Π.α.ο.κ

Κρίμα,μαγική εικόνα το 0-0.2 δοκάρια,χαμένες ευκαιρίες,τι να πεις.Το κακό είναι ότι έχουν παιχνίδι την πέμπτη κ από την υπερπροσπάθεια σήμερα να δώ με τι κουράγιο θα παίξουν.

εχουν 3 μερες να ξεκουραστουν κ οκ το παιχνιδι ειναι εδω οποτε δεν εχει ταξιδια κτλ…

Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού σε αρκετές στιγμές σε συνδυασμό με την ατυχία μας στέρησαν τη νίκη. Δεν πειράζει, το μυαλό στην Ουντινέζε τώρα, να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρόκριση.

ο Γκαρσία ρε συ εδώ κ 3-4 παιχνίδια παίζει με ένα πνευμόνι…

έντιτ. στον καταιγίδα πάει αυτό

Ο Γκαρσία δυστυχώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσα συνεχόμενα ματς πλέον. Επίσης, έχουμε στο κέντρο 2 δημιουργικούς παίχτες (Λάζαρ, Γκαρσία) και όχι κάποιον που τρέχει και κόβει όπως είχαμε τον Βιτόλο παλιότερα, έστω και τον Αρίας. Έτσι δεν μπορούν να επικεντρωθούν οι συγκεκριμένοι περισσότερο στην οργάνωση των επιθέσεων. Επίσης για μένα φάνηκαν οι απουσίες Ίβιτς/Φωτάκη, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν κρατούσαμε μπάλα και καταφεύγαμε σε βιαστικές επιλογές.

[B]Επίθεση στον πάγκο του Άρη[/B]

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε με το σφύριγμα της λήξης στον πάγκο του Άρη. Υπήρξε ένταση και αψιμαχίες, αλλά ευτυχώς το επεισόδιο τερματίστηκε γρήγορα.

Σε όλο το ματς τα πάντα στην Τούμπα κύλησαν ήρεμα, αλλά στο τέλος και χωρίς ουσιαστικό λόγο, υπήρξε δυστυχώς επεισόδιο. Συγκεκριμένα την στιγμή που οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ πήγε και χτύπησε κάποιον από τον πάγκο του Άρη και στην συνέχεια έφυγε στις εξέδρες. Υπήρξε αναστάτωση και ένταση και μικρές αψιμαχίες με τους ανθρώπους της ασφαλείας του «δικεφάλου», ενώ η ένταση συνεχίστηκε και στην φυσούνα, με τους ψυχραιμότερους να δίνουν τελικά την λύση.

δώσε τρόμπα.και φυσικά καμιά τιμωρία όπως και στον πρώτο γύρο που κόντευαν να φτάσουν σε φόνο οι άλλοι.
μια ομορφιά λέμε

:stuck_out_tongue:

[SPOILER][SIZE=“7”][B]ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ[/B][/SIZE][/SPOILER]
Να μην θέλει να μπει με τίποτα η καριόλα

Καλύτερα ένα σούπα ματς κι ας χάναμε παρά το σημερινό που το κυνηγούσαμε μέχρι το τέλος
Αδιάφορο το Χ
Πολύ φοβάμαι ότι με Ουντινέζε θα είμαστε χώμα

Μπόλονι αλλαγή στο 91’ ρε πούστη μου?

Πάμε γερά την Πέμπτη και ποιός το χέζει το σημερινό

Edit:Τουλάχιστον βγήκε όλη η γκίνια σήμερα…μας το χρωστάει από πέρυσι με την ΤΣΣΚΑ η πόρνη η τύχη

Δεν περιμενα τοσο καλη εμφανιση πραγματικα. Η κουραση φανηκε μονο στο δευτερο ημιχρονο αλλα και εκει ειχαμε παρα πολλες ευκαιριες. Μακαρι να ειμαστε τυχεροι την Πεμπτη. Ο Λαζαρ αλλη μια φοβερη εμφανιση. Δυστυχως ο Σναουτσνερ αλλη μια φορα εδειξε οτι δεν μπορει. Αν ειναι ο Αποστολοπουλος χειροτερος καλυτερα να τον αφησουνε ελευθερο. Αν δεν ειναι τοτε ας παρει μια ευκαιρια. Ο Αρης πολυ κακος. Το ματς χαλαρα ηταν για 2 0

Υ.Γ: τι ειναι αυτος ο νιμανι ρε; Εγω ειμαι πιο γρηγορος.

ας μη γκρινιαζουμε.κοιμηθηκε ο θεος τη πεμπτη και μας το ανταποδωσε σημερα.

Εμένα ο Λάζαρ δεν μου άρεσε, μπορεί και καλύτερα, βέβαια έχω ξαναπεί ότι είναι μπαλαδόρος παρά την κοψιά του, με πάσα ισάξια του Γκαρσία(αν μου επιτρέπεται να το πω :stuck_out_tongue: ). Από κει και πέρα συμφωνώ για Μίρο, διαφωνώ για Νιμανί, σίγουρα είναι πιο γρήγορος απλά δεν ξέρει που πατάει ο άθρωπας, θέλει κι άλλη προσαρμογή απ’όσο φαίνεται. Έκανε και μια φοβερή σουτάρα προς το τέλος.

edit:
Δεν είδα όλο το ματς βέβαια, γι’αυτό ίσως να αδικώ με την κρίση μου τον Λάζαρ.

το ματς πιο πολύ θύμιζε σαν να κάνεις σαικς για 2 ώρες και να μην μπορείς να τελειώσεις…

Παλεύαμε εκεί με δοκάρια κάτι ευκαιρίες, κάτι άψυχα σουτ από μικρή περιοχή αλλά δεν θα βάζαμε γκολ ούτε 2 μέρες αν παίζαμε…

Κρίμα γιατί δεδομένης της κούρασης και του προγράμματος που έχουμε ήταν καλή εμφάνιση…
πάλι καλά δλδ που δεν θα παίξουμε ξανά κυριακή με βάζελο γιατί βλέπω κανένα λαζάρ να ξερνάει κανένα πνευμόνι…

δε πειραζει η εμφανιση μετραει οπως ειπαμε,προτιμω ισοπαλιες με ωραια μπαλα,παρα νικες με σουπα ματς

ουτως η αλλως εδω που φτασαμε,οι ποντοι στο πρωτθλημα υποβαθμιζονται με τα play off,αλλος ενας λογος ακομα να δινεις ειδικο βαρος σε ευρωπαικα ματς

1. Ενα σχολιο για τη διαιτησια, αν και ειμαι σιγουρος πως το μονο που μπορει να αποφερει ειναι ειρωνειες. Δεν πειραζει, ομως, οποτε προχωραω. Λοιπον, αν καποτε ο Σπαθας (εστω και στο μυαλο σας) σας εκοψε το πρωταθλημα με σφαγη, τοτε χτες ειχαμε σφαγη του ΑΡΗ. Οπως τοτε ο Σπαθας εδωσε πολλες αναποδες καρτες, ετσι χτες οι δικοι μας παιρναν καρτες για διαμαρτυρια, τη στιγμη που αρκετες περιπτωσεις ορισμοι κιτρινης απο την αλλη μερια περασαν ετσι. Οπως τοτε o Σπαθας (εστω και με το σκορ στο 2-0 στο 77’) εβγαλε ευκολα μια αυστηρη δευτερη κιτρινη στο Σναουτσνερ, ετσι χτες δε γουσταρε να βγαλει απευθειας κοκκινη στον Κρεσιτς (με το σκορ στο 0-0). Προφανως, και δε μιλαω για σφαγη ή θεωρω οτι χτες επηρεασε το αποτελεσμα ο Σιδηροπουλος (δεν εχω δει τις φασεις στις οποιες καποιοι δικοι μας επεσαν για πεναλτι, αλλα απο το λιγο που τις θυμαμαι δε θυμαμαι κατι τρομερο), αλλα να ξερουμε τι λεμε. Γιατι 2 χρονια τωρα μια διαιτησια εδρας ΣΑΝ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ περναει σαν σφαγη του αιωνα που εκοψε το πρωταθλημα απο την παοκαρα.

2. Πραγματικα, συγχαρητηρια τοσο για την ιδεα οσο και για την εκτελεση του μεγαλου πανο που σηκωθηκε χτες. Ειλικρινα. Μοναδικο κι ασυλληπτο. :lol:

3. Καλυτερος ο παοκ βασει ευκαιριων, παροτι στο μεγαλυτερο μερος του δευτερου ελεγχαμε το ρυθμο, κυριαρχησε μετα την αποχωρηση και του Γιαννιωτα, οπου χωρις ταχυτητα μπροστα, δεν κινδυνευατε και βγηκατε με μεγαλυτερη ανεση μπροστα.

1…συγκρινεις ανομοια πραγματα + οτι ειναι αστειο να μιλαμε για διαιτησια υπερ του ΠΑΟΚ εχθες…

2…ασχολιαστο

3…η ομαδα σου εκανε 2 ευκαιριες σε ολο τον αγωνα…1 με τον καστιγιο στο 1ο ημιχρονο και 2 με μια εκτελεση φαουλ στο 2ο ημιχρονο…απο εκει και περα, δεν παρουσιασες κατι ενω ο ΠΑΟΚ ειχε αμετρητες φασεις + τα 2 δοκαρια…

2-0 στην χειροτερη θα πρεπε να εχει ληξει… :wink:

ποια απευθειας κοκκινη μωρε φαντασμενοι στο κρεσιτσ? τελευταιος παιχτης και πηγε μπαλα

Ο Γκαρσία πάντως, είναι πολύ παρεξηγημένος… :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Του Κρέσιτς δεν ήταν απευθείας κόκκινη, αλλά του Τσιρίλο το τάκλιν πιθανόν να ήταν απευθείας κόκκινη.

ε ναι…μονο μια γροθιά έριξε χθες :stuck_out_tongue:

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Λίγα λόγια από ένα ουδέτερο, που χάζευε το ματς.

1. Το ματς μου άρεσε απλά γιατί ήταν ένα ζωντανό παιχνίδι με τα όλα του κι έλειπε μόνο το γκολ.
  2. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, αυτή ήταν ο Παοκ, αλλά δεν συμβαίνουν αυτά στη μπάλα συνέχεια…
  3. Στα μάτια τα δικά μου ότι και να μου πείτε ο Κρέσιτς έπρεπε να αποβληθεί.
  4. Ο Γκαρσία είναι κάργα ντεφορμέ. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ακολουθεί ψηλούς ρυθμούς και επειδή είναι το εξυπνότερο είδος παίκτη, το καταλαβαίνει και σκυλιάζει χειρότερα. Δυστυχώς η ιδιοσυγκρασία του είναι τέτοια, που τον οδηγεί κάποιες φορές σε ακραίες συμπεριφορές. Και ναι, είναι παιχταράς…

αποψη μου ειναι πως η καρτα του κρεσιτς περισσοτερο για κοκκινη εκανε παρα για κιτρινη…ωστοσο κατανοω την αποφαση του διαιτητη να μη “χαλασει” ενα “ντερμπι” σε μια τετοια φαση…

αυτη ηταν η μονη αμφισβητουμενη φαση στο ματς

τωρα για κατι πεναλντυ στον σαλπιγγιδη και στο νετο και πρασινα αλογα,καλο θα ταν να βγαλετε τα οπαδικα γυαλια:!:

ΥΓ:iron aris προσπαθεις ματαια να παρομοιασεις το χθεσινο με την σφαγη του σπαθα προπερσι…μην το συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι