Π.α.ο.κ

Ρε μαλάκα bastard. Eίσαι θεός ρε πούστη μου :respect:

Εσύ μην κουράζεις τα χεράκια σου. Γράψε κανέναν κώδικα καλύτερα…

Να έχουμε και κάτι να κατεβάσουμε τζάμπα.

Και να τα έχουν και στα waiting rooms. Νισάφι πια με τις αθλητικές εφημερίδες στα κουρεία

Και μετά πάτε στην κερκίδα και κρεμάτε μπροστά σας ένα πανό που γράφει “ΠΑΟΚ ΣΥΚΙΕΣ”!

:lol::lol:

Σου φαίνεται αστείο το όνομα της περιοχής;

:lol: :lol: :lol:

Στην περιοχή έχω έρθει, το να γράφεται σε πανό μου φαίνεται αστείο και μετά να κατηγορείς τους άλλους για γκεηλίκια! :p:wink:

Ψόφησε.

“ΟΣΦΠ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ”

τα περιστέρια είναι από τα πιο γκέη πουλιά έβερ

αχαχα.

αχαχαχαχχα…μαλάκες, σας αγαπώ όλους.! κόκκινους, πράσινους ασπρόμαυρους.

Μάλλον έχουμε θέματα “τοπικών διαλέκτων” αντίστοιχα με αυτά που περιπλέκουν τις παραγγελίες στα σουβλατζίδικα και τα τυροπιτάδικα:

Ο όρος “συκιά” χρησιμοποιείται για τους gays. Στην Αθήνα τουλάχιστον!
Κατανοητό τώρα; :slight_smile:

ροζ αναπαράσταση περιστεριού. γκέη.

Η Τέρεκ Γκρόζνι δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρωσία έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!

[B]gazzetta[/B]

αν ισχύει το ποσό θα στείλουν δώρο και τις συκιές, και τα πανό, και τις μαλαματινες και τα πάντα όλα.!

Ξεχύνεται σαν αέρας ανάμεσα από τις συκιές και τους το καρφώνει!

:har:

Εμεις δεν χρειαζομαστε αλλες λεξεις. Μας φτανει η ολυμπιακος

Και πριν τόσα έδιναν…Είναι η ρήτρα και πλέον η ομάδα δεν έχει άποψη… Ο παίχτης όμως δεν πάει…

Πριν τον έδιναν 4 φορές το συμβόλαιο του…τώρα δεν ξέρω πόσα…

α, οκ, δεν το ηξερα

κατά τα άλλα, γουρσούζηδες

Επίθεση δέχθηκε ο σύνδεσμος οπαδών του Άρη στις [B]Συκιές [/B]Θεσσαλονίκης από άγνωστους, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ομάδα 20 έως 30 ατόμων επιτέθηκε στον σύνδεσμο οπαδών του Άρη στις Συκιές Θεσσαλονίκης στην οδό Κοντόσογλου. Οι άγνωστοι φορούσαν κουκούλες και κράνη, ενώ είχαν μαζί τους ρόπαλα, με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Κάνουν ετοιμασίες για το πρώτο gay pride της πόλης…

Τι να το κάνεις το στριπτίζ αν η πουτάνα δεν τα βγάζει όλα
[-X