Γιατί το ποστάρεις εδώ αυτό, το θεωρώ απίθανο να έχουν ΠΑΟΚτσήδες καμιά σχέση με το συμβάν…
εεεε…γιατί σταματήσατε?..συνεχίστε
[B][I]Ζητώ συγνώμη για την κόκκινη κάρτα, αλλά δεν άντεξα να βλέπω τον Μιραλάς να κλαίει σαν μικρό κοριτσάκι και τον Τζιμπούρ που ποτέ δεν τον χτύπησα να προκαλεί…».[/I][/B]
*αυτη η τρόμπα των ποδοσφαιριστών που για να γίνουν αρεστοί στον κόσμο λενε οτι θέλουν , είναι τεράστια παπαρια
Κοριτσάκι, ξεκοριτσάκι, μια φορά τον ρεζίλεψε τον Λαζάρ προχθές… Κι ας το παίζει Μπάουγκ τώρα ο Λαζάρ για να σώσει τα προσχήματα
Προκαλείς μαλάκα κάρβου.
έντιτ, έτσι μπράβο.
πως ξεκόλιασε το κωλαράκι του Λαζάρ ήθελα να πω
έντιτ: γιατί όταν κάνουν έντιτ για να γράψουν “α μπράβο”, διαγράφουν και το “μαλάκα”, φίλτατε ignorant pig. Δε γνωριζόμαστε κι από χθες
θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά γελοίε
άρα, όχι μόνο το κωλαράκι του Λαζάρ. Ο Μιραλάς σοδόμισε και την ψυχολογία του Ignorant_pig…
:lol:
χίλιες φορές ο ρομάντικ.
καλά τα πήγα και σήμερα.αύριο τι σκατά να βρω? :-k
:twisted:
Μη το παίρνεις πάνω σου. Once μπάογκ, forever μπάογκ. Δε χρειάζονται τη βοήθεια μας
karvou γράφεις ρε μεγάλε…τα λόγια είναι λίγα
και να πει κανείς ότι έχεις σύμπλεγμα κατωτερώτητας…γαύρος είσαι,για όνομα :roll:
Παραδόξως όμως, εσείς είστε που ασχολείστε μαζί μου και ενοχλείστε που εκφράζω άποψη για τον ΠΑΟΚ και τον Λαζάρ. Αλλού ψάξτε για κόμπλεξ :roll:
Εγκχμμμ,εσύ γράφεις στο τόπικ του ΠΑΟΚ,για εφημερίδες,waiting rooms, και μαζί με τους σύγγαυρους για συκιές μιραλλάδες λαζάρηδες και τα ρέστα.
Είναι πολύ αστείο που έχετε 30 (edit:40!!) πρωταθλήματα και ασχολείστε έτσι κομπλεξικά με τον ΠΑΟΚ,στο σημείο να γράφετε για ΠΑΟΚ Συκιές σαν να ναι αστείο και για το επίπεδο του Σπορ του Βορρά.Λες και δεν έχετε εφημερίδες παρεμφερούς επιπέδου να ασχοληθείτε
Και να ξεκατινιάζεστε μετά έτσι σαν λυκειοκόριτσα.
Behave
Και πού να γράψω για τα Σπορ του Βορρά, τον Μιραλάς με τον Λαζάρ και το ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ? Θα μας τρελάνεις ρε comealot? Στις “φάτσες μας” να πάω να κριτικάρω την δήλωση Λαζάρ; Σοβαρευτείτε. Και αυτό πάει και στον ignorant_mpaogk που έχει το θράσσος να με αποκαλεί και βλακάκο στο report του λες και θα πρέπει να ανέχομαι τις γυφτιές του προς το πρόσωπο μου. Βασικά, λες και θα πρέπει να ανέχομαι τον οποιοδήποτε δεν θέλει να του θίγουν τον ΠΑΟΚ στο τόπικ της. Σας επιστρέφω το “behave”…
Όσο για το “ΠΑΟΚ Συκιές”, έχετε δίκιο και κακώς το είπε ο Mule. Δεν είναι politically correct o όρος “Συκιές”. Έπρεπε να έλεγε “ΠΑΟΚ ομοφυλόφιλοι”
αλλά πραγματικά [U]μηδέν[/U] χιούμορ και αυτοσαρκασμός στο τόπικ του ΠΑΟΚ
Πω ρε πούστη, δεν έπρεπε να το δεις αυτό
Ουάου.Νόμιζα ότι μπορώ να έχω ίχνος σοβαρότητας για απάντηση.
Πες ό,τι θες.Βγάλτα όλα αγόρι μου,γιατί ό,τι ηλικία και να χεις αγοράκι που εκτονώνεται είσαι.Μιλάς για γυφτιές όταν έχεις γράψει τα τέρατα δω μέσα…
Πες ό,τι θες,συνέχισε να γράφεις.Κι εμείς εδώ θα είμαστε να σε κουοτάρουμε
ΥΓ: Οι Συκιές είναι όνομα περιοχής.Το ότι εσάς των 2 το μυαλό σας πήγε στο άλλο,λέει πολλά για τα δικά σας επίπεδα ομοφυλοφιλίας/ομοφοβίας.Για των ΠΑΟΚτσήδων τπτ.
Το ότι σας φάνηκε και αστείο λέει κάτι και για την ηλικία σας.
ΥΓ2:Έπρεπε να κάτσω κι εγώ με pop corn να βλέπω.Το διορθώνω αμέσως
Πάρε μια σοβαρή απάντηση:
Ειλικρινά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση από πλευράς του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Εννοώ τον Λάζαρ και τα όσα είπε για το Μιραλάς, ειδικά και τον Τζιμπούρ.
Είναι, όμως, προφανές ότι ο Ρουμάνος βλέπει πως ο Γκαρσία πλησιάζει τα 35 και όντας ο ίδιος 31 θέλει να του πάρει την σκυτάλη. Να γίνει και καλά ηγέτης του ΠΑΟΚ, να έχει την αποδοχή της κερκίδας. Έτσι έχοντας προφανέστατα καλούς δασκάλους πουλάει παοκτζηλίκι του αισχίστου είδους.
Ο Μιραλάς έφαγε του κόσμου τις κλοτσιές στην Τούμπα. Φάουλ καθαρά, φάουλ από σκληρά έως βρόμικα. Από τον Σταφυλίδη, από τον Γκαρσία δύο φορές, από τον Φωτάκη και, το αποκορύφωμα, από τον ίδιο το Λάζαρ, μία εν ψυχρώ κλοτσιά που ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα, χωρίς κουβέντα. Μία κόκκινη που δεν έβγαλε ο Γιάχος και που αναγκάστηκε να βγάλει στη συνέχεια της φάσης όταν ο Ρουμάνος πήγε να χτυπήσει με το κεφάλι του τον Τζιμπούρ. Μιλάμε για δύο κόκκινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό του άξιζε του Λάζαρ.
Τον έριξαν λοιπόν πέντε φορές κάτω τον Μιραλάς με βρόμικα χτυπήματα κι αυτός ποτέ δεν αντέδρασε. Έσκυβε το κεφάλι και συνέχιζε. Κι αντί να εκτιμηθεί μία τέτοια συμπεριφορά, βγαίνεις και τον λες? κοριτσάκι; Κοριτσάκι, γιατί; Επειδή έδειξε ότι δεν κωλώνει και δεν καταλαβαίνει τίποτα; Επειδή σου έβαλε μία γκολάρα μπροστά στη θύρα 4;
Κρίμα πραγματικά γιατί ο Λάζαρ είναι όντως καλός μέσος. Η Ελλάδα του έδωσε την ευκαιρία να βγει για πρώτη φορά από τη Ρουμανία, μετά τα 30 χρόνια του, ο άνθρωπος δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, αλλά αν η ικανοποίησή του, σε ένα ντέρμπι που το πήρε ο Ολυμπιακός μαγκιόρικα μέσα στην Τούμπα, είναι να τον χειροκροτάει ο κόσμος επειδή πήρε κόκκινη πουλώντας ψευτονταηλίκι, τότε?
και μια δεύτερη:
…εἰ δὲ μή, κωμῳδία φαίνεται, οἷον ποιεῖ Κλεοφῶν: ὁμοίως γὰρ ἔνια ἔλεγε καὶ εἰ εἴπειεν [ἂν] ?πότνια [B]συκῆ[/B]?.
(κομπλεξικός Αθηναίος) Αριστοτέλης Ρητορική 3.7
Δεν περίμενα να επιμείνεις να μου εξηγήσεις τα περί συκιάς.
Το έκανες.
…
Τι διάολο, καμιά μαλαματίνα με ξύδι, δεν τους δίνουνε εκεί στον παοκ, τι δηλώσεις είναι αυτές, είναι και καλό παικτάκι ο λαζάρ, κρίμα.