Π.α.ο.κ

Δεν με ενδιαφέρει γιατί αυτό που έλαβα ως υπόσχεση είναι ότι δεν είμαστε σαν τους άλλους…το ότι αποδεικνύονται σαν στους άλλους είναι μεγάλο λάθος τους απέναντι στον κόσμο… δλδ επειδή οι άλλοι πουλάνε πρόλογο στους οπαδούς τους και τα γάμησαν στο τέλος πάει να πει ότι είναι OK να τα γαμήσουμε και εμείς…?

Τι αλλο εχει καταφερει η διοικηση; Να χτυπησεις πρωταθλημα μετα απο τριαντα χρονια. Να εχεις για πρωτη φορα το δικο σου προπονητικο κεντρο. Τιποτα ειναι αυτα; Τα διαρκειας θα μειωθουν και του χρονου ναι αλλα θα ειναι αποτελεσμα της οικονομικης κρισης και οχι της διοικησης. Οσο για το θεμα με τις υπολοιπες ομαδες μια χαρα τα εγραψε και ο crimson. Μονο απο τα εισητηρια ο ΠΑΟΚ φετος εχασε 2,5 μυρια. Λογικο ειναι αλλα τοσα να χαθηκαν απο χορηγιες κτλ κτλ. Τι να κανει ο Ζαγορακης; Να βρει στον κοσμο δουλεια; Να τους προσλαβει ολους και να τους κανει αυξησεις; Περιμενεις δηλαδη να μην εχει προβλημα οικονομικο ο ΠΑΟΚ που βασιζεται μονο στον κοσμο ενω την ιδια ωρα εχουν προβληματα χειροτερα ομαδες με μετοχους που τα εχουν σταξει χοντρα;

Τι θα πει τι να κάνει ο ζαγοράκης… Να φροντίσει να εκμεταλλευτεί την άνοδο του ΠΑΟΚ εμπορικά ώστε να μην χρειάζεται τα εισιτήρια… Να βάλει υπεύθυνο οικονομικών κάποιον που ξέρει από οικονομικά… Να βάλει υπεύθυνο μάρκετινγκ κάποιον που ξέρει από μάρκετινγκ… δεν είναι τόσο δύσκολο… Και σίγουρα την πρώτη χρονιά είχε άλλα να τρέξει… Άντε και την δεύτερη… Αλλά φτάσαμε 5η χρονιά για να σκεφτούν να διορίσουν κάποιον με ένα γαμημένο πτυχίο στα χέρια…

Και κάτι σχετικά με το πρώτο μου ποστ που απάντησες… Που είδες να γράφω οτιδήποτε ενάντια στην διοίκηση…:-k

Επειδη καιρο εχει να γινει σοβαρη κουβεντα εδω μεσα,να πω και εγω την
γνωμη μου.Δυστυχως αυτα εδω δεν γινονται.
Λεμε-λεμε για Αμπραμοβιτς αλλα οι πρωτες του δυο μεταγραφες ηταν
ο σκαουτερ της Αιντχοβεν και ο οικονομικος διαχειριστης/οτι θες πες τον
της Μαν Γιου.Τουτεστιν οι καλυτεροι στον χωρο τους.
Ε οι ελληνικες ομαδες ουτε εναν με ενα γαμημενο πτυχιο οπως πολυ σωστα
ανεφερες δεν παιρνουν.Δεν γινεται,ο ΠΑΟΚ με τους τοσους πορωμενους
οπαδους να βγαζει μονο απο τα διαρκειας.Ειναι εγκλημα.
Δεν λεω να γινουμε Αγγλια και οι οπαδοι να αγοραζουν καθε χρονο τις
3 φανελες τις ομαδας με τις χιλιαδες αλλα ουτε αυτο δεν κανουμε για
παραδειγμα…

Όπως έγινε και με την ΑΕΚ τα χρονιά του ντέμη έτσι και ο ΠΑΟΚ… Ομάδες μαθημένες να δουλεύουν με λίγα λεφτά είδαν ξαφνικά τον παρά και δεν ήξεραν πως να τον διαχειριστούν…
Το αποτέλεσμα είναι να χάνεις από δω κι από κει χρήματα που θα μπορούσες να τα επενδύσεις με τρόπο ώστε μετά από χρόνια να δώσουν κέρδος…

Ο σάντος γιατί την κοπάνησε δλδ… είδε ότι έτσι όπως δουλεύει η ομάδα έπιασε το ταβάνι της… Αυτό ήταν και το έφτασε…

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αρχίσει να δουλεύει σαν σοβαρή ΠΑΕ και όχι σαν καφενείο…

Δεν λέω ότι ο Ζαγοράκης είναι ο καλύτερος διαχειριστής που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ στο οικονομικό κομμάτι. Δεν κρίνεις όμως μόνο αυτό (που και πάλι για να το κρίνεις πρέπει να έχεις νούμερα και όχι απλά να πετάς κάτι). Κρίνεις την συνολική εικόνα της ομάδας. Ο Ζαγοράκης πήρε τον ΠΑΟΚ στην ανυποληψία και σε τραγική κατάσταση και έφτασε να χτυπάει πρωτάθλημα μετά από τριάντα χρόνια και να κάνει πορείες στην Ευρώπη που δεν έχει ξαναδεί. Αν νομίζει κάποιος ότι μπορεί να βρεθεί καλύτερός του τη δεδομένη στιγμή τότε πάσο. Εγώ δεν αμφιβάλλω απλά αλλα είμαι σίγουρος πως δεν μπορεί. Άρα τί κάνουμε; Εγώ προτιμώ να τον στηρίξω.

Υ.Γ: Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι γνωστοί μου Αρειανοί είχαν χεστεί από τη χαρά τους όταν έφυγε πρώτη φορά ο Ζαγοράκης και κάνουν αμάν να συμβεί το ίδιο. Γιατί ξέρουν ότι όσο είναι αυτός κεφάλι από τον ΠΑΟΚ δεν θα πάρουν ποτέ. Αν όμως πάμε σε ίδιο μοντέλο διοίκησης (για super 4 το πάμε και εμείς) τότε θα έχουν ξανά ελπίδες. Μπράβο μας. Όπως το πάμε θα τους δώσουμε χαρά.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15595

Eγω εχω κανει και ταμα. :lol:

Καλυτερα το τζοκερ να ζητουσες.

Το καλοκαίρι κλείνει τον κύκλο της η διοίκηση… Για την ώρα έχει θετικό πρόσημο και ελπίζω να μείνει έτσι μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον…

Μετά βλέπουμε… δεν ήρθε το τέλος του ΠΑΟΚ… 86 χρόνια υπάρχει και θα υπάρχει για πολύ ακόμα…

Ευρωπαικές πορείες και τίτλους είχαμε και πριν τον ζαγοράκη και θα έχουμε και στο μέλλον… Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα…Είτε είναι πρόεδρος είτε είναι παίχτης είτε σύνδεσμος…Η ομάδα ειναι πάντα πολύ πάνω από τον οποιοδήποτε…
Πιστεύω στον Βρύζα ότι θα φροντίσει τουλάχιστον η διαδοχή να γίνει ομαλά…

εγω εχω ξενερωσει αφανταστα με την παραιτηση Ζαγορ. το ξεραμε, απλα επιβεβαιωθηκε το οτι δε θα στεριωσει ποτε κανεις στη διοικηση. το μονο που ελπιζω ειναι να μη γινουν διοικηση τπτ συνδεσμοι κ μικρυνουμε τοσο οσο κατι γειτονιες…

για να λέμε και κάποιες αλήθειες ήταν αναμενόμενο από την αρχή ότι θα φύγει έτσι ο ζαγορ… Στην ιστορία της ομάδας όλοι οι πρόεδροι έχουν φύγει έτσι… εδώ ολόκληρος παντελάκης (ο μεγαλύτερος πρόεδρος του ΠΑΟΚ) και έφυγε με κυνήγι…

Από την στιγμή που πλέον έχουν χαθεί οι στόχοι της ομάδας τα θέματα που θα κρίνουν την θητεία του Τζιτζι είναι:
1ον. Να ξεκαθαρίσει όλα τα ανοιχτά θέματα που αφορούν οικονομικά την ΠΑΕ
2ον. Να τα βάλει με τους συνδέσμους ώστε να γίνει επιτέλους και εκεί η σκούπα… όχι μόνο στο αγωνιστικό και διοικητικό τμήμα…

Για τα αγωνιστικά ένα καλό πλασάρισμα στα play off με τελική θέση την δεύτερη και την προνομιούχο θέση για το γιουρόπα πιστεύω είναι εφικτός και πετυχημένος στόχος εδώ που φτάσαμε… Ειδικά αν παίξει κανένα σενάριο αποκλεισμού της ΑΕΚ πιστεύω είναι και εύκολος…
Αν και πιστεύω ότι δεν θα κινδυνέψει η ΑΕΚ… Κάτι/κάποιος θα επέμβει πάλι και θα το σώσουνε…

Δεν ειπε φυσικα κανεις οτι ο ΠΑΟΚ θα σταματησει να υπαρχει. Εδω δεν σταματησε ο Ηρακλης και η Καλαμαρια. Απλα ειναι εξαιρετικα πιθανο να τον παρει παλι κανα λαμογιο που θελει ειτε να ξεπλυνει χρημα, ειτε να παρει δουλειες απο το δημοσιο ειτε να θωρακισει τον εαυτο του σε περιπτωση που βγουν στη φορα οι βρωμιες του. Εγω ημουν περηφανος για τη διοικηση Ζαγορακη εκτος απο μερικα σημεια που εννοειται θα μπορουσε να ειναι καλυτερα. Εστω ομως και με την συνδρομη της Uefa φαινοταν οτι ο ΠΑΟΚ μπορουσε να γινει ομαδα προτυπο. Να κανει κουμαντο τα εσοδα και τα εξοδα της βγαζοντας και παικτες και κανοντας εστω μονο Ευρωπαικες πορειες.

Υ.Γ: εφυγε λοιπον ο Ζαγορακης. Ποιος ηταν φυτο τελικα; Οσοι τον πιστευαμε ή οσοι πιστευανε σε φημες οτι περιμενει να φυγει αφου πουλησει ολους τους παικτες για να μην εχει η ομαδα χρεη και του φορτωθουν αυτουνού;
Υ.Γ: επειδη τον γνωρισα εστω και πολυ λιγο προσωπικα θα πω οτι μου εδειξε οτι ειναι γαμω τα ατομα χωρις τουπε και σταριλικι. προσωπικα θα μου λειψει και θεωρω οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια για τον ΠΑΟΚ
Υ.Γ: radical σκεψου μονο οτι σε δυο χρονια ειδες στην Τουμπα και εξω να δεινοπαθουν: ajax, fenerbahce, villareal, dynamo zagreb, brugge, tottenham, rubin khazan. Αν θες διαλεξε μια διετια του ΠΑΟΚ στην ιστορια του με περισσοτερες επιτυχιες στην Ευρωπη.

Φαγωθήκατε Zαγόρ φύγε και Ζαγόρ φύγε και Ζαγόρ φύγε
Έφυγε, είστε ευχαριστημένοι τώρα?
Δηλαδή πιστεύετε ότι ο Ζήσης ως “μεταβατικός” πρόεδρος θα ακολουθήσει διαφορετικό πλάνο από τον Ζαγοράκη?
Να δούμε ποιος θα έρθει μετά

Φιλε μου ο κοσμος ειναι τελειως χαζος. Πραγματικα πιστευουν οτι ο Βρυζας θα εκανε κατι διαφορετικο!!! :slight_smile:

ε δεν είναι οτι εχεις δει και έξυπνους οπαδούς κάπου αλλού(ελλαδα), να έχεις και εκεί :stuck_out_tongue:

Λοιπόν επειδή ότι γράφω εδώ σχετικά με την διοίκηση ζαγοράκη μεταφράζεται από κάποιους σαν δηλώσεις εναντίον του, θα γράψω την άποψη μου για τα 4,5 χρόνια και θα προσπαθήσω να μην ασχοληθώ ξανά…

Τα Συν(+):

• Πήρε μια ομάδα αγωνιστικής μετριότητας και την έκανε ξανά διεκδικητή τίτλου και ισάξια του ΠΟΚ
  • Έφτασε ξανά τον ΠΑΟΚ στις 50 καλύτερες ομάδες της ευρώπης με 2 πάρα πολύ καλές πορείες
  • Ήρθαν παίχτες που με το κύρος και την αξία τους ανέβασαν το όνομα του ΠΑΟΚ και πάρα πολύ σπάνια βλέπαμε άλλες εποχές… πόσο μάλλον όλους μαζί…
  • Οι προπονητές (σάντος μπόλονι) σε συνδυασμό με το κέντρο (αν και ημιτελές ακόμα) έδωσαν την ευκαιρία να δούμε ξανά παίχτες αξιόλογους να βγαίνουν μέσα από την ομάδα

Τα Πλην(-):

• Απέτυχε να κάνει οικονομική εξυγίανση καθώς μπορεί να πλήρωσε 8 μύρια χρέη από τα παλιά αλλά έχουμε δημιουργία 7.2 νέων χρεών στην αρχή της φετινής χρονιάς (λογικά περισσότερα στο τέλος)
  • Δεν στελεχώθηκε η ομάδα με ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο τους… Πχ τα οικονομικά που τα 2 πρώτα χρόνια πήγαν άψογα, μετά σούταρε τον οικονομικό διευθυντή και μας πήρε ο διάολος. Αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία δημιουργίας μιας εταιρίας που δεν θα έχει μοναδικό εισόδημα τον κόσμο --> μηδενική εμπορική εκμετάλλευση(ακόμα και η μπουτίκ δεν είναι δική μας) αλλά και πολλές μούφες μεταγραφές στο αγωνιστικό κομμάτι… Η στελέχωση αφορά όλους τους τομείς της ΠΑΕ
  • Απομάκρυνε τον ΠΑΟΚ από τα κέντρα των αποφάσεων στην ελλάδα με το να μην συμμετέχει στις συνεδρίες της superleague… Δεν γίνεται να στέλνουν όλοι τους προέδρους και εμείς να στέλνουμε τον γκαγκάτση τζούνιορ χωρίς καν δικαίωμα ψήφου. Είσαι ΠΑΟΚ, έχεις τεράστια δυναμική και πρέπει να απαιτείς ισονομία χωρίς να πρέπει να το κάνει αυτό ο προπονητής σου.
  • δεν τα έβαλε ποτέ με συνδέσμους ακόμα και όταν αυτοί έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα
  • Δεν ήταν ξεκάθαρος επικοινωνιακά με τον κόσμο. Αντ’ αυτού έδινε γραμμή συνέχεια στα φερέφωνα της διοίκησης να λένε αυτά που ήθελαν, αλλά σε κάθε συνέντευξη τύπου μεγάλωνε και από λίγο η τρύπα στα οικονομικά.

Ξαναλέω ότι θεωρώ το σύνολο θετικό…γι αυτό και ευχαριστώ τον Τεό για όσα πρόσφερε και καλή τύχη… Τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα… Ελπίζω η νέα διοίκηση να μάθει 5 πράματα από τα λάθη που έκαναν και να υπάρξει αλλαγή στάσης σε μερικά θέματα…

είναι ο μόνος τρόπος να μην ψηφίσει ενάντια στον ολυμπιακό(ή να ψηφίσει κάτι που πρότεινε)…μια από τις πιο έξυπνες κινήσεις των τελευταίων ετών

Και από πότε θα φοβάμαι να καταψηφίσω ή να υπερψηφίσω κάτι που έχει προτείνει ο γαύρος…?
Αν συμφωνώ τότε υπερ… αν όχι κατά…πιο απλό δεν γίνεται…

Η στάση “θα σας δείξω δεν θα έρθω καν και τότε να δω τι θα κάνετε” τι κέρδος έφερε στην ομάδα…?Να μας κάνει πλάκα ο μαρινάκης και να αντιμετωπίζεται η τούμπα σαν εμπόλεμη ζώνη με απαγόρευση κυκλοφορίας σε ακτίνα 500 μέτρων 2000 ΜΑΤ και ελικόπτερα… και το δέχτηκες…
Είσαι στους 4 μεγάλους…έχεις υποχρέωση προς το μέγεθος σου να έχει άποψη για όσα συμβαίνουν και σε αφορούν…αν κάτι αγγίζει το σκάνδαλο στάσου ενάντια του…

Και αν προσπαθήσουν να σε πολεμήσουν εσύ θα είσαι ξεκάθαρος προς τον κόσμο και τον έχει δίπλα σου ότι και να γίνει…και τότε κανείς δεν σε ακουμπάει γιατί έχει δύναμη που λίγοι έχουν…

σωστά είναι αυτά που λες…μόνο που εσύ είσαι οπαδός και αυτός πρόεδρος.:slight_smile:
αλλιώς το βλέπεις εσύ, αλλιώς το βλεπει(και το αντιμετωπίζει) αυτός