Π.α.ο.κ

:lol: / #-o

μαλάκα πόσο χαλασμένο νερό πίνετε στην θεσσαλονικη??!

πολυυυυυυυ :lol::lol::lol:

μονο εγω βλεπω την τυπισσα να το γουσταρει?:lol::lol:

ε με τετοια φατσα φαινεται δεν την πλησιαζε κανενας ανδρας :lol:

ελα μωρη παοκ κοινωνικο εργο

διάβαζα τώρα για την πατάτα που εκανε η ουεφα να κρατήσει τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων ίδιες με των ομίλων(8 και 10,05) και σκέφτομαι τι έχει να γίνει αν παει παράταση(πολύ λογικό) το παοκ-ουντινεζε…
θα δούμε 5 λεπτά απο την παράταση και μετα ολυμπιακό?!!!
μιλάμε για κλείσει το φόρουμ την επόμενη μέρα!!! :lol:

Λογικα θα παίξει φάση παράλληλη μετάδοση κι έτσι…

Αλλιώς ετοιμαστείτε να πέσει το φόρουμ…:smiley:

Η ΠΑΟΚάρα θα προκριθεί χωρίς παράταση.

αυτο το 1-0 παίζει πολύ στο μυαλό μου. έλεγα να ρίξω ενα 10ευρο. 7 το εχει στην stanjames
[B]edit[/B] Και στον οπαπ.! μπορείς να παίξεις μονό ακριβές σκορ στον οπαπ?!!
οκ…μπορείς…είναι στην επιλογή μονού αγώνα.

Το ακριβές σκορ παίζεται εδώ και πολύ καιρό μονό αποδεκτό, άσχετα από το πώς προσφέρεται το ματς.

Κι εγώ λέω ότι ο Πάοκ περνάει. Θα φτύσει αίμα, αλλά θα τα καταφέρει…

α ναι? είχα αιώνες να παίξω οπαπ και δεν το εχω ψάξει.

πάντως εναν που να πει οτι ο παοκ θα αποκλειστεί δεν εχω βρει.! μιλάμε ούτε η μπαρτσα να ήταν :stuck_out_tongue:

Σόρρυ μάγκες,αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.:frowning:
Μακάρι να διαψευστώ αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο το ματς.Ελπίζω να μην ανοιχτούμε μόνο και να έχουμε την τύχη που μας έλειψε την κυριακή.
Κατα τα άλλα…

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΕΞΩ!!!

…αυτά και από μένα:):!:

πφφφ οι περισσοτεροι αισιοδοξοι ειναι αλλα ειναι τελειως ανωμαλη αυτη η ομαδα δεν ξερεις ποτε τι να περιμενεις #-o

ΥΓ θα γινει παραλληλη συνδεση ετσι και παει παραταση

Εντάξει το ματς είναι πολύ δύσκολο. Προσωπικά με τρόμαξε η Ουντινέζε στον πρώτο γύρο. Με διαφορά η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Έχουμε και σημαντικότατες απουσίες. Είναι και πονηρό το σκορ γιατί αν φας γκολ το ματς τελείωσε. Ελπίζω μόνο σε αυτό το μαγικό που γίνεται στα ματς που θέλουμε πολύ.

Για πειτε,πιστευετε θα μπει συντηρητικα ο Παοκ για να κρατησει το 0 παθητικο,ή θα προσπαθησει να αιφνιδιασει και θα μπει δυνατα στην αρχη?Η λογικη λεει οτι θα παει για 0-0 ημιχρονο και θα χτυπησει το ματς στο δευτερο,απο το 60 και μετα,αλλα απο την αλλη μπορειτε να κυνηγησετε να εκμεταλλευτειτε τη δυναμη της εδρας.
Και δεν ειμαι σιγουρος,βασει των συνθηκων,κατα ποσο ειναι αουτσαιντερ πια ο Παοκ.Η Ουντινεζε ειναι ασφαιρη χωρις Ντι Ναταλε και ψαχνεται επιθετικα,και δεν ειναι και το ματς της χρονιας μαλλον γι αυτους,αντιθετα με σας που εχετε πολυ μεγαλυτερο κινητρο.

Πιστευω οτι θα μπορεσει να βαλει γκολ ο Παοκ παντως.

Αν κρίνω από τις δυνάμεις τις ομάδας λογικά θα ψάξουμε το γκολ στο 1ο μέρος… μετά το 60 αρχίζουμε και σβήνουμε… δύσκολα να μπορέσουμε να πιέσουμε πολύ στο τέλος…

Καλύτερα 1-0 στο πρώτο και μετά άσε τους άλλους να βαράνε… σε αυτό είμαστε πολύ καλοί…

Ελπίζω να μην μαλακιστούμε και φέτος και να καταφέρουμε να κάνουμε την καλύτερη ευρωπαϊκή μας πορεία στη σύγχρονη ιστορία μας…

H Oυντινέζε έχει μεγάλο κίνητρο για το ματς. Απόδειξη ότι κράτησε τον Ασαμόα έξω από το πρωτάθλημα για να είναι πιο έτοιμος σήμερα. Δεν είναι χορτάτη από Ευρωπαικές διακρίσεις η Ουντινέζε και ξέρει ότι έχει την ευκαιρία να πάει μακριά στο θεσμό. Προφανώς περιμένω ότι ο Μπόλονι δεν θα μπει πολύ επιθετικά αλλά συντηρητικά στο ματς. Ίσως κρατήσει στον πάγκο και τον Γεωργιάδη που δεν μαρκάρει και βάλει στη θέση του τον Λίνο με αριστερό μπακ τον Σταφυλίδη (αυτό λέει το ρεπορτάζ). Από εκεί και πέρα οι απουσίες Ιβιτς, Φωτάκη προκαλούν μεγάλο πρόβλημα μιας και ο Γιάννου είναι φουνταριστός και δεν μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο. Αν είχαμε Φωτάκη πραγματικά θα ήμουν αρκετά πιο αισιόδοξος για το ματς. Εγώ αν ήμουν ο Μπόλονι πάντως θα κοιτούσα να είμαι πολύ δυνατός αμυντικά. Όσο κρατάμε το μηδέν πίσω έχουμε ελπίδες.

Υ,Γ: Τherion το είδες το πρώτο ματς; Εγώ ενθουσιάστηκα πάντως από την Ουντινέζε.

Εντάξει δε νομίζω ότι χρειάζεται να μαλακιστούμε για να αποκλειστούμε. Ακόμα και πολύ καλό παιχνίδι να κάνουμε αυτό μπορεί να γίνει

Το εβλεπα παραλληλα με καποια αλλα,δεν εχω πληρη αποψη ειναι η αληθεια.Απλα και με Καλιαρι,που επαιζε φουλ αμυνα,δεν καταφερε να σκοραρει,αν και απ’οτι βλεπω ειχε καποιες ευκαιριες με Φλορο Φλορες και Τορχε.

Φυσικα και θεωρω οτι ειναι πολυ καλη ομαδα γενικα,δεν ειναι τυχαιο που ειναι 3η στην Ιταλια,απλα ο ξαφνικος τραυματισμος του Ντι Ναταλε φαινεται να την εχει επηρεασει αρκετα,δεν ειναι και λιγο να χανεις τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος.Και κινητρο δε λεω οτι δεν εχει,αλλα θεωρω οτι εσεις εχετε πολυ μεγαλυτερο.

Κορυφη θα παιξει ο Αθανασιαδης ή ο Γιαννου?