Π.α.ο.κ

:(:(:(:frowning:

έλα ρε μαλάκα, πλάκα έκανα.

καλά, καθόλου χιούμορ δεν έχετε εσείς εδώ, λολ. άσε που δεν είπα και τίποτα, σε κάθε συζήτηση θα υπάρχει ένας απαραίτητος ΟΥΓΚΣΤΕΡ, απλά εδώ ήσασταν δύο και είπα να το τονίσω. πλακίτσα ε. ή “τρολλάρισμα” που λες, κι εσύ. τσίμπα ένα ΚΑΡΒΟΥΓΚ τώρα. (ξανά πλακίτσα, :lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

Προσπαθω να σου εξηγησω κατι αλλα δεν καταλαβαινεις.
Και με ξαναλες και ηλιθιο.
Τσιμπα αλλο ενα ποντακι.

συγγνώμη, δεν ήξερα ποιοι χαρακτηρισμοί επιτρέπονταν και ποιοι όχι, απολογούμαι ειλικρινά για το “¨ηλίθιος”. βλέπω ότι ο καρβου με έχει πει “ΜΠΑΟΥΓΚ” βέβαια, και δεν του έκανες κάποια ανάλογη παρατήρηση, άρα αν θες πες μου ποιοι είναι οι χαρακτηρισμοί που μου επιτρέπονται να χρησιμοποιήσω, πχ αν σε πω κομπλεξικό τρώω κι άλλο ποντάκι ή είμαστε οκ; ή θα πρέπει να βρίσκω κι εγώ λογοπαίγνια με το -ουγκ, πχ καρβουγκ, ουγκστερ κλπ;

edit, αφού δεν έφαγα ποντάκι μέσα σε 2’’ θεωρώ δεδομένο ότι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί είναι επιτρεπτοί, πάω να αντικαταστήσω την inappropriate language στα προηγούμενα ποστς, και πάλι συγγνώμη για το “ηλίθιος”, από σένα, τον κάρβουγκ και τον λαζάρ.

ΠΑΟΚ κι ας μη ποσταρω ποτε.

:lol::lol::lol:

Αυτό τώρα το έβαλες για να μου δείξεις τι?Πόσο λάθος ήσουν?
Υπήρχε το post του crabsody όταν έγραψα αυτό που παρέθεσες?
Λέει πουθενά ότι χάσαμε εξαιτίας του διαιτητή?(απάντησε κι ο ίδιος)

Γιατί δεν κάνεις αβαβά όπως πριν?

[SPOILER]Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο βλάκας επιμένει[/SPOILER]

Ο karvou ποιος είναι?

αν βασιστεις στο αβαταρ του η απαντηση ειναι ευκολη
αν βασιστεις στα λεγομενα του ακομα ευκολοτερη

:lol:
Σας αγαπάω :’)

Επιτελους λιγο rotation απο μπολονι. Νιμανι αριστερα κορυφη Γιαννου και Σταφυλιδης στη θεση του Λινο. Τον πιστευω πολυ τον Γιαννου

καλό!!!

To θέμα είναι να ξεκουράσει το κέντρο
Α ξέχασα…δεν έχει ποιον να βάλει(γαμώ τη φτώχεια μας)

Σε άλλα νέα

“[B]Ποιος είναι ο Λάζαρ; Υπάρχει τέτοιος παίκτης[/B];”, είπε συγκεκριμένα ο Μιραλάς όταν ρωτήθηκε και όταν του είπαν πως είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ απάντησε: “Αν είναι από αυτούς που έτρεχαν και δεν με προλάβαιναν, ας δουν το γκολ από το βίντεο”

Και μετά οι κομπλεξικοί είμαστε εμείς
:roll:

Ο Lazar είναι πιο μεγάλος παίκτης από τον Μιραλάς εντωμεταξύ. Που μια χρονιά καλή σε ολόκληρη την καριέρα του έκανε πέρσι. Αν τον είχε τον Lazar ο γαύρος βασικός και αναντικατάστατος θα μπορούσε να παίζει άνετα.
Στην Ρουμανία δεν καταλαβαίνω γιατί έμενε τόσα χρόνια. Ίσως η γυναίκα του να τον πίεζε και ντάξει στην χώρα σου είσαι και πιο άνετος γενικά.

τσαμπα καις τη λαμπα bastard, ο καρβου απολαμβανει modeikh ασυλια, τσαμπα το χουμε το πορτοκαλακι στο nickname;;; βλεπει και τα reports, στη λεει κιολας αμα λαχει για αυτα που εγραψες στα report και μετα πεταγεται ενας αλλος mod και σου λεει δεν ειναι moderator o καρβου, ειναι σαν και μενα και σενα απλα πιο ισος απο τους ισους :slight_smile:

rock καταστασεις στο ροκιν

1. To “τσίμπα ένα αρχίδι” που έγραψες πάντως, ναι τρώει πόντο (κι ας μη μας λες ποτέ ότι το έγραψες γιατί εσύ σε αντίθεση με τον Μιραλάς, ξέρεις να συμπεριφέρεσαι αντρίκεια και όχι να προσπαθείς να δημιουργήσεις ψευδείς εντυπώσεις, κλαίγοντας σαν κοριτσάκι)

2. Αν απαγορευτεί το Μπαογκ, απαιτώ να απαγορευτεί και το gayros. Όχι τα δικά σας, δικά σας και τα δικά μας, δικά σας. 360 μέρες το χρόνο γράφετε gayros. Ή μπορούμε να λέμε ΜΠΑΟΓΚ αυτές τις 10 μέρες του χρόνου που παίζουμε μεταξύ μας ή δε μας λέτε gayros. Αντρίκεια πράγματα. Δεν προκαλείτε = δεν προκαλώ

3. Με χαρά να πάρω πίσω το Μπάογκ. Διέγραψε όμως τους χαρακτηρισμούς που έχεις κάνει για μένα, [U]πρίν[/U] σε πω Μπάογκ. Γιατί, όπως σου έγραψα πιο πάνω, το θέμα είναι να ξέρεις [B]πότε[/B] γράφεις κάτι και [B]τι[/B] γράφεις.

4. Αρκετά ασχοληθήκατε με εμένα κι εγώ με εσάς. Next post μου στο τόπικ, θα είναι για τον ΠΑΟΚ.

το “ξεκωλιασμα” απαγορευεται η οχι;

bastard είσαι μεγάλη κότα,ε.Κλαψ δε θα το ξανακάνω και βλακείες.Χαλάς το καλό όνομα που έχουμε εμείς οι μπαχαλάκηδες του φόρουμ.Ή είσαι ban enabled ή όχι.Αποφάσισε αλλά μετά μη κλαις. [-X :slight_smile: . Έλα να σου πω και ένα κόλπο, αν θες να χώσεις και φοβάσαι τη λέξη, πες κάτι παράξενο.Π.Χ. είσαι πανβλαναλφάβητος.Τους μπερδευεις :lol:
Έμαθα επιστροφή kingdiamond13 με νέο όνομα.Ο λαμογιοσάρδελος ο chrisp τον βγήκε;Welcome back,εεελα ρε 8-2 , 7-0, πάνω στην ώρα,ε.

xxxloko πίνε και πόσταρε πιο συχνά μαν χαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα :lol::lol::lol:

Στο κάτω-κάτω το μπαουγκ ανταποκρίνεται και στην φωνητική γραφή του ονόματος μίας ομάδας. Αρκεί να ακούσει κανείς τους οπαδούς της ναφωνάζουν ρυθμικά το όνομα της στο γήπεδο! :roll::smiley:
Ενώ το gayρος έχει και μία σαφή ομοφοβική διάσταση που -πέρα από το ότι πιό ξεκάθαρα παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ- δεν θα άρεσε ούτε στον δημαρχο Θεσ/νίκης! :wink::smiley:

μόλις με ενημέρωσαν με πμ, ευχαριστώ πολύ για την ταχύτητά σας, μπορώ να φάω άλλα 3 ποντάκια πριν το ban λέει, άρα:

xxxloko είσαι ηλίθιος.

karvou, για αυτό που έγραψες με τα κοριτσάκια που κλαίγονται, παραμένεις ηλίθιος.

deathster για να μην παιδεύεσαι, στείλε μου τα ποντάκια σε ένα πμ, όχι σε 2.