως δεν βγαινει το ματς. Βεβαια δεν υπαρχει και το καταλληλο ροστερ. Ας βαλει ιβιτς, ρομπερ κΙ γιαννου μπας και γινει τιποτα
Υ.Γ: τρελο γελιο ριξαμε με Κοντοε. Μεσα σε δεκα λεπτα βγαλαμε τριαντα συνθηματα.
Ενδεικτικα:
Αντε γ…σου κοντοε
Παοκ ολε γ…σου κοντοε
Που ειναι η μαμα , που ειναι η μαμα σου κοντοε;
Ελα στον ΠΑΟΚ Κοντοε, ελα στον ΠΑΟΚ Κοντοε.
Και αλλα πολλα. Πεθανα στο γελιο μιλαμε. Το ιδιο και ο κοντοες.
Ειδικά το ελα στον παοκ κοντοε είναι να σε γονατίζει…:lol::lol:
[B][SIZE=“4”]ΠΑΑΑΟΚΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΩΩΩ
ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΟΟ[/SIZE][/B]
Γκαύλα ο αγώνας χωρίς περιγραφή, να ακούς μόνο τους οπαδούς!
Ο Σταφυλλίδης μεγάλη παιχτούρα, πολύ τον χάρηκα σήμερα
Και ο Σάλπι στο 1ο ημίχρονο λες και έπαιζε άλλος…τρίπλαρε κιόλας:lol:
Το πέναλτι ήταν πέναλτι μην ακούω μαλακίες
Του την έσκασε την ποδιά? Ναι
Τον πέρασε? Ναι
Τον κράτησε ο άλλος? Ναι
Ε, έπεσε ο δικός μας και καλά έκανε
Και στην τελική έφαγαν και 2ο, δεν έκρινε το πέναλτι όλον τον αγώνα, που δεν φάνηκαν και καθόλου(όχι ότι εμείς παίξαμε μπαλάρα)
Σκούζουν λες και έληξε 1-0
"
[B]Κωστένογλου[/B]
Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία φάση, ας την πούμε φάση, με τον Λίνο. [B]Γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ[/B]", δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ. “Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, αλλά το συγκεκριμένο πέναλτι αλλάζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ”,
#-o
Γελάει ο κόσμος ρε
Με το μισό πόδι τελικό είμαστε
8)
Φαγαμε ενα πουτσοκρυο σημερα ολα τα λεφτα,ακομα ξυλιασμενος ειμαι.
Απο εκει που καθομουν (στην 5) μου ειχε φανει μαρς το πεναλτι,αλλα τωρα που ειδα το ριπλεϊ μιλαμε για ουρακοταγκο πολυτελειας,μη λεμε κι οτι θελουμε.Κατα τ΄αλλα το ματς αισχος.Και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ,οπου φτωχος κι η μοιρα του,μαλλον πρεπει να συνηθιζουμε σιγα σιγα.Αν εξαιρεσουμε του Σιαλμα στον Μαλεζα και του Λαζαρ στην φαση του πεναλτι αλλη ντριμπλα δεν θυμαμαι σε ολο το ματς.Για δευτερη πασα δεν το συζηταμε φυσικα,ουτε διαταγη να ειχε βγει