Π.α.ο.κ

Noμίζω ο Ντιόγκο δεν έχει παίξει Τούμπα
:-k

φουλ rotation με τον Πανιώνιο θέλω, σε φάση μάνατζερ, όλοι οι παγκίτες μέσα για να είμαστε ξεκούραστοι με τον Ατρόμητο, βασικός και ο Χαλκιάς και ο Κρέσιτς, για να ξεκουραστεί ο Γλύκος.

Απολαυστικός για ακόμα μια φορά ο Λάσλο Μπόλονι, που λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, έκανε από μόνος του τις ερωτήσεις και στη συνέχεια τις απαντούσε.

:’’’)

Ε όχι ρε φίλε, τρία γκολ έβαλε ο άνθρωπος πρόπερσι, μην του κλέβεις το ένα :!:

Λάθος θυμάμαι τότε:!:

αμα γίνει όμως δεν θα μπορείς εσύ :stuck_out_tongue:
τον παναθηναικο πως τα κατάφερε? αν και νομιζω οτι πλεον είναι 2πλα τα ματς,οπότε…

*για το κύπελλο ο οφη κέρδισε 1-3 μέσα στον παναιτωλικο… τις προηγούμενες μέρες ο μαχλας ειχε ζητήσει δάνειο απο ολες τις ομάδες, 10 χιλιαρικα… το θέμα δεν προχώρησε απο κανέναν.ήρθε η ώρα τιης εκδίκησης. θα σας πηδήξει ολους ο μουστακιας…θα το σηκώσει.!:stuck_out_tongue:

μονά είναι τα ματς, αλλά παίζουν στο Καραϊσκάκη, οπότε χλωμά τα πράματα

α, οκ…λαθος μου
δεν παιζει η αελαρα για αυτο δεν τα ξερω(ας ειναι καλα το κορακι)

Παίρνει Λεάλ ο ΠΑΟΚ;

Καλά τελευταία με όποιον Ουρουγουανό μιλάει ο Γκαρσία έρχεται και στον ΠΑΟΚ… και ο εστογιανόφ έξω από την τούμπα ήταν…

Θα δείξει τι θα γίνει τελικά…

Αρνητικό ρεκόρ σήμερα από θέμα κόσμου… Χάλια θέαμα ρε γμτ… Βέβαια ίσως και καλύτερα για να κρατήσουν δυνάμεις για την τετάρτη… Παγωσαμε πάλι αλλά τουλάχιστον είδαμε τον πόποβιτς… Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάναμε ρεκορ νεαρότερου ποδοσφαιριστή στην ελλάδα… 16 χρόνων και 11 μηνών το πιτσιρίκι…

Το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει η ομαδα ετσι. Τοσα πολλα ματς με τους ιδιους (και μεγαλους σε ηλικια ) παικτες. Εχεις στο κεντρο τεσσερεις παικτες και δεν εμπιστευεσαι κανεναν αλλον. Εχεις ενα δεξι μπακ που παιζει ασταματητα ολο τον χρονο. Και να φτασεις τελικο κυπελλου εχεις ελπιδες μονο αν εισαι πληρης αλλα ποσο πιθανο ειναι αυτο οταν εχεις τοσα παιχνιδια και τοσους τραυματισμους; Λυπηθηκα σημερα που ειδα παλι λαζαρ, φωτακη, λινο, εττο, σαλπι, κλαους να παιζουν σε ολο το ματς. Ακομα και αλλαγη εγιναν παικτες που δεν εχουν πολλα παιχνιδια δηλαδη ο ιβιτς και ο ρομπερ. Ειναι θεμα χρονου να βγουν τα ασχημα αποτελεσματα δυστυχως. Προσωπικα το αντεχω γιατι καταλαβαινω τις οικονομικες δυσκολιες. Ο περισσοτερος κοσμος του ΠΑΟΚ ομως δε νομιζω να το κανει. Οταν αρχισουν οι στραβες θα εχουνε προβλημα

Ο Σάββας Σιατραβάνης φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ στα παιχνίδια με την ΚΡ Ρέικιαβικ το καλοκαίρι για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών.

αλλά δεν θυμάμαι αν ειχε παίξει στο πρωτάθλημα τους επόμενους 4 μήνες.στο ευρωπαϊκό ειχε παίξει γιατί είχαμε σύνθεση ανάγκης.

Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε τους πιο στόκους οπαδούς στο μπάσκετ… Αυτά που άκουσα στο γήπεδο σήμερα δεν υπάρχουν…
Αποκορύφωμα τα 6-7 άτομα που έβριζαν τον διαιτητή για μισό λεπτό επειδή έδωσε λένε τεχνική ποινή στον πάγκο του ΠΑΟΚ την στιγμή που ο Μαρκόπουλος είχε ζητήσει απλά time out…

τα ίδια λεν και στο ποδοσφαιρο απλά δεν κάθεσαι στα σωστά σημεία…:stuck_out_tongue:
πόσο εχει πέσει το μπασκετακι ρε πούστη μου.κρίμα.λιγο ειδα και το αλλαξα…πετυχα 7-8 επιθέσεις, που ηταν λες και έβλεπες παιδικό :?

δε γίνονται αυτά γαμώ

ε άντε γαμηθείτε ρε μαλάκες.

ΑΝΤΕ
ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

ΖΩΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ

Κρίμα που δεν περάσετε εγώ θα ήθελα να έρθετε στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε μεταξύ μας…
Δεν πειράζει όταν φτιάξετε ομάδα εδώ ειμάστε και εμείς!!!

Μην ακουτε το τρολλ.
Το 1/2 της προβλεψης που ειχε κανει καποιος βγηκε.
Λες να χασει και ο γαβρος ?