Π.α.ο.κ

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ

Mεταγραφή-έκπληξη έκανε την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Πορτογάλου Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τους επόμενους 18 μήνες.

Ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την υπογραφή του παίκτη απέσπασε ο Ζήσης Βρύζας που ταξίδεψε γι? αυτόν τον σκοπό. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έρθει στη χώρα μας, αφού πάρει άδεια από την ομοσπονδία της Μολδαβίας και ο Φρούντσα.

μη βγει σαν το συνενοματο του που ειχε ερθει στον βαζελο…

μπραβο ρε τεραστεια μεταγραφη…μεγαλη καρριερα σε λατσιο και ιντερ εχει ο τυπας…εστω και στα 33 του ειναι μεγαλη μεταγραφη…:yahoo: :yahoo: :band:

εδω πηραν αμοροζο οι αρειανοι και χαιρονται,γιατι να μη χαρουν και οι παοκτσηδες

Αντε να συμμαζευομαστε σιγα σιγα

Tο μόνο που απευχόμαστε όλοι είναι να μη βγεί σαν τον φλάβιο που τον είχε πάρει ο βάζελος… Από κει και πέρα σίγουρα θα δώσει ποιότητα στην ομάδα!

Ήταν που ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει οικονομική εξυγίανση :roll: :roll: :roll:

βασικα αμα δε το προσεξες πηραμε οσους ηταν ελευθεροι και δεν ανηκαν σε καμια ομαδα η καποιους δανεικους.

Με το σκεπτικο σου ας τους διωξουμε ολους για την εξυγιανση…

πολυ πικρα ρε παιδεσ ο φετινος ΠΑΟΚ.πονανε τα ματια μας…

υπομονη για του χρονου…εγω εχω παψει να τον βλεπω 1-2 μηνες τωρα…

μεγαλη εμφανιση,καμμια 10 αρια χαμενες ευκαιριες και αδικη ηττα…και ενα ολοκαθαρο πεναλτι μαζι με κοκκινη καρτα που δεν εδωσε…

περιμενουμε τον αυτοκρατορα της β εθνικης για να ξεσπασουμε…

Αχαχαχα και η παπαρολογια και η δικαιολογημενη σας επαρση συνεχιζεται.
Ετσι,ετσι,με την ομαδαρα που εχετε καλα κανετε και λετε μεγαλα λογια :lol:
Α ρε μπαουγκ…

μπορει να ειμαι μπαουγκ αλλα δεν ειμαι ομαδα ασανσερ α’ β’ εθνικης…καλυτερα να υποστηριζες την σκοντα ξανθη που τα τελευταια χρονια εχει σταθεροποιηθει…

Αχαχαχα,οκ,αλλαζω ομαδα τωρα.
Ειμαι με οποιον κερδιζει.

μπα.αλλαξε αλλα απλα να εισαι με την μεγαλυτερη ομαδα στην θεσσαλονικη…

Να ξαναγινω Αρης?Οκ.
Ξαναεγινα.

Sorry για το σπαμ, αλλά η Ξάνθη από τότε που ανέβηκε στην Α Εθνική δεν έχει υποβιβαστεί και επίσης θα παρακαλούσα τα μέλη του φορουμ όταν αναφέρονται στην ομάδα μου να την λένε Ξάνθη σκέτο, χωρίς το Skoda από μπροστά για να μην γίνεται το χατήρι του Πανόπουλου. :slight_smile:

Στη superleague με αυτό το όνομα παίρνετε μέρος… :slight_smile:

Δηλαδή αν ο αντιπρόσωπος π.χ. της Peugeot στην Ελλάδα αγόραζε τον ΠΑΟΚ και τον κατέβαζε με το όνομα Peugeot ΠΑΟΚ δεν θα σε πείραζε?

Όχι μόνο θα με πείραζε αλλά θα αντιδρούσα όπως και όλοι οι υπόλοιποι ΠΑΟΚτσήδες και τελικά δε θα γινόταν…

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Το Σάββατο 09.02.2008, στις 16:00 το απόγευμα, στην γέφυρα του δυστυχήματος στη Θέρμη, μνημόσυνο στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη.

10 χρονια απο τον θανατο του…

R.I.P.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία τοποθετείται για το θέμα που προέκυψε με την απαγόρευση μετάδοσης του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

“Ενημερώνουμε αυτούς που επιχειρούν να κρύψουν την αγωνία τους, την αναξιοπρέπεια και τους φόβους τους πίσω από “κυνήγι μαγισσών” ότι [SIZE=“4”]ουδέποτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολείται με ομάδες μικρότερου βεληνεκού[/SIZE]ς όπως επίσης ότι ουδέποτε ασχολούμαστε με το τι κάνουν άλλοι σύλλογοι στα σπίτια τους. Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ? όλα?”, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :