Οι νορβηγοι μας εχουν στη μπουκα γερα. Μεταδιδεται και στους διαιτητες τους. Πραγματικα ενοιωσα εκπληξη με τον διαιτητη και ειμαι σιγουρος οτι την ειδε την φαση. Οπως και αλλες. Εχω την εντυπωση οτι πηραμε το πρωτο φαουλ στο 34. Οχι φυσικα οτι επαιξε ρολο η διαιτησια αλλα ηταν εκνευριστικος σε ολο το ματς
Μη μου λες τέτοια γιατί σκοπεύω (έχω ήδη σχέδια) να πάω μετανάστης εκεί σε 2-3 χρόνια
H Noρβηγία στέκεται καλά οικονομικά (έχει και δικό της νόμισμα) αλλά στηρίζεται στα πετρέλαια που τελειώνουν. Τί θα γίνεις; Πετρελαιάς;
φώτο στα αθλητικά νέα και κείμενο… . . . . .
Αγαπάμε σκόρδα… κάνει και τους δικούς μας κομπλεξικούς να φαίνονται ανοιχτόμυαλοι…
μολις το ειδα…πωπω εγκεφαλικες βλαβες… :lol:
43 συναπτά έτη αλώβητο το κάστρο τους στην Ευρώπη λέμε :!:
παντως παιδες οσο μπορω να θυμηθω παλια δεν ειχαν τοοοσο μεγαλο κομπλεξ…θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχαμε παρει το κυπελλο με τον ολυμπιακο την αλλη μερα ειχαν ενα στυλ του “ενω αλλοι πανηγυριζουν κυπελλα εμεις ειμαστε στον κοσμο μας,και γιατι να μην προσπαθησουμε να κανουμε κατι καλο και εμεις κτλ” … απο τοτε που ανελαβε ο συνδεσμος τους την διοικηση προσπαθουν να κρατηθουν στην επιφανεια καλλιεργωντας μισος για τον ΠΑΟΚ και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε ολοι σημερα…κριμα παντως που εχουν φτασει σε αυτη την καταντια…εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο τον πατερα μου που πηγαιναν αναμεικτη παρεα στο γηπεδο,εβλεπαν μαζι διπλα διπλα τον αγωνα και απλα ο νικητης εκανε καζουριτσα στον ηττημενο…αλλα οταν διοικουν ΖΩΑ και οχι ανθρωποι,δεν μπορεις να περιμενεις κατι καλυτερο…
Και πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημα την προσπάθεια που γίνεται για να εξασφαλίσουν από φέτος το αήττητο και για του χρόνου…
νομίζω πρέπει να διαχωρίσουμε κάποια πράματα
το να βγαίνεις μετά από κάθε αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο κύπελλο και να λες “χαχαχ πάρτε τα μαλάκες μόνο εμείς έχουμε κατεβάσει τόσο λαό στο ΟΑΚΑ” είναι καζούρα/κόμπλεξ, ανάλογα με ποιο μάτι το κοιτάς.
το να βγαίνεις και να λες ότι για 43 συναπτά έτη είσαι αήττητος στην Ευρώπη, είναι αγνή ανόθευτη βλακεία.
Δε συνηθίζω να γράφω εδω μεσα αλλα αυτο που γίνεται ειναι “καζουρα”. Πως κανει εδω και τοσες δεκαετιες τα σπορ του πα εεε βορρα; Εχει λιγο τη χαζομαρα της και το ουγκ της αλλα δεν εχει πλακα να το βλεπεις αντιστροφα ε;
τετοια φαση. Οκ δε θ ασχολουμαστε και με τον αποκλεισμο σας κανα χρονο. Και οσο για αγνη ανοθευτη βλακεια ειναι αυτα που ο στορμ. Αντιο
δεν ξέρω τι καζούρα κάνουν τα σπορ του βορρά, δε νομίζω να έχουν γράψει πάντως “Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΑΟΚ” μετά από τον αποκλεισμό για τα επεισόδια με την παρί σεν ζερμέν.
γενικά κάπτεν κλεγκ προσπάθησε λίγο να καταλάβεις τι λέω, αν δεν μπορείς γιατί τα λέω μπερδεμένα πες δυνατά τη φράση “είμαι αήττητος 43 χρόνια στην ευρώπη”, μέτρα πόσες φορές έπαιξες ευρώπη αυτά τα 43 χρόνια, και αν και πάλι έχεις ποκερ φέης και δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι βλακεία αυτό το πράγμα, ξέρω γω, τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος.
τσουζει ρε κουφάλες η καζουρα ε; Αρπαζεστε απο οπου μπορειτε να γκρινιαξετε. Δεν πειραζει εχει και αυτο την πλάκα του. Καλα δν εχει γραψει αυτο ακριβως ρε παλλικαρι μου εχει γραψει αλλα και αλλα εμετικα. Εσυ για να το δεχτεις πρεπει να ειναι ΕΤΣΙ ακριβως;
πω clegg σορρυ που το λεω φιλαρα.αλλα δεν εχεις καταλαβει τιποτα αποσα σου λεει ο bastard ε?
είναι συγκινητικός όμως :’)
και εσεις συγκινητικοι ειστε δε λεω
clegg sorry φιλε…πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι σου λεει ο bastard;
δεν μπορεις να λες οτι εισαι αηττητος ενω εχεις ελαχιστες συμμετοχες…να παιζατε 10 χρονια συνεχομενα πχ ουεφα και να εισασταν αηττητοι να πω οκ και να το παραδεχτω…ειναι αστειο πραγματικα να προσπαθουν να σας πεισουν μεσω εφημεριδων για κατι που δεν υπαρχει…
Ηθελα να σχολιασω το ποστ του στορμ, αλλα αφενος μου κραταει μουτρακια και δε θα καταδεχτει να μιλησει μαζι μου, επειδη εγραψα το Π.Α.Ο.Κ. με μικρα και αφετερου δε βρισκω τι μπορω να απαντησω για οοολα αυτα τα εκτος πραγματικοτητας που λεει, οποτε το αφηνω και μενω στην “καταντια” μας.
Κατα τα αλλα…
Πρωτον, απο που κι ως που το πρωτοσελιδο ενος ανθρωπου που ειναι ανεπιθυμητος σε ολο τον Αρειανο κοσμο ταυτιζεται με την αποψη του καθε Αρειανου;;;
Για να δειξουμε ποσο κομπλεξικοι ειναι οι αλλοι και ποσο γαματοι εμεις …καλη φαση.
Δευτερον, βλεπετε καζουρα και κανετε σαν να βλεπετε εξωγηινο.
Λες και δεν κουβαλατε παντα και παντου πανια για Β’ εθνικες ή δεν αρχιζουν τα “ατιτλοι” και τα “+1” απο εφημεριδες και οπαδους καθε φορα που αποκλειζομαστε στο κυπελλο.
Δε γαμιεται, συνεχιστε, πλακα εχει…
YΓ.: Αν φαινεται αστειο το “43 χρονια”, δε νομιζω να φαινεται εξισου αστειο το 25 (περιπου, βαριεμαι να ψαχνω) αηττητα ματς στο Χαριλαου, απο το οποιο περασαν πολλες φορες και μεγαθηρια.
καλα συγγνωμη δε θα ξαναπουμε οτι ειμαστε 43 χρονια αηττητοι ρε καταλαβα τι λετε.
για να μη μας λετε και ηλιθιους δηλαδη. Οκ ρε αφεντικα…;
Θα μας πειτε πως να κανουμε και καζουρα. Ρε δε παμε καλα