Π.α.ο.κ

δε σε κατάλαβα για την λίστα. Γιατί να μην συνοψίσω το τι έχει διαβαστεί στο τόπικ και εκτός τόπικ για το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από όταν έγινε το ματς;

κατά τα άλλα, έχοντας διαβάσει τον Πρωταθλητή και τον Γαύρο, περίπου όσες φορές έχω διαβάσει και Σπορ του Βορρά (δηλαδή 5-6 φορές το καθένα ενώ είμαι σε κάποιο waiting room και δεν έχω τι να κάνω), τα Σπορ του Βορρά ήταν πραγματικά τραγικά. Οι μισοί εκεί μέσα, δεν ήξεραν ούτε σωστά ελληνικά να γράφουν. Προτάσεις με μήκος μια παράγραφο, όπου είχαν ξεχάσει να βάλουν ρήμα και ήταν γεμάτες με όλες τις φράσεις κλισέ της ελληνικής ποδοσφαιρικής αρθρογραφίας. Δεν εκπλήσσομαι που κλείνουν πρώτα. Αυτές οι φυλλάδες, συνήθως έχουν και το εγκυρότερο ρεπορτάζ για μια ομάδα (π.χ. Φως και Γαύρος για Ολυμπιακό). Αν όμως δεν διαβάζονται και νιώθεις 100% βόδι όποτε τις διαβάζεις, τότε κλάψτα Χαράλαμπε. Δεν έχουν ελπίδα να αντέξουν in time. Ακριβώς όπως τα Σπορ του Βορρά, η Ώρα για Σπορ και η Derby

κατά τα άλλα, έχοντας διαβάσει τον Πρωταθλητή και τον Γαύρο, περίπου όσες φορές έχω διαβάσει και Σπορ του Βορρά (δηλαδή 5-6 φορές το καθένα ενώ είμαι σε κάποιο waiting room και δεν έχω τι να κάνω), τα Σπορ του Βορρά ήταν πραγματικά τραγικά. Οι μισοί εκεί μέσα, δεν ήξεραν ούτε σωστά ελληνικά να γράφουν. Προτάσεις με μήκος μια παράγραφο, όπου είχαν ξεχάσει να βάλουν ρήμα και ήταν γεμάτες με όλες τις φράσεις κλισέ της ελληνικής ποδοσφαιρικής αρθρογραφίας. Δεν εκπλήσσομαι που κλείνουν πρώτα. Αυτές οι φυλλάδες, συνήθως έχουν και το εγκυρότερο ρεπορτάζ για μια ομάδα (π.χ. Φως και Γαύρος για Ολυμπιακό). Αν όμως δεν διαβάζονται και νιώθεις 100% βόδι όποτε τις διαβάζεις, τότε κλάψτα Χαράλαμπε. Δεν έχουν ελπίδα να αντέξουν in time. Ακριβώς όπως τα Σπορ του Βορρά, η Ώρα για Σπορ και η Derby

τεράστιο ποστ, δάκρυα για το “δεν τα διαβάζω, σε κάνα waiting room τα έχω ξεφυλλίσει 5-6 φορές”, σπάω το εμπάργκο μόνο και μόνο για να δώσω ρισπέκτ

1 post δείξε μου δεν θέλω παραπάνω, που να επαληθεύει τις 8 πίπες που έγραψες πιο πριν

1 post που να επαληθεύει και τις 8 όντως δεν υπάρχει… Δεν χρειάζεται καν να ψάξω

Δεν χρειάζεται και τα 8 να είναι σε ένα post, απλά δείξε μου που ειπώθηκαν όλα αυτά
Και θα στο κάνω και πιο εύκολο, 3-4
Ούτε καν τα μισά από όσα ανέφερες
:slight_smile:

Δες ανακοίνωση φίλων ΠΑΟΚ

Ε κοίτα να δεις. Ήδη ντρέπεσαι όταν τις αγοράζεις και πρέπει να τις διαβάσεις σε δημόσιο χώρο. Αυτομάτως γίνεσαι ο αγκαούγκας του χώρου. Αν οι μέσα σελίδες σου προσφέρουν κάτι, τότε έχει καλώς. Αν όχι, τότε όμως:

ρε μικρέ θεέ, εδώ δεν ντράπηκες να βγάλεις τον γαύρο και τον πρωταθλητή νικητή σε διαγωνισμό λογοτεχνίας με τα σπορ, γιατί να ντραπείς που τις αγοράζεις και να πρέπει να λες μπαρούφες του στυλ “τις διαβάζω στα waiting rooms”; για ποικιλία πάντως, παίζει πολύ και το “ένας φίλος την ξέχασε σπίτι”, “την διάβαζε ένας στο τρένο και την πήρα λίγο να περάσει η ώρα”, “για την τουαλέτα καλή είναι” κλπ

Μα Φως διαβάζω τις 10 μέρες του χρόνου που είμαι Ελλάδα και αγοράζω εφημερίδα. Δεν το έκρυψα ποτέ. Γιατί να τις διαβάζω τις υπόλοιπες και κάπου αλλού? :-k

Η προσπαθεια του καρβου να αποδειξει οτι ο γαυρος στοκος ειναι ανωτερος απο τον αντιστοιχο των αλλων ομαδων ειναι συγκινητικη. :’(

Από που προκύπτει αυτό; Τον πρωταθλητή τον διαβάζουν πολλαπλάσια άτομα από ότι τα Σπόρια του Βορρά. Αν αυτό ήθελα να αποδείξω, τότε η εφημερίδα που θα έκλεινε πρώτη θα έπρεπε να είναι της ομάδας με τους “λιγότερο στόκους” στόκους.

Άρα ή οι γαύροι στόκοι είναι οι πιο στόκοι ή ο Πρωταθλητής και ο Γαύρος σε κάτι ουσιαστικό διαφέρουν από τα Σπόρια. Μάθετε να ξεχωρίζετε έννοιες. Δε συγκρίνουμε οπαδούς (τι να συκγρίνεις άλλωστε;) αλλά ποιότητα στην δουλειά αθλητικών συντακτών και εφημερίδες.

Την ανακοίνωση της Θύρας 4 τι μου τι βάζεις?
Εγώ σε ρώτησα για εδώ στο φόρουμ, που έκατσες και έγραψες 8 βλακείες
Και 3-4 έφταναν

Αλλά και πάλι, μόνο στη διαιτησία αναφέρεται και συμφωνώ με όσα λέει

[SPOILER]Του Σταφ η κίτρινη ήταν?Από το γήπεδο δεν φάνηκε[/SPOILER]
Κανείς δεν λέει ότι θα παίρναμε το ματς, ότι μας έσφαξαν ή όλα τα υπόλοιπα που και καλά έχεις διαβάσει

Ωχ ρε Πασχαλάκο. Κούραση είσαι και μου τρως και τον χρόνο. Διάβαζε επιτέλους τι σου γράφουν και τι κάνεις quote.

Γιατί να μην συνοψίσω το τι έχει διαβαστεί στο τόπικ [B]και εκτός τόπικ[/B] για το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από όταν έγινε το ματς;

Κατά τα άλλα, ψάξε τα μόνος σου. Στο τόπικ του Ολυμπιακού θα βρεις από φίλους του ΠΑΟΚ 3-4 από τα σημεία της λίστας. Δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο

ρε κάρβου, τόση ώρα το έχω πάρει στην πλάκα, αλλά γαμώ την τρέλα δηλαδή, πήγαινε (σε κανένα waiting room) να δεις το γαμημένο το εξώφυλλο του Γαύρου χθες και έλα αν έχεις λίγη τσίπα να μας ξαναπείς για το επίπεδο και τη λογοτεχνική διαφορά και ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ που έχει αυτή η κωλοφυλλάδα ανάμεσα στις άλλες κωλοφυλλάδες.

όποιος κουράζεται κλείνει το πισί και πάει καμιά βόλτα να ξελαμπικάρει, δεν είναι ανάγκη να τρως σε αυτό το τόπικ τον πολύτιμό σου χρόνο.

σκέψου επίσης ότι ενώ είπα ότι δεν θα ξαναποστάρω εδώ, με αυτά που γράφεις με έχεις βάλει και υπερασπίζομαι τα σπορ του βορρά, έλεος. άντε, το σταματώ εδώ όντως, γιατί με την φόρα που έχεις πάρει σε λίγο θα με κάνεις να υπερασπιστώ και τον κόλκα

Χθες μίλαγα για τα απαράδεκτα εξώφυλλα του Γαύρου. Δε διαφωνώ με την κριτική σου για τα εξώφυλλα. Συνεχίζω όμως να μιλάω για το τι γράφεται στις μέσα σελίδες. Αυτές που υποτίθεται διαβάζεις όταν λες “διάβασα την τάδε εφημερίδα”. Δε μπορείς να κρίνεις μια εφημερίδα και το αγοραστικό της κοινό, αποκλειστικά από τα εξώφυλλα της. Αν ήταν έτσι, η Sportday θα έπρεπε να είναι η καλύτερη εφημερίδα της Ελλάδος.

Εγώ είμαι κούραση ρε man ή εσύ γράφει ότι να’ ναι?
Αν δεν έχεις χρόνο να μην ανοίγεις συζήτηση

Τι να ψάξω στο τόπικ του gayρου?Την χαζοσυζήτηση για τον Γκαρσία?
Έγραψες 8 πίπες που δεν ισχύουν και μας λες ότι τα διάβασες [B]και εδώ[/B]
Ας έλεγες από την αρχή ότι τα λένε οι φανταστικοί Παοκτσήδες φίλοι σου και ούτε θα ασχολούμουν μαζί σου

Τα λένε φανταστικοί ΠΑΟΚτσήδες φίλοι μου

συγγνώμη, δεν άντεξα.

[SPOILER][/SPOILER]

μαρεσει που ήλπιζα σε υπερ-τραγικη διαιτησία και σε τρελό ξύλο στο γήπεδο για να γίνει τζερτζελές εδω μέσα.
κοιτά να δεις που δεν χρειάστηκε . :stuck_out_tongue:
συνεχίστε

Ευχαριστώ! Κάνω ό,τι μπορώ! :lol:

Επαγγελματικο trolling ο karvou :smiley: