σόρρυ κιόλας αλλά ο μπράβο έδειχνε νοοτροπία του στύλ “παίκτης γιατί παίζω στον ολυμπιακό και δεν θα φάω κόκκινη”.
όσο για το τρίβια…με τον πούσκας δεν έγινε αυτό?
σόρρυ κιόλας αλλά ο μπράβο έδειχνε νοοτροπία του στύλ “παίκτης γιατί παίζω στον ολυμπιακό και δεν θα φάω κόκκινη”.
όσο για το τρίβια…με τον πούσκας δεν έγινε αυτό?
yeap.
[SPOILER]Οι βραζιλιάνοι σακάτεψαν τους Ούγγρους όταν είδαν πως έχαναν το ματς “πολλά με λίγα”. Ο Πούσκας όμως νομίζω πως δεν είχε παίξει σε αυτό το ματς. Τον είχαν σακατέψει νωρίτερα οι Γερμανοί και ο Πούσκας επέστρεψε ανέτοιμος στον τελικό. Το αποτέλεσμα όμως ήταν πως η αποδεκατισμένη πλέον Ουγγαρία δε μπορούσε να νικήσει τους Γερμανούς στον τελικό. Και έτσι η ομάδα που είχε αλλάξει για πάντα τον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο, δεν κατάφερε να κερδίσει Μουντιάλ[/SPOILER]
Λεβέντικη και παλικαρίσια άποψη… μια μαλαματίνα από μένα…
Μην συγκρίνουμε Καστίγιο με Ζιοβάνι.
Ο Καστίγιο πάντα μουνοπανάκι ήταν και χτύπαγε βρώμικα στον αγώνα.
Ο Ζιοβάνι δεν έκανε ποτέ αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Τις 4 φορές που έφαγε απευεθείας κόκκινη (νομίζω είχε και μια αποβολή με δυο κίτρινες σε ματς με την Ξάνθη -εκεί που ο Καρεμπέ πήρε επίσης 2η κίτρινη επειδή παρέδωσε μια ομπρέλα στον διαιτητή) ήταν για εκτός φάσης χτύπημα απέναντι σε αντίπαλο που είτε του έκανε εκείνος βρώμικο χτύπημα είτε τον προκάλεσε φραστικά. Όχι ότι δικαιολογείται, αλλά έχει διαφορά από το να προσπαθείς να κόψεις την μπάλα σε αντίπαλο.
Με αυτήν την έννοια και ο Ραούλ Μπράβο χαμένο το είχε εκείνο το παιχνίδι. Ήδη έχανε 0-1. Και έκανε το ίδιο μαρκάρισμα 2 φορές. Την πρώτη ούτε παρατήρηση την δεύτερη απλά κίτρινη. Το ματς ήθελε πέντε λεπτά να λήξει και ο Vierinha τον είχε κάνει ήδη πολλές φορές ρόμπα. Λεπτομέρεια: Ο Vierinha που ποτέ δεν κλώτσησε αντίπαλο παρά μόνο έφαγε άπειρες κλωτσιές ποτέ δεν έκανε δηλώσεις του στυλ δεν είναι άντρες οι αντίπαλοι παίκτες. Ο Τζιμπούρ ο οποίος είναι ο μόνος παίκτης που θυμάμαι να έχει κάνει τουλάχιστον 2 κλωτσιές με τις τάπες στο γόνατο αντιπάλου βγαίνει και λέει τις παπαριές του και οι gayροι βγαίνουν και τον υπερασπίζονται.
Υ.Γ: Προσωπικά σιχαίνομαι τα άσχημα μαρκαρίσματα από όπου και να προέρχονται. Η δήλωση του Τζιμπούρ εινα που με κάνει και γελάω. Τα χτυπήματα στον Μιραλάς δεν μου άρεσαν καθόλου αν και κανένα δεν ήταν της βαρύτητας του Μπράβο π.χ.
Mια ερώτηση σε σχέση με κανονισμό. Όταν ένας παίκτης γυρνάει και ρίχνει ροχάλα προς την κερκίδα τιμωρείται ή όχι; :-k
Αυτό το gayροι πώς διαβάζεται, γκέιροι;
[SPOILER]ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ[/SPOILER]
+1000
Kαι τι πρέπει δηλαδή να γίνει ο παίχτης καρπαζοεισπράκτορας; Γουστάρω και Ζιο, και Ζιντάν και Καρεμπέ και Καντονά!
Μιλώντας για Καστίγιο: Τον είδατε στην Ξάνθη να κάνει δηλώσεις στα Ισπανικά μέσω διερμηνέα; #-o
Tι νέο κόλπο είναι αυτό, καψόνι στους δημοσιογράφους;
Nα θυμίσω πως όταν έπαιζε σε εμάς αναλάμβανε ο ίδιος να κάνει τον διερμηνέα για Βραζιλιάνους συμπαίχτες του… :roll:
Χωρίς να έχω δεί τον κανονισμό, θεωρώ πως είναι λογικό να φτύνεις όταν τρέχεις και “μπουκώνεις”. Άντε να αποδείξεις μετά ποιός το έκανε επιδεικτικά/προσβλητικά και ποιός όχι…
Δεν είναι αποβολή η ροχάλα. Να το έκανε πάνω σε κάποιον ή να έφτανε μέχρι την κερκίδα, ναι. Αλλά το να φτύνεις κάπου δεν τιμωρείται.
Βέβαια όταν φτύνει προς την κερκίδα και ισχυρίζεται ότι μπούκωσε και δεν μπορεί ο άλλος να πει αν είχε πρόθεση, τότε αν μετά φαει κανένα μπουκάλι στο κεφάλι ας μην κλαίει μετά σαν κοριτσάκι στους δημοσιογράφους…
Κανονικά πρέπει να τιμωρείται… τι παει να πει δεν είχε πρόθεση…έχεις ολόκληρο γήπεδο ρε στόκε…δεν μπορεί να πετύχει το έδαφος δλδ…?
Μιλάμε πάντα ότι την ρίχνει στην κερκίδα…
Νομίζω πως ο crab εννοεί “προς” την κερκίδα και όχι “στην κερκίδα”. Ποιος το έκανε αυτό αν είναι;
δεν νομίζω να έχει γίνει… βασικά δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που φτάνει να φτύσει την κερκίδα…
Εννοείται προς την κερκίδα Ο Mιραλάς.
Αν έχει φάει τζατζίκι πριν, ναι είναι κόκκινη.
Προφανώς και ήταν κόκκινη. Διαφορετικά κάθε ομάδα θα έβαζε πέντε κατσαπλιάδες να φτύνουν προς την κερκίδα και θα έπαιρνε όλα τα παιχνίδια στα χαρτιά μετά το ξύλο που θα έπεφτε. Φυσικά δεν απέβαλαν τον Αμπντούν για τη χερούκλα, τον Μιραλάς κάναν ότι δεν τον είδαν.
Έλα, μην στεναχωριέσαι.
[SPOILER][/SPOILER]
Κάτι ξέρει ο Απόλλων Αθηνών και δεν βάζει και την 4η κερκίδα στο γήπεδο του. Να έχουν οι παίκτες του έστω μια κατεύθυνση να φτύνουν, δίχως να κινδυνεύουν με κόκκινη
Έλεος ρε μλκ… δεν μπορείς να δώσεις κόκκινη αυτό… μην γίνεσαι σαν τους δίπλα που τους φταίνε τα πάντα αλλά ποτέ αυτοί…
Αν είναι έτσι πρέπει να πάρει κόκκινες ο γκαρσία που έδειχνε τόσες φορές τα αρχίδια του πέρσι στους αντιπάλους όσες ένα παιδάκι που δείχνει την πρώτη του ζωγραφιά στη μάνα του…
και όταν φεύγει ένας πυρσός απλά μπροστά από το κάγκελο να διακοπεί το ματς γιατί θα μπορούσε αν ήταν 60-70 μέτρα πιο μπροστά να χτυπήσει παίχτες…απλά δεν έφτασε…
karvou δεν πιστεύω να είσαι τόσο βλάκας. Δεν γίνεται. Έγραψα πουθενά ότι ο ΠΑΟΚ έχασε επειδή δεν αποβλήθηκε ο Αμπτνούν; Φυσικά αν αποβαλλόταν δεν ξέρεις τι θα γινόταν. Κανείς δεν ξέρει. Το γεγονός είναι ότι ο διαιτητής σας χάρισε αποβολή από το πρώτο ημίχρονο.
Ο gayρος ήταν καλύτερος , ποδοσφαιρικά άξιζε τη νίκη. Δεν κερδίζε όμως πάντα ο καλύτερος. Η κάρτα του αμπτνούν (η πρώτη) δεν ήρθε από πίεση του ΠΑΟΚ αλλά από δική του προσωπική μαλακία. Ο διαιτητής φρόντισε να σας εξασφαλίσει για να γλυτώσει τυχόν εκδίωξή του από τη χώρα.
Ηθελε να αφιερώσει την νίκη και το γκολ στον πάτερα του διερμηνέα που εχει σοβαρά προβλήματα υγείας και τον φώναξε για να γίνει πιο συγκινητική η φάση