Π.α.ο.κ

το κομπλεξ εχει σπασει καθε κοντερ:lol::lol:

γνωριζει κανεις να που μει ποσα φυλλα πουλαει αυτη η εφημεριδα κατα μεσο ορο ημερισιως?οχι τπτ,αλλα αν συνεχισει ετσι δυναμικα με τετοια εξωφυλλα να παω να ενισχυσω να πουμε:lol:

καλα βρηκες και εσυ σοβαρη εφημεριδα να ποσταρεις :lol:

Εμένα με συγκίνησε πάντως. :frowning:

ναι τωρα που το ξανασκεφτομαι…ενα δακρυ κυλησε απο το αριστερο μου ματι :lol:

Όχι το πρωτοσέλιδο (αν και ο Σκόρδας είναι de facto συγκινητική μορφή), η ελεγεία του κράμπσοντι.

Αντε πόσταρε τώρα την φώτο σου ντυμένος ράμπο. Είσαι τόσο άντρας πραγματικά; :lol::lol::lol:

Για σένα γίνομαι ό,τι θες!

Να την ποσταρεις εδω θελω. Αντε να σε δω

lol και ολο αυτο το 3ημερο πανηγυρι σε αυτο το τοπικ ξεκινησε οταν ρωτησα τον Crabsody για το gayρος:lol:

Γαμαω ο ατιμος8)

[SPOILER]Credits βεβαια και στον Crimson_Idol που κρατησε τη σπιθα αναμμενη:!:[/SPOILER]

ευχαριστώ, ευχαριστώ… περιμένω να γίνει και κάτι στο ολυμπιακος-αεκ, αλλά δεν βλέπω φως.σκέτη απογοήτευση :frowning:

Δυσκολο… Moνο το συγκεκριμενο τοπικ ειναι εγγυημενος τζερτζελες, αντε και του Παναθηναικου οταν σκανε απο το πουθενα KingDiamond_13 και ο γιγας xxxloko που παιζει να εχει σε DVD, μη σου πω Blu-Ray, το… προσφατο (1930…) 8-2 του Παναθηναικου επι του Ολυμπιακου για αυτο το ανεφερει συνεχεια

Ε καλα αδικεις πολυ το δικο σας thead. Εκει βεβαια το γελιο το προσφερετε μονοι σας δοξαζοντας την πιο τιμια ομαδα ever

δεν υπαρχει προσφατο στον αθλητισμο, υπαρχει οτι εχει γραψει η ιστορια…
δεν νομιζω τα 38 πρωταθληματα του ολυμπιακου να ειναι τα τελευταια 50 χρονια…:wink:
θελετε δεν θελετε ειναι η μεγαλυτερη σε διασταση νικη μεταξυ των δυο ομαδων κ δυσκολα θα αλλαξει…

Αν εχετε την ευγενη καλοσυνη μαλωστε για ποιος την εχει μεγαλυτερη σε αλλο thread. Ευχαριστω

Υ.Γ: ChrisPα περιμενω τη φωτογραφια

Έρχεται όπου νάναι, μείνε συντονισμένος!

2 πράγματα και αφήνω το φιλόξενο σας thread.
1)Με έβρισε ο αγαπητός και μπράβο του.That’s the spirit.Έτσι γιατί μας έχουν ευνουχίσει οι γυναίκες και κάνουμε σα μαμούχαλα.Φυσικά δε δέχομαι να πάρει πόντο γι’αυτό, γιατί δεν είμαι μικρή λουλού να προσβήθώ με αυτή τη φοβερή βρισιά.Όποιος προσβάλεται στα αθλητικά με κάτι τέτοια ας πάει να πλέξει.Αρκετά πια.
2)Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της που αρχίζει απο τότε που ιδρύθηκε,αλλιώς το “Θρύλος” δεν ισχύει γιατί βγήκε(νομίζω τώρα) όταν πήγατε να κόψετε το ποδόσφαιρο στον Πελέ.Όπως και δεν ίσχύει η πρώτη φανέλα η ροζ και άλλα τέτοια.Αποφασίστε αν είναι τον χρονικό ορίζοντα.Είναι απο την αρχή,είναι πριν το 7-0,μετά;
Άσχετο Chrisp είχα δει μια φώτο σου που φόραγες κάτι γυαλάκια ή ήταν άλλος user;Θανκε,χικ χικ χαϊλ, Μέρκελ πολύ μωρό και άλλα πολλά.

η αληθεια ειναι οτι η αεκ φετος ΔΕΝ εχει τη χειροτερη ομαδα των τελευταιων ετων, ΔΕΝ εχει τα μικροτερα κινητρα των τελευταιων ετων, ΕΧΕΙ παρα πολυ κοσμο στο γηπεδο και ετσι ΕΧΕΙ εδρα για να τη φοβουνται οι παικτες σας και φυσικα ΕΙΧΕ κονε και συμφεροντα με τον ζαγορακη γι αυτο περσι συνεχεια σας γλενταγε και οχι επειδη ειχατε τον χαβο η απλως τα ματς κρινονταν στο γκολ.

παντως κ εγω πιστευω οτι με ζαγορακη μπαινατε για να χασετε στο γηπεδο. ειδικα ο γκαρσια…

άρα εσύ πέρσι αφού τα ήξερες όλα αυτά πρέπει να έβγαλες εκατομμύρια από το στοίχημα…εκτός αν λες μαλακίες.

Οχι ρε τι μαλακιες. Ο Deadmeat ποσταρει απο την επαυλη του στα νησια Cayman

λέει κάπου για στοίχημα ο deadmeat?