Π.α.ο.κ

Γαμώτο, γιατί να μην είχαμε ρόκιν φόρουμ το 1998 με το ακυρωμένο γκολ του Τάκολα! :frowning:

O Σκόρδας “έγραψε” σήμερα…:lol::lol:

αλλαξτε τον τίτλο και βάλτε 4η ομάδα του ποκ :lol:

Μπραβο, εισαι αξιος απογονος του στολου

xxxloko για mod εχθές…

Και οι mod στα αθλητικά μπορούν να αφήνουν καμιά λέξη παραπάνω… για μπάλα μιλάμε όχι για φιλοσοφία…

Είπε τώρα ένα “μπαουγκ” και ένα “ηλίθιος” (ένα κλικ πριν σε βρίσουν την μάνα δλδ) και θιχτήκαν τα παιδιά…
Αν πρέπει να παίσει κάποιο μπαν είναι για τις 3-4 τελευταίες σελίδες που είναι απόσταγμα βλακείας…

Πάντως όταν βαριόμαστε μπορούμε να οργανώνουμε προβολές από παλιά παιχνίδια σφαγές και δώσ του ξανά μανά…

Χαχαχαχαχαχα…εχω λιώσει με μερικές απαντήσεις!!!
Ρε αλλόθρησκοι σταματήστε να ασχολείστε με την μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ μας ναουμ(R.I.P. παρεπιπτώντως).
Αλήθεια αυτοί οι πόντοι τι είναι?Όπως στο δίπλωμα δηλάδη?Συμπληρώνεις μερικούς και σε πετάνε έξω?

Είναι μια ακόμα προσπάθεια του ΠΟΚ να χτυπήσει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και να φιμώσει τις φωνές μας…

Τώρα που θα μπει ο Ζαγόρ στην ΕΠΟ όμως θα αλλάξουν τα κόζια…[-o<
χεχεχεχεχε

Σιγά μην βοηθήσει ο προδότης… Θα βγάλει τον αεκτζή που κρύβει μέσα του και θα βοηθήσει το χανούμι να μην αποκλειστεί από την ευρώπη…

Είναι τυχαίο ότι με το που έφυγε ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην ΑΕΚ…:wink: λέω γω τώρα…

Ελά ρε,οχι.Δηλαδή ο Ζήσης είναι γαύρος γι αυτό χάσαμε με το που μπήκε;:stuck_out_tongue:
Άσε που η ΑΕΚ δεν τον γλυτώνει τον αποκλεισμό από την ευρώπη.Ααααααααααα,σου έχω κι άλλα νέα,τα οποία ακούγονται βέβαια,αλλά απο έδω κι εκεί.Από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ πηγές(όπως λέει και ο φαλακροκόρακας) ο Αρης θα πάρει το ΑΦΜ της επανωμής.Χρωστάνε παντού και με τίποτα δεν μπορούν να πάρουν το πιστοποιητικό για το επόμενο πρωτάθλημα.
Οπότε το Επανωμάρης λες να τους ταιριάζει;

Αυτό έχει ακουστεί εδώ και καιρό… Αν γίνει θα είναι μια ακόμα ένδοξη σελίδα στην ιστορία…

Στα χνάρια του ηρακλή ποντίων αδέρφια…

κορόιδευε…μην σε δω όμως να έχεις φορολογική έδρα τα γιαννιτσα :stuck_out_tongue:

*βέβαια κανείς δεν εχει τσεκάρει τους νομούς για να δει αν μπορεί να τα κάνει αυτά τα πράγματα.

Το ξέρω ότι έχει ακουστεί.Αλλά εγώ το έμαθα από έμπιστο άτομο που γνωρίζει πάρα πολλά.Απλά δεν μπορώ να πω ποιός και τι είναι.Τώρα αν διαψευστώ,τι να πω…

Κάλα,η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει και για τον ΠΑΟΚ το τι θα γίνει.Εδώ που έχουμε φτάσει…

Είσαι τρελός; Φαντάσου να πρέπει να κάνεις μισή ώρα refresh με dial up σύνδεση για να διαβάζεις το κάθε μπαουγκτζίδικο μοιρολόι… #-o:lol:
Άλλωστε και το “ματς του Τάκολα” το έχουμε συζητήσει εδώ μέσα και βρέθηκαν αρκετοί να υποστηρίξουν πως καλά έκαναν και το διέκοψαν! #-o

Kαι εσύ των κομιτατζήδων!

…ακόμα κλαίτε…

Γραφικες αηδιες.
Ετσι πανε αυτα.Θα πει ενας μια μαλακια και θα αρχισει
το παρε-δωσε.

ομοφοβικός είναι όποιος τον πειράζει να τον λένε gayρο

με το ίδιο σκεπτικό όμως ομοφοβικός είναι όποιος τον πειράζει το αστειακι για το πανό με το “παοκ συκιές”.

To θέμα με το rocking είναι ότι οι moderators στα αθλητικά ευαισθητοποιούνται μόνο όταν προσβάλλεται ένας χρήστης που δηλώνει Ολυμπιακός. Τόσο καιρό το μπάογκ δεν ενοχλούσε κανέναν μοντεράτορα. Όταν άρχισε να γράφεται το gayρος ξυπνήσανε όλοι. Παλιότερα όταν έβαλε ένας gayρος συμφορουμίτης (ονόματα δεν λέω) μια φώτο ένος παλικαριού για να το κοροιδέψει κανενός αυτί δεν ίδρωσε. Όταν εγώ τότε ακριβώς εκνευρισμένος από αυτή τη συμπεριφορά έκανα copy paste μια γελοία φωτογραφία του εν λόγω gayρου το post σβήστηκε σε ένα λεπτό.

Υ.Γ: Οι moderatorες εκτός του να βλέπουν τα report (πολλές φορές ρουφιανεύουν και την πληροφορία σε κάθε ενδιαφερόμενο) μπορούν και να κάνουν edit τα post του απλού χρήστη. Ένας συγκεκριμμένος (ονόματα δεν λέω) το έχει κάνει σε μένα αυτό προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει διαφορετικά. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να βλέπουμε τα παλιά μας ποστ ψάχνοντας να δούμε αν ο “γραφικός χαρακτήρας” είναι ο δικός μας.

Υ.Γ2: Λύση ίσως ήταν και οι moderators να παίρνουν πόντους. Από εμάς τους απλούς χρήστες. Όταν παίρνει ένας αρκετούς δεν μπορεί κάτι κακό πρέπει να έχει κάνει.