Π.α.ο.κ

Αν δεν ειχε τραυματιστει ειτε ο Ντι Ναταλε , ειτε ο Γλυκος θα χαναμε 3 0. Οι περισσοτεροι παικτες δεν πηγαν καλα. Εξαιρεση ο Λαζαρ και φυσικα ο Κρεσιτς. Χειροτεροι ο Σταφυλιδης και ο Σαλπιγγιδης. Πιστευω ηταν καλο μαθημα για τον μικρο. Παντως για να μην τα ριχνουμε στους παικτες η ουντινεζε ειναι ομαδαρα και το εδειξε. Το ματς στην Τουμπα πολυ επικυνδινο γιατι αν βαλουν ενα τοτε χαιρετας απευθειας. Δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να γυριςει μετα ματς με αυτην την Ουντινεζε.

Για μένα ο Γκαρσία.Πολλά λάθη,δεν νομίζω να έχει κάνει χειρότερο παιχνίδι.Κ γενικά το κέντρο ήταν ανύπαρκτο,η ομάδα ήταν κομμένη στα 2.

Ευτυχώς αντέξαμε στην πίεση για 90 λεπτά. Πολύ ζόρικο ματς και μια Ουντινέζε που πίεζε συνεχώς. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, το φοβάμαι αρκετά κι εγώ το ματς μέσα στην Τούμπα. Ελπίζω να διαψευστώ.

o γκαρσία έχει 2-3 ματς που είναι χώμα… με ατρόμητο δεν βλεπόταν, με γαύρο φταίει και στα 2 γκολ που έρχονται από δικό του πούλημα και με οφη μετά το 60 πάλι εξαφανίστηκε… φαίνεται ότι δεν μπορεί να βγάλει την περσινή χρονιά σε χρόνο συμμετοχής…

Απώλεια και ο φωτάκης που χάνει το παιχνίδι της τούμπας…να δω ποιος θα τρέχει και θα κόβει τώρα στα χαφ…

Σάπιο το ματς, μεγάλη πίεση από Ουντινέζε, εμείς ανύπαρκτοι και σε μέτρια μέρα αλλά τουλάχιστον αντέξαμε και πήραμε το Χ
Στην Τούμπα πρέπει πρέπει να μπούμε πιο δυνατά, να τους πατήσουμε και φύγαμε για 16
Το γήπεδό τους πάντα έτσι άδειο είναι?

Και την Κυριακή η σειρά του ρούλη, μην ξεχνιόμαστε
Θέλω rotation και εύκολο 2-0
8)

Γενικά δεν πάει κόσμος στο ούντινε… δεν είναι ποδοσφαιρική πόλη…

για εμάς πάντως οι 5500+ πρέπει να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εκδρομή που κάνουμε σε ευρωπαϊκό ματς…πρώτη θα είναι πάντα η εκδρομή με γκρασχόπερς με 7000 περίπου οπαδούς…

[B][I]Αν η Ουντινέζε έβαζε γκολ χθες θα μετρούσε διπλό επειδή ήταν εκτός έδρας;[/I][/B]

:smiley:

20.000 Με Bayern το 1985 η μεγαλύτερη εκδρομή του ΠΑΟΚ…

δεν ξέρω για τόσο μεγάλε εκδρομή εξωτερικό… κάπου έχω κατεβασμένο το παιχνίδι… θα το δω κάποια στιγμή…

Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Τούμπας , δυσκολότερο από το πρώτο…
Αν και πλέον είναι ξεπερασμένα αυτά λέω μήπως με την καυτή ατμόσφαιρα που θα υπάρχει επηρεαστεί η Udinese επειδή είναι μια μεσαία ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος (ανεβασμένη βέβαια τα τελευταία χρόνια) , χωρίς μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη , ούτε ιδιαίτερα βαριά φανέλα…
Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια πολύ καλή απόδοση του ΠΑΟΚ ασφαλώς γιατί αλλιώς…

Δυστυχώς η Τούμπα κατά τη γνώμη μου έχει χάσει σε κάποιο βαθμό την παλιά της αίγλη, όχι πως δεν εξακολουθεί να έιναι από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη…

Αλλά εγώ φοβάμαι και τους παίχτες, καθότι αρκετοί από αυτούς δεν είναι ιδιαίτερα έμπειροι, μήπως και λυγίσουν κάτω από το βάρος των προσδοκιών για πρόκριση.

Για τους παίχτες συμφωνώ με αυτό που λες , ειδικά μετά τις αποχωρήσεις του χειμώνα…

φιλακια

Μπραβο στον ΠΑΟΚ για το αποτελεσμα και τωρα εχει το πανω χερι.
ειδα τις φασεις και πραγματικα σταθηκε πολυ τυχερος και θα μπορουσε να εχανε με κανα 2-0 σιγουρα.
Καλη επιτυχια στο επομενο ματς

http://www.youtube.com/watch?v=8YkqjpXeykQ&feature=related καυλα γαμω

Πολύ νέκρα έπεσε στο τοπικ παρά το ντέρμπι…

Τέσπα, νίκη και μόνο νίκη σήμερα για όσους λόγους μπορεί να θέλει μια ομάδα να νικήσει…
οικονομικούς, βαθμολογικούς, γοήτρου, ψυχολογίας κλπ κλπ…πιστεύω τους καλύπτουμε όλους…

Παντως οι οιωνοι ειναι χειροτεροι απο καθε ματς με τον Αρη στην Τουμπα. Κουρασμενη πολυ η ομαδα, πολυ σημαντικες απουσιες , ματς σημαντικοτερο την Πεμπτη που ερχεται. Οι περισσοτεροι θα θελαμε να ξεκουρασει καποιους παικτες (βλ. Garcia, Σαλπι κτλ). Ο Μπολονι πιστευω αν του ελεγες παρε ενα χ και μην παιξεις το ματς θα ελεγε ναι με τα χιλια. Αν λαβουμε υποψη ολα αυτα μαλλον θα κερδισουμε ευκολα :slight_smile:

Ποιον αραγε θα προτιμησει τελικα ο Μπολονι; Τον Μπαλαφα η τον Γιαννου. Αν διαλεξει τον πρωτο εχει το πλεονεκτημα οτι θα απελευθερωσει λιγο τον Garcia, και θα κερδισει δυναμη και στα στημενα οπου ο Αρης υπερτερει. Αν βαλει Γιαννου το μονο πλεονεκτημα που σκεφτομαι ειναι οτι ο Λαζαρ θα παιξει στην φυσικη του θεση. Γενικα δεν κανει ουτε ο Λαζαρ ουτε ο Γιαννου για δεκαρι και εκει ειναι το σημαντικοτερο προβλημα για τα δυο ματς που ερχονται με τις απουσιες Φωτακη και Ιβιτς

Ξεκιναω για γηπεδο

εγω δε βλεπω κανενα ντερμπι…πιο πολυ ανησηχουσα με οφη προηγουμενη αγωνιστικη:lol::lol:

δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα δεν με νοιαζει το αποτελεσμα σημερα(οχι οτι δεν θελω να κερδισουμε εννοειται)…το μυαλο μου ειναι στον αγωνα με την Ουντινεζε…

τυχερος ο αρης επρεπε να φαει τουλαχιστον 2…δεν πειραζει παμε για Ουντινεζε τωρα…