20 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο στην 4 και 25 στην 7…8O8O Τι λέτε ρε γκασμάδες…δεν πάνε καλά εκεί στην ΠΑΕ… από αυτό το ματς περιμένουν να βγάλουν τα έσοδα από όλη τη χρονιά…?
πάλι θα έχουμε 15-20 χιλιάδες και θα λένε πέσαμε έξω στα εισιτήρια…
20 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο στην 4 και 25 στην 7…8O8O Τι λέτε ρε γκασμάδες…δεν πάνε καλά εκεί στην ΠΑΕ… από αυτό το ματς περιμένουν να βγάλουν τα έσοδα από όλη τη χρονιά…?
πάλι θα έχουμε 15-20 χιλιάδες και θα λένε πέσαμε έξω στα εισιτήρια…
μαλάκα ζαγορακη
Eνώ αν μειώσουν τις τιμές δεν θα πέσουν τα έσοδα; :-k
Προφανώς ο Radical εννοεί ότι καλύτερα να έχεις 15 το φτηνότερο ας πούμε και να έρθει στο ματς 25000 κόσμος, παρά να το βάλεις 20 και να ρθουν 20000 ας πούμε πολύ απλουστευμένα.
Προφανώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι δεν θα πέσουν τόσο τα εισητήρια λόγω κόστους σε αυτό το ματς οπότε θα βγει κερδισμένη κρατώντας τις τιμές στα επίπεδα που είχαν αποφασιστεί στην αρχή της σεζόν.
Η τιμή είναι πολύ μεγάλη… Δλδ αν περάσουμε θα πάει 25 στην 4 γιατί είναι φάση των 16 και ο κόσμος θα θέλει να πάει…? Λίγος σεβασμός στον κόσμο που έχει τα χίλια προβλήματα και παρόλα αυτά βρίσκει 5 φράγκα και έρχεται…Πόσοι έχουν δλδ 40 ευρώ να πάμε στις 5-6…? 28 ευρώ πλήρωσα για εισιτήριο στο μεσαίο διάζωμα του Camp nou ρε πούστη μου…
Και ειδικά για αυτούς που έρχονται από επαρχεία το γήπεδο έχει γίνει πλέον μεγάλη πολυτέλεια… Ο σύνδεσμος της Νάουσας που ξέρω άτομα στα περισσότερα παιχνίδια οι μισοί έρχονται και ας έχουν όλοι διαρκείας κλπ… Θέλεις πλέον πάνω από ένα μεροκάματο για να πας γήπεδο…[-X
γκρινιαζουνε μετα γιατι σκαρφαλωνουνε απεξω η περνανε απο τρυπες…
Παίδες μακάρι το εισητήριο να ήταν δωρεάν. Δεν γίνονται όμως αυτά τα πράγματα. Ο παραλογισμός βέβαια είναι τεράστιος. Ο άνθρωπος που μπαίνει στην Τούμπα χωρίς εισητήριο είναι ο ίδιος που κάνει φασαρίες γιατί πουλήθηκε ο Βιερίνια.
Δεν λέω να είναι δωρεάν… Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι τόσο πρέπει να είναι…
Σύμφωνα με την uefa αυτές είναι οι μέσες τιμές εισιτηρίων στην ευρώπη:
Ρε είμαστε 3οι…!! και δεν συζητάω τι βλέπεις και τι ανέσεις έχεις στο γήπεδο…
περιττό να πω πως είμαστε προτελευταίοι σε μέσο όρο κάτω όλες τις ευρωπαϊκές εκτός Πολωνίας…
προφανως ειναι αναλογες με την φανατιλα της καθε χωρας και οχι με το τι σου παρεχει…
Radical το ξέρω ότι δεν είπες να γίνει τζάμπα. Και εδώ έχουμε προσφορά και ζήτηση. Αν πέσει η πώληση των εισητηρίων κι άλλο και συμφέρει στην ΠΑΕ να ρίξει τις τιμές θα το κάνει. Φυσικά θα ρίξει και το budget και ούτω καθεξής.
Μην τον ακουμπάς μη σε πάρει ο διάολος
και για ακομα μια φορα,οι καρκινοι οι δημοσιογραφοι καναν θεμα απτο πουθενα
Δε μιλησα για διαιτησια υπερ του παοκ.
Και για μενα μια χαρα ομοια ειναι τα πραγματα.
Δυο διαιτησιες εδρας …απλα, η μια εμεινε ως η σφαγη του αιωνα και τα παπαρια μας φουσκωνουν απο το πρηξιμο μεχρι σημερα κι αλλη περασε μπαη, οπως πιθανον να επρεπε.
Ισχυει οτι ο παοκ ηταν καλυτερος βασει ευκαιριων, το ειπα και γω.
Απλα, οπως ηταν ατυχος ο παοκ με τα δοκαρια, ετσι ημασταν ατυχοι και μεις με τραυματισμους 2 γρηγορων παιχτων που ηταν επικινδυνοι για τους αργους Μαλεζα, Τσιριλο, πραγμα που ηταν κι η αιτια που ο παοκ ανεβηκε κι εκανε τις φασεις που εκανε στο τελος, αφου ο ΑΡΗΣ δεν μπορουσε πλεον να απειλησει.
Πως ενα ντερμπι “χαλαει” αν βγει μια σωστη κοκκινη καρτα στο 62;;;
Χαιρω πολυ.
Εγω λεω οτι εσεις εκτιθεστε λεγοντας για σφαγη του Σπαθα σε μια διαιτησια εδρας …δε μου λεει κατι αυτο που λες ουτε προσπαθω να “δικαιολογησω” κατι.
βασικα ειχε δικιο ο bastard μονο που γραφεις ΑΡΗΣ και παοκ προσωπικα δεν βλεπω τον παραμικρο λογο να προσπαθησω να κανω σοβαρο διαλογο μαζι σου οποτε γραφε οτι θελεις
meanwhile, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=10zRHGHWV1E
αναμένουμε αμπαλαέα στον τελικό.
:lol::lol::lol:
ρε δεν την παλευει ο κοσμος
αχαχαχαχχχαχα…πόσο θειλα είναι ο κόσμος του παοκ ρε πούστη μου
Απιστευτο
συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο.