Π.α.ο.κ

O Παπαδοπουλος εχω την εντυπωση οτι εχει ηρεμησει αρκετα στο παιχνιδι του.
Δεν ειναι ο ιδιος παιχτης που ηρθε στην ομαδα.
Αλλα και παλι μου λες για 3 αμυντικους που στην τελικη δουλεια τους ειναι και
τα τακλιν και η αμυνα και ο καρβου ειπε για συνεννοημενη/ηθελημενη επιθεση
στον καλυτερο παιχτη του αντιπαλου.
Σε παρα πολλα ματς γινεται αυτο.Πχ ΠΑΟ-Μπαρτσα 0-0 με Βυντρα να
ριχνει απειρο ξυλο στον Ροναλντινιο.
Αλλο πραγμα ειπε ο Καρβου και ελαχιστοι μιλησαν γι’αυτο.

Δεν ειναι εδω μεσα.Ο Καρβου ειπε μπαογκ συμπεριφορα τα λογια του Λαζαρ.
Ειναι ή δεν ειναι ?

Πρωτα τον εβρισες αν δεν απατωμαι αλλα δε βαριεσαι.
Δεν ειναι εκει το θεμα.
Παιζει να εισαι και ο πρωτος που ασχολειται με δηλωσεις Λαζαρ και οχι
με το τι ειπε ο Καρβου γι’αυτες.

Τραγικη ειρωνεια. :lol:

1.01 έδιναν οι μπουκ την απάντηση…:stuck_out_tongue:

o Λαζάρ είναι ΚΑΡΒΟΥΓΚ για τις δηλώσεις που έκανε, ο καρβου είναι ΟΥΓΚΣΤΕΡ γιατί πόσταρε αυτό με τα κωλαράκια χωρίς κανένα λόγο και αφορμή και μετά πήγε να το παίξει “χαχαχ, έλα ρε, πλακίτσα έκανα, μα καλά καθόλου χιούμορ δεν έχετε, λολ”, εσύ είσαι ΚΑΡΒΟΥΓΚ γιατί με ρωτάς να σου πω αν κάτι είναι “μπαουγκ” ή όχι και επιπλέον επιμένεις να υπερασπίζεσαι τον προηγούμενο τύπο που “κουράζεται” και “έχει πολλή δουλειά και καθόλου χρόνο για moderating” αλλά στις τελευταίες 12 σελίδες έχει κάνει καμιά 40άρα ποστς το ένα πιο γελοίο από το άλλο.

αν έχεις άλλη απορία πες μου.

E, ετσι πανε.

Η αναφορα στους “διπλα” παλι ηταν σφραγισμενη. :wink:

Αν μετά φας τον πόντο όμως, θα κλαίγεσαι και θα λες πως οι mods είναι ηλίθιοι και εσύ δεν έκανες τίποτα. Συνεχίζω να μην σε έχω προσβάλλει προσωπικά, συνεχίζω να μην ασχολούμαι μαζί σου και εσύ συνεχίζεις να με βρίζεις δημόσια.

Και εντάξει, εγώ είμαι ηλίθιος, μόνο και μόνο που κάνω συζήτηση μαζί σου. Ο Deathster τι σου φταίει; Μήπως όποιος δεν είναι ΜΠΑΟΥΓΚ σαν εσένα (από τον Radical μέχρι τον Stephen Hawking) είναι ηλίθιος;

Το να βρίζεις ιντερνετικά είναι το μόνο εύκολο. Το να ψάχνεις δικαιολογίες για να αλλάξεις τη συζήτηση για τη δικιά σου συμπεριφορά, επίσης είναι εύκολο. Ειδικά αν είσαι παιδάκι, ο κόσμος σε δικαιολογεί κι όλας. Η μαγκιά είναι να ξέρεις πότε λες τι και γιατί το λες.

ΥΓ. Ο Μιραλάς στο γκολ ξεκώλιασε όλο τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό δεν είναι αστείο. Οι Συκιές ήταν το αστείο. Κλάψε τώρα όσο θες για το ότι το γράφω δημόσια

Ρε συ karvou προκαλείς εδω και πολλα post.

Και ο chrisp γραφει συχνα εδω και τα σχολια του είναι αρκετά καυστικά αλλα δεν εχω δει κανεναν να εχει προβλημα μαζι του.

Δε νομίζω να προκάλεσα κάποιον που να μην έψαχνε αφορμή για να “θιχτεί” και νομίζω πως το ότι “είμαι mod” δίνει τη δικαιολογία σε μερικούς (προφανώς όχι σε εσένα) για να απαιτούν να μην γράφω με τα ίδια δικαιώματα που έχουν οι υπόλοιποι χρήστες εδώ μέσα…

Στο κάτω-κάτω, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν ο κάρβου πιστεύει πως είναι γελοίος ο Λαζάρ και αν εκφράζεται άκομψα στο θέμα Λαζάρ-Μιραλάς. Και στο τόπικ του Ολυμπιακού που πόσταρα, πάλι ίδια αντίδραση είχα

χαχαχαχαχ, ρε συ, στην περιοχή που μένω όταν μας την λένε και δεν έχουμε να απαντήσουμε, κάνουμε τουμπεκί και το βουλώνουμε, δεν πάμε να δικαιολογηθούμε διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα :wink:

Με αδικείς! :lol:

Λάθος νομίζεις.Αν έψαχναν όλοι όσοι σε κράζουν τόση ώρα αφορμή να θιχτούν,θα θιγόντανε και με ChrisP και με romantic πχ (άσχετα τα 2 παραδείγματα μεταξύ τους,μην αδικούμε :p).Ακόμα και με Mule. Απλά εσύ το αξίζεις κιόλας.

Μα πόσο δίκιο έχεις…

Λοιπόν,προκαλείς σίγουρα αλλά το κάνεις με πλάγιο τρόπο.Σαν τις διαιτησίες του γαύρου που σε σφάζουν με το βαμβάκι κ δεν το παίρνεις χαμπάρι…
Εδώ κ τόσες σελίδες,λες τα ίδια κ τα ίδια χωρίς να υπάρχει λόγος,μόνο μανούρα να γίνεται.Θα ήθελα πολύ να σε γαμωσταυρίσω αλλά…
1ον Βαριέμαι
2ον Θα βρω το μπελά μου
3ον Είναι μεγάλη μαλακία η τέτοιου είδους αντιπαράθεση μεσω ενός υπολογιστή κ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις…

νταξ κ σεις ακομα εχετε την ουτσα του ιβιτς στο στομα σας αλλα δε το καναμε κ θεμα… :lol:

το ματσακι το δωσατε στην αεκ κ την εχει 15 ??? λετε να βαλω κανα ταληρακι?

Και στα Πηγάδια και στο Αγρίνιο έχει μάντρες για αυτόν ακριβώς το λόγο! :lol::lol:

Α, ΟΚ, απόλυτα σεβαστό τότε. Και ο πατέρας του πρέπει να βασανίζεται χρόνια γιατί την θυμάμαι αυτή την ιστορία από το 2004 που έπαιζε σε εμάς και είχε κάνει και τατουάζ με τις φάτσες των γονιών του για αυτό το λόγο.

Ναι.
Done deal!
Bάλε όλα σου τα λεφτά και την κάβα σου με τις μαλαματίνες στο διπλό!:!:

Νομιζω ο πατερας του Καστιγιο εχει πεθανει. :-s

edit.λαθος μου,σβηστε

χαχα μαλαματινες ναι γαματο. θα βαλω και μπουγατσες χαχαχαχα :lol::lol:

οταν δεν μπορεις να συγκρατησεις τον εαυτο σου και να κρατησεις ενα καποιο επιπεδο σε αυτα που γραφεις,πως περιμενεις ενας απλος χρηστης να σεβαστει το φορουμ;
Και σου λεω το απλο…αν αρχισω εγω να σε βριζω εσενα,τον αλλο η τον παραδιπλα ποσα λεπτα θα μεινω αραγε χωρις ban;λυπαμαι που δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα…κανεις δεν σου ειπε να μην λες την αποψη σου…πως εκμεταλευεσαι την ιδιοτητα σου ομως ως μοντ για να γραφεις τετοια πραγματα;Εκτος αν θεωρεις το “ξεκωλιασμα” (ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω τετοια λεξη σε οποιοδηποτε φορουμ) πρεπουσα λεξη…εισαι τελειως λαθος και το κακο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις…

Μια αγωνιστική ο Λάζαρ

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=16012&t=1

Το να τρολλαρει στο θρεντ του ΠΑΟΚ δεν ειναι moderating.

Τσιμπα ενα ποντακι τωρα.