Π.α.ο.κ

ρεστλεσουλη λατρεια μου <3

pasxalako με σκοτώνει η λογική σου…κρατάω το ποστ για μελλοντικό ματς με τον γαύρο…:stuck_out_tongue:

Ποιό πέναλτυ ρε παιδιά; Ο Κάλα τρώει την ποδιά και μετά βάζει το χέρι στον Λαζαρ για να τον συγχαρεί. #-o#-o

Κοίτα μαρς δεν ήταν, αλλά μπορείς να πεις ότι δεν κάνει παράβαση?
Αφού τον κρατάει από τη φανέλα και δεν τον αφήνει να φύγει μπροστά ρε
Αν ήταν εκτός περιοχής δεν θα έδινε φάουλ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=A5IUiOanep8#t=34s

εγω λεω οτι δεν ήταν…αλλά δεν εχει σημασία…σημασία εχει να παίξεις σύντομα με τον ολυμπιακό για να ποσταρω το προηγούμενο σου μήνυμα :stuck_out_tongue:

*πλακα, ετσι?

5/2 Τούμπα
Θα βρέξει Μαλαματίνες αν γίνει κάτι τέτοιο:p

Δεν τον κρατάει ρε συ… Βάζει το χέρι του μπροστά του και ο άλλος με το που νιώθει την επαφή πέφτει λες και τον χτύπησε αμόνι…

Και φάουλ να το έδινε θα ήταν τραβηγμένο…αλλά για πέναλτι αν το είχε δώσει αντίστροφα δεν θα τελείωνε το ματς…

αυτό, αν έδινε τέτοιο πέναλτυ υπέρ του γαύρου στην Τούμπα θα είχαμε θύματα.

πείτε τι έγινε με τον Κοντοέ

O “πολεμος απο το κατεστημενο” εγινε “ε, στη ζωη μια χανεις, μια κερδιζεις”.

Καλη φαση. :smiley:

Τουλάχιστον δεν βλέπουμε φαντάσματα σε κάθε αγωνιστική… Υπάρχουν και χειρότερα…:wink:

Μην είναι μόνο ο Ντιόγο μέσα, πάρτυ θα κάνει με τόσο αλκοόλ.

Μακάρι να κληρωθούμε για τελικό και τότε να έχετε τον ΝΟΥ σας…διότι όποτε κατεβαίνετε Αθήνα να παίξετε χάνετε απο τα τέμπη
Οπότε κατά 99% έχω το κύπελλο σαν Ολυμπιακός σίγουρο:p

συγκινητικά αστείος, όπως πάντα.

οντόπικ, την Τετάρτη το ματς με τον Ατρόμητο. τι βιασύνες είναι αυτές, αναμένουμε τοποθέτηση Μπόλονι :’)

Στο κύπελλο πάντως τα τελευταία 10 χρόνια άλλα λένε τα αποτελέσματα…

Σε 7 παιχνίδια έχουμε 5 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα (με 9 παίχτες στην παράταση)…

Λάθος, αυτό συμβαίνει μόνο με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία δέκα χρόνια.

Με εμάς έχουν νίκες το 2001 (κύπελλο), 2003 (κύπελλο), 2004 (πρωτάθλημα), 2005 (πρωτάθλημα), 2010 (πρωτάθλημα 2 φορές) και την ισοπαλία στο κύπελλο πέρσι.

ρομάντικ μην ακούς τους από πάνω και μου στεναχωριέσαι, μπορεί να μην κληρωθούμε για τελικό.

Πλάκα θα έχει να αποκλειστούμε εμείς από καμιά κέρκυρα και ο γαύρος από κανέναν πανιώνιο και να πάνε αυτοί τελικό… Ούτε 5 χιλιάρικα δεν θα ναι όλοι μαζί…

Ο crimson_Idol λογικά αυτή τη στιγμή θα γελάει τόσο που δεν θα μπορεί να κάνει reply.

A είδα ότι κληρωθήκατε με Ατρόμητο όποτε αφήστε το κυπελλάκι…
Ο μητρογλού και ο τάτος θα σας καθαρίσουν

Οπότε τελικός Ολυμπιακος με Ατρόμητο

Θα βάλει κανένα γκολ από το πουθενά ο κλάους, ο μήτρογλου θα χάσει κανά 2-3 άχαστα και θα τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες το ματς…

Πάντως το πρόγραμμα μας είναι γάμησε τα…

ΠΑΟΚ ? Λεβαδειακός 3-1 (πρωτάθλημα, 04/01/12)
Ξάνθη ? ΠΑΟΚ 0-0 (πρωτάθλημα, 08/01/12)
ΠΑΟΚ ? Εργοτέλης 2-1 (πρωτάθλημα, 15/01/012)
ΠΑΟΚ ? ΑΕΚ 2-0 (Κύπελλο, 18/01/12)
ΠΑΟΚ ? Πανιώνιος (προσεχές Σάββατο)
ΠΑΟΚ ? Ατρόμητος ( προσεχή Τετάρτη)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα, στις 29/01)
Ολυμπιακός (εντός, 5/2)
ΟΦΗ (εκτός, 12/2)
Udineze (εκτός, 16/2)
Άρης (εντός, 19/2)
Udineze (εντός. 23/2)
Παναθηναϊκός (εκτός, 26/2)

Σχεδόν ένας γύρος πρωταθλήματος σε 2 μήνες…Fuck off που λέει και ο στρατηγός μπόλονι…