Π.α.ο.κ

Ρομάντικ πραγματικά θα ήθελα πολλά να σου πώ αλλά…

οτι και καλά δεν φαίνεται…:stuck_out_tongue:

πολυ το χαρηκα το σημερινο…εχουμε και λεμε

1)αντιμετωπιζεις τον ατρομητο με τετοια υπεροψια μεσα στην εδρα σου,λες και περσι πηρες τρεμπλ και παιζεις στο ρελαντυ για "χαβαλε"
2)κερδιζεις με πεναλντυ το οποιο προηλθε απο οφσαιντ και αντι να προσπαθησεις να κανεις μερικες φασεις οπως με αεκ για να δικαιολογησεις τουλαχιστον την προκριση,κανεις πρωτη φαση στο 60
3)πηγαινει κοσμος στο γηπεδο και αντι να τους προσφερεις θεαμα η εστω μια προσπαθεια,παιζεις πασουλες στο κεντρο μεχρι να σφυριξει το ματς και θες να σε χειροκροτησουν κιολας για την προκριση μετα

τσιμπηστε τωρα ενα παπαρι και δειτε τον τελικο κυπελου στον καναπε

Πωπω καζο που επαθαν τα γυφτακια… :lol::p:lol:

Σοβαρα τωρα, κριμα, οι αυτοκτονιες των ομαδων της Θεσσαλονικης τελειωμο δεν εχουν… :?

Οτι λεει ο αποπανω αυτη η ομαδα δεν επρεπε να περασει.
Στανταρ θα χασουν και απο την αεκ.

Πλήρες φυτώριο ο ΠΑΟΚ… Φυτά στην κερκίδα, ζώα στις φανέλες και ένας τσομπάνης στη διοίκηση…

Για τους πρώτους φταίνε οι παίκτες και ο ζαγοράκης, ενώ αυτοί έκαναν το καθιερωμένο ντου και σπάνε το γήπεδο γιατί αυτό είναι το καλό του ΠΑΟΚ… το είπε και η τσιγγάνα που διάβασε τον πάτο της μαλαματίνας που έπιναν πριν…

Οι παίκτες φυσικά δεν φταίνε γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην κακή εμφάνιση…Γι αυτό εξάλλου και έκαναν το 1ο σουτ στο 70 με τον ρομπέρ και το 2ο και τελευταίο σε 90 λεπτά στο 94… Εύγε ζώα…
Και για να μην ξεχνιόμαστε ο κοντός: “αν δεν με θέλουν φεύγω…”

Και τέλος η διοίκηση για την οποία φταίει η κακιά UEFA…η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να καταστρέψει ότι χτίσαμε τα πρώτα 3 χρόνια… Και επίσης θα πέσουμε πάλι έξω στον προϋπολογισμό γιατί περιμέναμε έσοδα από τον sold out ημιτελικό από τον τελικό από την κατάκτηση κυπέλλου και το πριν του χρόνου, και αναγκαστικά θα πουλήσουμε πάλι παίχτες για να σωθεί το μεγαλείο του ΠΑΟΚ…
Και για να μην ξεχνιόμαστε ζαγοράκης: “αν δεν με θέλουν φεύγω…”

Γεια σου ΠΑΟΚ εσύ και τα φυτά σου…

αναμενομενο.

Radical αυτη η διοικηση ειναι η κυρια υπευθυνη για οτι χτιστηκε τα τρια τελευταια χρονια. Τωρα τι κακο εκανε; Η χωρα καταρρεει η οικονομικη κριση θεριζει , ο κοσμος δεν μπορει να παει στο γηπεδο, ο βαζελος με Βαρδινογιαννηδες και Βγενοπουλους και Γιαννακοπουλους του εχει απαγορευτει να κανει μεταγραφες η ΑΕΚ εχει τα μαυρα της τα χαλια , οι μισες ομαδες ειναι αμφιβολο αν θα παρουν αδειοδοτηση και εμεις τα βαψαμε μαυρα επειδη πουληθηκε ενας παικτης που καθησε στην Ελλαδα πολυ περισσοτερο απο οτι του αξιζε. Φυτα ειναι αυτοι που θελουν να διωξουν τη διοικηση. Δυστυχως ειναι δεδομενο οτι θα το πετυχουν. Μετα θα γυρισουμε στα τρεις χιλιαδες διαρκειας στην αιωνια ανυποληψια, και θα κανουμε πεντακοσια χρονια να παιξουμε εστω με αντιπαλους οπως η τοτεναμ , ο αγιαξ, η φενερ, η ρουμπιν, η βιγιαρεαλ κτλ κτλ Μετα ελα radical να μου πεις οτι ειχες δικιο

«Θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που με λυπεί ιδιαίτερα. Θα πρέπει πάνω από όλα οι ξένοι προπονητές να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα και ειδικά όταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και πρεσβεύεις αυτή την ιστορία. Απαιτώ από τον Μπόλονι να ζητήσει συγγνώμη από τον Επστάιν για αυτό που έκανε στην φυσούνα, τον έφτυσε και πήγε να τον χτυπήσει».

«Να απολογηθώ σε ποιον; Δεν είμαι υποκριτής, αλλά δεν δέχομαι και μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν. Δεν μου αρέσει όταν υποφέρουμε και είμαστε λυπημένοι, οι άλλοι παίκτες να έρχονται και να το παίζουν φιλικοί μαζί μου.

Ολοι παοκ?
ολοι τρέλα?

edit…o radical έχει ανέβει πολύ στην υπόληψη μου

καλά τα λέει ο φίλος, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. εντάξει, για 2η χρονιά χάνουμε μοναδική ευκαιρία για τελικό κυπέλλου μέσα στην Τούμπα με ελεεινή εμφάνιση, αλλά κλάιν, τον Φεβρουάριο πάμε ταξιδάκι στο Ούντινε :yahoo:

Μην ανησυχεις ρε φιλε. Ο Ζαγορακης θα την κανει. Θα δουμε μετα ποσο δικιο εχεις και ο επομενος τι επιτυχιες θα φερει.

Συμφωνω απολυτα με Crab και με τον Radical μονο με αυτα που ειπε για τους οπαδους.

Δεν γινεται σε καθε κακο αποτελεσμα να τα κανουμε που@!$$@να η να κυνηγαμε να δειρουμε οποιον να ναι…τι παπαριες ειναι αυτες;Αφου θελουν να φυγει ο Ζαγορακης ας λουστουν οτι θα επακολουθησει γιατι εγω πραγματικα θα σταματησω να ασχολουμαι.

Μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι γινεται στην Ελλαδα και που επηρεαζει αμεσα και τον αθλητισμο και ζουν στον δικο τους κοσμο.

Δεν με ενδιαφερει ο αποκλεισμος πραγματικα και δεν θα σχολιασω την εμφανιση.ΔΕΝ γινεται να νικαμε σε καθε αγωνα και σε καθε θεσμο οπως επισης δεν γινεται να παιζουμε παντα καλα.

edit, αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ στο θρεντ (ξέρω, χεστήκατε), έχω τον crabsody να γράφει τα επικά του και πετάγεται ο “πόσο-θεός-είσαι” στορμ να λέει ότι σταρχίδια του ο αποκλεισμός, ένα παιχνίδι είναι βρε παιδιά, σε κάθε ματς θα νικάμε;

προφανώς έχω τελείως διαφορετική αντίληψη για κάποια πράγματα, ή τέλος πάντων είμαι πάνω από 10 χρονών και ξέρω ότι επιτυχία για τον ΠΑΟΚ ρε βλαμμένε δεν είναι να “παίζεις έστω με ομάδες όπως ο άγιαξ και η φενέρ”. (σόρυ για το μπινελίκι, δεν κρατήθηκα).

τα λέγαμε.

Καιγόσουνα να πάρεις την πρόκριση μην παει χαμένο το πέναλτι δώρο?:stuck_out_tongue:

[COLOR=“White”]απάντα, απάντα, απάντα[/COLOR]

@Bastard

Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα ως “βλαμμενο” αλλα προφανως δεν εχεις καταλαβει καθολου το πνευμα των γραφομενων μου.Δεν ειναι απραιτητο να συμφωνεις εσυ η οποιοσδηποτε με οτι γραφω εγω η ο καθενας.Αυτη ειναι η αποψη μου κ αυτην εκφραζω και εδω…Οταν εγω γραφω οτι δεν με ενδιαφερει ο αποκλεισμος δεν λεω οτι δεν με πειραξε η οτι εγω δεν ηθελα να πανηγυρισω ενα ακομα κυπελλο.Λεω το απλουστατο,οτι ειναι γελοιο,κατα την δικη μου αποψη παντα,να τα κανουμε ολα λιμπα…Αν εσυ πιστευεις οτι πρεπει να τους κρεμασουμε ολους δικαιωμα σου… :slight_smile:

Τραγικοί σήμερα. Αλλά αν πω πως δεν το περίμενα εν μέρει, θα είμαι ψεύτης.

:’)

σε άλλα νέα, γαμώ τον Χριστό σας :slight_smile:

Ρε συ crabsody παλικάρι μου που στο διάλο κολλάει ο βιερίνια…? Έλεος δλδ πια…

Δεν διαφωνώ ότι αυτή η διοίκηση έχει κάνει πολλά καλά στον ΠΑΟΚ… αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα είναι στο απυρόβλητο… Όταν κάνει μαλακίες θα της τα χώνουμε… Και φέτος έχει κάνει μαλακίες…πως να γίνει τώρα…

Δεν είπα τον μπούλο ο ζαγοράκης κλπ… Αλλά ρε γμτ αποδεικνύεται ότι μας ταΐζει χόρτο σε αρκετά θέματα…
Δλδ πες με εσύ με εξαίρεση τις ευρωπαικές πορείες και 3-4 παίκτες που είδαμε στον ΠΑΟΚ στους υπόλοιπους τομείς τι σκατά έχει καταφέρει αυτή η διοίκηση…?

Όσο για τις εποχές με 3-4 χιλιάδες διαρκείας μην περιμένεις να φύγει ο ζαγόρ… εργοτέλη να ήμασταν 12.000 και πανιώνιο δεν ήμασταν 10.000… Με ΑΕΚ είχε καμιά 20άρα και σήμερα 13-14.000…

Με έναν ακόμα αποκλεισμό και καμιά 4-5 θέση περιμένεις εσύ του χρόνου πάνω από 12.000 διαρκείας…? και θα είναι έλλειψη στήριξης αυτό από τον κόσμο…? Γιατί για την ευρώπη που λες και συ, θα πάρω το πακέτο για τα ευρωπαϊκά και τελείωσα…:wink: Γιατί είναι έγκλημα να ζητάς από τον κόσμο να δίνει κοντά 250 ευρώ για 4-5 ευρωπαϊκά το χρόνο…

Όσο για την σύγκριση που κάνεις με ΑΕΚ και ΠΑΟ δύο πράγματα:

• Δεν με ενδιαφέρει πόσο πιο σκατά από εμάς είναι οι άλλοι… Είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικιά μας δικαιολογία…
  • ΑΠΑΙΤΏ από μια διοίκηση που ήρθε για να κάνει οικονομικό εξορθολογισμό και διαχειρίστηκε τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία της ομάδας να έχει προβλέψει αυτή την κατάσταση και να την αποφύγει… Κρίση έχουμε εδώ και 2-3 χρόνια και το ffp της uefa είναι γνωστό από πέρσι… Το ότι φτάσαμε τελευταία στιγμή να τρέχουμε είναι 100% δική της ευθύνη…

δεν σου λεει απλά ποσο σκατά είναι οι άλλοι, αλλά ΟΛΟΙ.! και το οτι δεν σε ενδιαφέρει δεν σημαίνει οτι δεν ειναι σημάδι για το πόσο μπορούν οι (ελληνικές)ποδοσφαιρικές ομάδες πλεον να φαντασιώνονται και να υπόσχονται