Π.α.ο.κ

1ον: Ρε καρβου μια ζωη η ομαδα σου ειχε παικτες που αφηναν τους αντιπαλους αναπηρους…ανατολακηδες και σια…και δεν επαιρναν ουτε κιτρινη…το να το παιζετε θιγμενοι επειδη ο Λαζαρ φερθηκε σκληρα μου φαινεται τουλαχιστον γελοιο…επισης γελοιο να μιλαει ο Τζεμπουρ(!!!) για σκληρο παιχνιδι που πριν 2-3 χρονια οταν ηταν στην ΑΕΚ κοντεψε να κοψει την καριερα στον Γκαρσια…

2ον: σκληρους παικτες και αναλογα μαρκαρισματα θα βρεις σε ολες τι ομαδες…κατακριτεο αλλα παντα θα γινεται…μην κανουμε λες και ανακαλυψαμε την Αμερικη

3ον:μπορει εμεις να μην εχουμε χιουμορ η εσυ με αυτα που λες να προσβαλεις και να μην το καταλαβαινεις…απο την στιγμη που για τον οποιοδηποτε λογο βλεπεις οτι αυτα που γραφεις προκαλουν αιτιολογημενα η οχι γιατι το συνεχιζεις;να ησουν απλος χρηστης παει και ερχεται…εισαι Moderator ρε γμτ…

Αστα να πανε, ουτε report δεν μπορεις να τον κανεις, εχει moderικη ασυλεια!

ελα καρβου αγορι μου,ελα. μπρρρραβο ταγοριμου.

[SPOILER][/SPOILER]

Κι όλα αυτά, δίχως να είμαι mod!

@ Storm
Το αθλητικό section του forum δεν είναι για να μιλούν οι ΠΑΟΚτζήδες με τους ΠΑΟΚτζήδες στο τόπικ του ΠΑΟΚ. Είναι για να μιλάνε όλοι με όλους σε όποιο τόπικ θέλουν. Με αυτή την λογική δημιουργήθηκε πριν κάποια χρόνια το section και με αυτή τη λογική λειτουργεί ως σήμερα. Την ίδια συζήτηση έχω κάνει και στο τόπικ του Ολυμπιακού, όπου εξηγούσα γιατί χρήστες που έμπαιναν να κάνουν καλαμπούρι στο γαυροτόπικ δεν μπανάρονταν. Αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δεύτερον, είχα την συζήτηση για τον Λαζάρ χθες στο τόπικ του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ από ένα σημείο και μετά, βάραγαν όλοι τον Μιραλάς στο ψαχνό. Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να κάνει ένας παίκτης ένα βίαιο φάουλ ή τσαμπουκά μέσα στον αγώνα ή να χάσει την ψυχραιμία του. Σε αυτή την περίπτωση οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν μια νηφάλια και συλλογική απόφαση: “Αφού δε μπορούμε να κόψουμε τον Μιραλάς, βαράτε τον στο ψαχνό”. Και για αυτό ο Τζιμπούρ έχει το δικαίωμα να αντιδράει. Και βασικά, όχι μόνο ο Τζιμπούρ αλλά οποιοσδήποτε τρώει φαϊ παίζοντας μπάλα γιατί οι συνάδελφοι του δε τον σακάτεψαν όταν είδαν πως είναι καλός.

Πριν φάει την κόκκινη ο Λαζάρ, ο Βέλγος έχει δεχτεί 3 πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, από 3 διαφορετικούς παίκτες μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά. Με το που έπιανε την μπάλα, κάποιος πήγαινε να τον βαρέσει και δεν ήθελαν να τον κόψουν. Και αυτό εμμέσως το παραδέχεται και ο Λαζάρ, λέγοντας πως το χτύπημα του ήταν ηθελημένο και μόνο για τον Μιραλάς. Γιατί δεν πήγε να ρίξει μια κλωτσιά στον Ορμπάιθ π.χ. αφού με αυτόν είχε νεύρα, όπως μας λέει;

ότι θα γινόταν τέτοιο θέμα στο τοπικ δεν το περίμενα…
ο κατά τα άλλα πιο σκληρά εργαζόμενος λαός κάθεται και γράφει μαλακίες στο ιντερνετ…Γάμησε τους ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ…

εγώ ξέρω ότι αν έκανα τέτοιο flame (ή όπως διάολο λέγεται στη φορουμίστικη διάλεκτο αυτό) με manowar θα είχα φάει 7 ban :stuck_out_tongue:

μα εγω δεν εχω προβλημα να γινονται συζητησεις στο θεμα του ΠΑΟΚ απο ολους…εννοειται φορουμ ειναι… εχει ομως μεγαλη διαφορα απο αυτο που κανεις ομως… :slight_smile:

Καταρχας ο Karvou δεν ειναι mod στο φορουμ.
Δεν κανει τιποτα απ’οτι πρεπει να κανει ενας mod γιατι
απλως δεν μπορει και δεν προλαβαινει λογω δουλειας.

Επειτα νομιζω οτι εξηγησε γιατι κραζει τον Λαζαρ.
Ισχυει ή δεν ισχυει οτι ο Μιραλας εφαγε 3-4 κλωτσιες
μεσα σε 5 λεπτα και δεν ειπε τιποτα και ας ηταν ‘δολοφονικες’ ?
Πηρε δικαιη κοκκινη και μετα λεει για κοριτσακια και αηδιες.
Αυτη η συμπεριφορα ειναι μπαουγκ ή ΠΑΟΚ ?
Τιμαει το τουμπα λιμπρε ή την φανελα της ομαδας ?
Πειτε.

Ρε Deathster ξεκόλλα κ εσύ λίγο το μυαλό σου.Όταν έτρωγε ξύλο ο Βιερίνια βγήκε ο Κάρβου να τον υπερασπιστεί?Ή νομίζει με τα μπαουγκ κ τις μαλακίες κάνει χιούμορ?Μας πέταξε κ το μπλόγκ του πανίβλακα του Νικολακόπουλου,να πει τι?Έχει κάνει πουτάνα όλο το θρέντ,γιατί πειράξανε τον Μιραλάς.Λίγο ξύλο έχει δώσει ο Παπαδόπουλος ή ο Τοροσίδης ή το άλλο το ταγάρι ο Μέλμπεργκ?Τι να κάνουμε τώρα?Να λέμε ότι μαλακία μας κατεβαίνει στο κεφάλι?Να βαλω κ εγώ στο θρέντ του Ολυμπιακού τις μαλακίες του Κόλκα και να πώ"ορίστε μια σοβαρή απάντηση".Άσε μας τώρα…

δεδομένου ότι δεν έγινε ούτε ένα ποστ υπέρ του Λαζαρ πριν πεταχτει ο καρβουγκ να πει τη μαλακία του για κωλαράκια συνεχίζοντας το σερί καθυστέρησης από χθες, πες μας εσύ ποια συμπεριφορά είναι ΟΥΓΚ εδώ μέσα.

Μαν, το θέμα δεν είναι να κράζει τον Λάζαρ και τον κάθε Λάζαρ άσχετα με το τι έγινε στο ματς.
Έρχεται εδώ ποστάροντας λες και είναι συντάκτης του Γαύρου, της Πράσινης, των Σπορ του Βορρά, you name it, “ναι αλλά ο κεβινουλίνος σοδόμισε το κωλαράκι του Λάζαρ” και μετά το παίζει θιγμένος που τον έβρισα.Βαριέμαι να βρίσκω παλιά ποστ αλλά περιμένω την στιγμή που θα σνομπάρει τις συγκεκριμένες εφημερίδες, το παίζει και πολιτισμένος, λωλ. Αδερφίστικη συμπεριφορά το λέω εγώ.

ε όχι, όταν προκαλείς θα σε βρίσουν και ας το παίζεις θύμα μετά.

Όσο για την αντίδραση του Λάζαρ στο ματς την βρίσκω λογική. Από το 20’ αρχίσατε να πέφτετε κάτω σφαδάζοντας, και πολλά από αυτά δεν ήταν απολύτως τίποτα. Και γω έχω εκνευριστεί σε ματς όταν πέφτουν σαν μαλακιστήρια οι άλλοι, και έχω ρίξει καναδυό παραπάνω.Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που θα εκνευριστεί με θέατρα του αντιπάλου.
Οι δηλώσεις του είναι καθαρά για να πουλήσει οπαδιλίκι, κανείς μας δεν τρώει κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνει πως με τέτοια ψαρώνουν 10χρονα παιδάκια που θα πάνε τώρα να πάρουν και την φανέλα του.

ώπα, ώπα ρε μαλάκα, τι you name it, ίδιος είναι ο Γαύρος με την Πράσινη και τα Σπορ; καθαρά λογοτεχνικά ρωτάω, άσε τα εξώφυλλα.

Είπα να το παίξω λίγο πολιτικαλυ κορρεκτ, μόνο τα Σπορ αξίζουν, την διάβαζα τις προάλλες στο ταχυδρομείο που είχε ουρά

Στις Συκιές φαίνεται τέτοια αστεία με τα κωλαράκια δε τα δέχονται :lol:

Α για αστείο το είπες;

αχαχαχα σταμάτα ρε σατανά θα μου βγει ο καφές απ’τη μύτη, εσύ και τα πειραιώτικα αστεία σου :lol:

έλα πάρε:

:lol3::razz::lol2::lol2::lol3::bow::bow2::respect:

Το βλέπεις πως ακόμη κι όταν σταμάτησα να ποστάρω και σας άφησα να μιλήσετε με τον Deathster, πάλι για μένα μιλούσες; Να ξέρεις πως με τιμάει το ενδιαφέρον σου.

Χαριτωμένο

Συνήθως δεν απαντάω σε θρεντς άλλων ομάδων αλλά εδώ δεν άντεξα!!! Είσαι σοβαρός??? #-o

δοκίμασε να ξανασταματήσεις να ποστάρεις, θα τον κρατήσω εγώ απασχολημένο τον ignorant με κάποιο πιο σοβαρό θέμα από σένα