τι Τουμπα τι Φριουλι
Ειναι πολυ σκατα το λινκ μου ή οντως φορατε μπλε φανελα?!
Ναι μπλε φορανε
το’χουμε.
Εκτος απο καποια ξεσπασματα της Ουντινεζε που γινεται ψιλοχαμος στην αμυνα, μια χαρα κραταει ο Παοκ! Μπορει ισοπαλια αν μη τι αλλο, ειδικα αν συνεχισει ετσι ο αγωνας.
…αφού έφυγε εκείνο το διαολοτέταρτο,ντάξει είμαστε.
τον σταφυλιδη γαμωτο πουτανα τον εχουνε κανει
ο καλύτερος παίχτης της ουντινεζε ειναι ο τσιριλο.άντε ρε παοκ, μπορείς.!
*της πουτάνας απο παοκια…μαλάκες…κατά τα άλλα ζητάμε λεφτά απο παντού (το βλέπω και επιχείρημα τις επόμενες μέρες απο γερμανια μεριά)
στο οτι μπαζει η μερια του σταφυλιδη φταει και οτι δε μαρκαρει πολυ ο γεωργιαδης,μην φαει ολο το κραξιμο αυτος
αλλα ρε παιδι μου δε γινεται να περνανε τοσες πασες…μεχρι στιγμης στα τελειωματα τρομπαρουν οι ιταλοι,αλλα οτι πασα βγαζουν περναει να πουμε
ο κρεσιτς παιζει λες και επαιζε βασικος ολη τη χρονια
παντως αν σκοραρουμε θα γινει σε ανυποπτη φαση
Γενικά η άμυνα δεν πατάει καλά,ούτε καν ο σκύλος ο Σνάουτσνερ.Ο Γκαρσία έμεινε στην Σαλόνικα?8)
εγώ έχω ρυθμίσει την τηλεόραση στο ασπρόμαυρο και μια χαρά είναι η φανέλα.
Η πλακα ειναι οτι στανταρ το χεις κανει.
Γι αυτο σ αγαπαω <3
Αντρικιο Χ
Λίνο 3 επαφές - 3 λάθη \μ/
Κατα τ’άλλα, 1-0 μέσα στην Τούμπα και άντε γεια.
μια χαρα.μπραβο γαμω.
ισως ο γεωργιαδης επρεπε να βγει πιο νωρις,ο λινο εδωσε πολλα τρεξιματα στην αριστερη πτερυγα σε αυτα τα λεπτα που επαιξε κυριως επιθετικα…κατα τα αλλα,αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ υπουλο το συγκεκριμενο σκορ και δε μου καθεται καλα…στην τουμπα πρεπει να πατησουμε την ουντινε και να κερδισουμε παση θυσια,ουτε παρατασεις ουτε τιποτα
μια χαρά ο παοκ.άντε τώρα ένα ξερό 1-0 στην τούμπα και στους 16.
έτοιμος ήμουν να ουρλιαξω στο τέλος αν το έβαζε.αντε με 1-0 και πρόκριση.
*μαλάκα ζαγορακη,…να φύγεις ρε μαλάκα.
καλό το Χ αλλά η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή… ειδικά στο 2ο ημίχρονο η έννοια 2η πάσα μας ήταν άγνωστη…εκπληκτικό πρέσινγκ από ούντινε…μας πίεζε παντού και κέρδιζε σχεδόν όλες τις μονομαχίες…
Τώρα στην τούμπα να πω την αλήθεια μας φοβάμει πιο πολύ από το σημερινό…Αυτός ο ΠΑΟΚ όποτε είχε δεύτερο παιχνίδι εντός και χρειάζεται το αποτέλεσμα τα κάνει σκατά…
Βλέπε άγιαξ, αεκ πέρσι, κλπ…σαν να φοβάται ένα πράμα…μακάρι αυτή τη φορά να αλλάξει και να μιλάμε για άλλη μια τεράστια πρόκριση…και είναι και +2 μύρια αν περάσουμε…