μα δεν βλεπεις? αυτος ηταν ο σκοπος του ποστ μου…
Ο deadmeat δεν λεει για στοιχημα. Οταν ξερεις ομως κατι σιγουρο και δεν γινεσαι εκατομυριουχος μεσω στοιχηματος εισαι ηλιθιος. Ειναι ο deadmeat ηλιθιος;
το θεμα ειναι αν ο crabsody ειναι ηλιθιος η αν τα λεει ολα αυτα απλως για να το παιξει… εκτος αν δεν καταφερα να κανω προφανες οτι το ποστ μου ηταν ειρωνικο… τι να πω…
Χαλαρωσε ρε. Εγω εννουσα οτι ΔΕΝ εισαι ηλιθιος αλλα πλουσιος.
και εγω το αντιστοιχο ειπα γ σενα αλλωστε.
παντως το νοημα του ποστ μου ηταν οτι ο radical θα επρεπε να ειναι ο πλουσιος της υποθεσης.
εχει πλακα παντως το να δινεις ηλιθιες απαντησεις προκειμενου να μην μιλησεις σοβαρα σε καποιο θεμα.
Βλέπω τσιμπάμε στις μαλακίες που γράφω…
Ωραία πάμε τώρα για δεύτερο γύρο με τους αεκτζήδες γιατί με τον γαύρο κούρασε το θέμα…
Με την ντροπή της προσφυγιάς κακώς δεν ασχολούμαστε…περιμένουμε πάλι νέο άρθρο 44 για νέα διαγραφή χρεών και εξασφάλιση συμμετοχής στην ευρώπη του χρόνου…
δεν φανηκε να το λες τοσο στην πλακα αλλα αν ειναι ετσι παω πασο.
οσο για τη “ντροπη της προσφυγιας” καλυτερα να μην απαντησω. στο τελος θα μ πεις οτι το ελληνικο κρατος κανει χαρες μονο στην αεκ που ειμαστε 9 χρονια χωρις γηπεδο. η το αλλο φρουτο με το μαφιοζο που μας γαμησε στα χρεη.
:lol: :lol: :lol:
Εκεί φαίνεται η τέχνη στις μαλακίες… να φαίνεται ότι μιλάς σοβαρά…
Για τον πεο στο μπάσκετ… δεν μπορούμε να κερδίσουμε εντός έδρας ούτε το μισό μαρούσι που πέφτει κατηγορία…
Βέβαια το γήπεδο είναι άδειο και ας έχει 5 ευρώ τικετ… για τον κόσμο κερδίσαμε τον αρη οπότε είναι πετυχημένη χρονιά…λίγος ο λαός του ΠΑΟΚ…
εδιδ: κερδίσαμε τελικά… πάλι καλά η ουρά είναι για κλάματα γιατί αλλιώς μας έβλεπα να παλεύουμε μέχρι τέλους για παραμονή…
Στη μπάλα τρομερό ροτέισον… απλά παίζει γιάννου στη θέση κλάους…και λίνο μπροστά με σταφ πίσω…
άντε να δούμε…
Συγκινητικος Κομματος, παντως.
40 ποντακια κολλησε ο ατιμος, θυμιζοντας τα νιατα του.
Κι εδω που τα λεμε ειναι κι απο τους παιχτες που εκαναν σημαντικη καριερα.
Σκορερ αρχικα με οποια ομαδα υπηρχε στην Ελλαδα, αλλα οταν χρειαστηκε εγινε και ρολιστας για να εχει και μια Ευρωλιγκα να θυμαται.
Ασχετα που τωρα τελευταια ειναι λιγο γυρολογος κι αυτος.
ΥΓ.: Επειδη εκεινη την ωρα ειχα αλλαξει καναλι, γιατι εγιναν μανουρες στο τελος με τον Κομματο;;;
Μόνος του μας έπαιζε ο πουστης… Στο τέλος έγινε μανουρα γιατί σε κάθε καλάθι του γυρνούσε στη κερκίδα και έκανε χαζομαρες…και μερικοί στο τέλος είπαν να απαντήσουν… Τίποτα σπουδαίο στην τελική…
επειδή ως γνωστόν τρώγομαι για τέτοιες μανούρες πήρα τηλ τον αδερφό μου που πήγε να μάθω λεπτομέρειες. ο κόμματος λέει είχε ανοίξει από το πρώτο λεπτό διάλογο με τους 2-3 που τον έβριζαν στην κερκίδα οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν, έριξε εσκεμμένα αγκωνιά στον καλαμπάκα, οι διατητές έδωσαν φάουλ στον δικό μας και στις βολές ο κόμματος κοιτούσε τον καλαμπάκα στον πάγκο και του έκανε με νόημα την αγκωνιά και καλά ότι έκανε θέατρο. μετά είπε και ένα “της μάνας σου” σε έναν της κερκίδας μπροστά στο διαιτητή, αλλά όλα καλά και φιλικά στο τέλος, γέλια και αγκαλιές με καλαμπόκη και ντικούδη.
meanwhile,
*Νύφη που φοράει κασκόλ του ΠΑΟΚ κατευθύνεται πίσω από τον πάγκο του “Δικεφάλου”! Έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα
- Ο γαμπρός και η νύφη έχουν γίνει ένα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αποθεώνονται!
*Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο γήπεδο πήραν αγκαλιά τη νύφη και τη σήκωσαν στον αέρα!
κλαίω με λυγμούς
Αυτό που λες στη φάση της αγκωνιας είναι λίγο υπερβολικό… Η κάμερα ήταν συνέχεια πάνω του και δεν φάνηκε να δείχνει τίποτα πόσο μάλλον να βρίζει μανες… Με την κερκίδα ήταν οι διάφορες του…
Σε αλλά θέματα…παμε μωρή αρρώστια…σταφ για την ώρα καλύτερος μας παίχτης…
Κρεσιτς πάλι καρφωμενος στη γραμμή του…πιο εύκολα θα βγει η ελλάδα από το ευρώ παρά ο Κρεσιτς από την εστία του…
η φάση με τη βρισιά (όχι μάνες) έγινε στο τέλος του παιχνιδιού, όχι όταν βάρεσε βολές για την αγκωνιά, λάθος η διατύπωσή μου
δεν το ηθελε το χτύπημα.φαινόταν.
τωρα με την εξέδρα, όταν ειναι λιγος ο κόσμος, πάντα οι αθλητές τα παίρνουν πιο εύκολα.
θες επειδή μπορείς να κάνεις και εσυ μανούρα και να μην γινει τίποτα, θες γιατι βλεπεις ξεκάθαρα ποιος ζώο σε βρίζει, πάντως ετσι είναι.
*μπορεί καποιος να βρει τις δηλώσεις του μετα την κατάκτηση της ευρωλιγκας? που μίλησε για την αελ? μιλάμε εχει μείνει στην ιστορία :lol:
Από το πουθενά ο γιάννου βρέθηκε με 2 γκολ… Αν πάει έτσι το παιχνίδι είναι ευκαιρία να ξεκουρασουμε κανένα παίχτη γιατί.πάλι έχουμε σε 2 βδομάδες 4 δύσκολα ματς…
γενικά: όταν είσαι παίκτης και σε βρίζουν, όσο δίκιο και να έχεις (που εννοείται ότι 99% των περιπτώσεων το έχεις), ε αν μπεις από το πρώτο λεπτό σε διάλογο με την κερκίδα και αρχίσεις τις σαχλαμάρες και τις προκλήσεις είσαι εξίσου ηλίθιος με αυτούς που σε βρίζουν.
ειδικά: μίλησα με 2 άτομα που πήγαν στο γήπεδο και μου είπαν ότι στο τέλος ακόμα και 60άρηδες που δεν άντεξαν τα καραγκιοζιλίκια του κατέβηκαν στο κάγκελο για να τον βρίσουν. αν όντως υπερβάλλουν και ο κόμματος δεν συμπεριφέρθηκε σαν κωλόπαιδο, πάω πάσο.
εγω δεν είπα οτι καλά έκανε.απλά λέω τι γινεται συνήθως.
και ειναι γεγονός οτι αμα ακουγες απο μια εξέδρα με 3 χιλιαδες κόσμο να σε βρίζει, δεν θα απαντούσες…
αλλά αμα είναι ενας συγκεκριμένος που σε εχει βάλει στο μάτι σε ψιλοαδειο γήπεδο, μπαίνεις σε πειρασμό
*60ρης δεν μου λεει τίποτα.να δου δείξω εξηνταρηδες που δεν σταματάν τις παπαριες,η τρομπα δεν εχει ηλικία.
[B]edit[/B]
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μου πετούσαν μπανάνες.Ναι, μπορεί αυτό να ληφθεί ως ρατσιστική επίθεση, αλλά πολλοί γελούσαν.Αν οι μπανάνες είναι κίτρινες και σε καλή κατάσταση, μπορεί να τις φάω κιόλας, αν, όμως, είναι σάπιες, όπως ορισμένες που μου πέταξαν, τότε δεν τις τρώει ούτε μία μαϊμού.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κόλιν Καζίμ στην τουρκική εφημερίδα “Radikal”.
πάει και ο ίβιτς… πάλι πλήρης η ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα…
Μαλακίες λέει ο κάγκουρας…Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το είχε βγάλει πρώτο θέμα εδώ και μέρες κάποια εφημερίδα του γαύρου…
δες αυριο