Π.α.ο.κ

βασικα ενας αριανος τι ακριβως καζουρα μπορει να κανει στον παοκτση και ειδικα μετα απο τετοια πορεια στην ευρωπη φετος; :-k

Συγγνώμη μάγγες αλλά ξεχνάτε μάλλον ότι η εθνική Ελλάδος ήταν για 64 (εξηντατέσσερα και ολογράφως) ολόκληρα χρόνια αήττητη στο μουντιάλ. Πρώτο μουντιάλ 1930, πρώτη ήττα της Ελλάδας το 1994 από την Αργεντινή. Το ότι δεν συμμετείχε στα προηγούμενα 14 δεν παίζει ρόλο, το σημαντικό είναι ότι παρέμενε αήττητη… :-s :-k

Οι μόνοι που δικαιούνται να μιλάνε είναι οι γαύροι
Θα κάνουν καζούρα ποιοί?Οι καναπεδάτοι :lol:

ενας αρειανος δεν επιτρεπετε να μιλαει γενικα στους υπεργαματους παοκτσηδες το ξερουμε αυτο ουτως η αλλως μωρε.

Αλλα να ετσι για το πειραγμα ειπαμε να σας δουλεψουμε λιγο που θα περναγατε στην επομενη φαση…

Αλλα οχι βρηκατε παλι κατι να πειτε… να πειτε…να το ξαναπειτε. Ασε. κομπλεξ.

μωρε παιξε πρωτα εσυ ευρωπη,περνα 1ος στους ομιλους,πηγαινε και στους 16 που εμεις δεν καταφεραμε να παμε και κανε οση καζουρα θελεις :wink:

Ούτε αρειανός ούτε βάζελος ούτε χανούμι

Δηλαδή πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι ο βάζελος που θα έρθει και θα μου πει:
“Τί έγινε ρε τον ήπιατε χθες? Τρίμπαλο?” κ.λπ

Καζούρα είναι το να την πεις στον άλλο που αποκλείστηκε… Είναι θεμιτή, επιθυμητική και πιστεύω πρέπει να γίνεται από όλες τις μεριές και όποιος κάνει καζούρα αλλά δεν την δέχεται είναι απλά αστείος…

Η καζούρα γίνεται κόμπλεξ όταν πειράζεις τον άλλον και μετά προσπαθείς να φανείς εσύ ως καλύτερος…
πχ αήττητο 13 ματς γελάμε…το δικό μας είναι μεγαλύτερο ρε γελοίοι…κλπ κλπ…Καταλαβαίνεται πιστεύω τι λέω…

Αυτό δλδ:

είναι καζούρα να το ποστάρει ένας αρειανός σε παοκτζή…

Αυτά που γράφουν τα αθλητικά νέα δεν είναι καζούρα…Είναι κόμπλεξ του σκόρδα που δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος, ακόμα και αρειανός, που να μην τον θεωρεί βλάκα…

όσο για το ποιοι δικαιούνται να μιλάνε και ποιοι όχι το θεωρώ γελοίο να το συζητάτε… όλοι έχουν δικαίωμα να την πουν σε όλους…

Και για αήττητο δικαιούται να μιλάει μόνο ο Αθηναικός που σε κανονική διάρκεια αγώνα δεν έχει γνωρίσει την ήττα ποτέ στην ευρώπη και είναι και η μοναδική ελληνική ομάδα που δεν έχασε μέσα στο old trafford… γατάκια όλοι σας…

εγώ διαφωνώ εδώ, όταν κάναμε καζούρα (btw γελάω με τον όρο “καζούρα”, μου θυμίζει τους 70χρονους που κάθονται στα καφενεία και λένε ότι παλιά ήταν ωραία που πήγαινες στο γήπεδο για την καζούρα με τον διπλανό ενώ τώρα μόνο μπινελίκια και μπάχαλα, οπότε από δω και πέρα θα λέω “δούλεμα”) στους ολυμπιακούς πχ όταν αποκλείονταν από τη γιουβέντους με το γκολ του κόντε στο 89’ δεν το κάναμε γιατί είχαμε καλύτερη πορεία στο τσουλου. αλλά δε λέγαμε κιόλας “χοχοχο, είμαστε 10 χρόνια αήττητοι στο τσάμπιονς λιγκ”, θα ήταν καθυστερημένο, δε θα ήταν;

all in all, εμένα μου αρέσει το δούλεμα. τα αεροπλανάκια, τα πούπουλα στην θύρα των φιλοξενούμενων στο βικελίδης, τα καρότα στο κόρνερ στον νίνη, αυτά, καταλαβαίνετε.

τα “43 χρόνια αήττητοι στην ευρώπη”, το “εκεί εκεί στη β’ εθνική” από Αρειανούς μέσα στο χαριλάου προς τους αντίπαλους οπαδούς που η ομάδα τους (δε θυμάμαι τώρα ποια) έπεφτε κατηγορία, το “για κάθε καρωτίδα μια κροτίδα” που κρεμάσαμε στην 3 όταν παίζαμε με Λάρισα, όλα αυτά δεν είναι δούλεμα. είναι αγνή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι καθυστερημένος, απλά και κατανοητά. (και αντικειμενικά)

Επίσης κάτι άσχετο προς φίλους αρειανούς…

Γιατί γράφεται συνέχεια εισαγωγές του στιλ: “δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι αλλά…”
“δεν συνηθίζω να γράφω εδώ αλλά…” αφού ρε τα διαβάζετε… και το ξέρουμε ότι τα διαβάζετε…

Ρε μαγκες τι καναπεδες και δικαιωματα στην καζουρα λεμε …πλακα κανουμε;;;

Σας ρωτησα δυο πραγματα.

Πως βγαινει κομπλεξικος ο Αρειανος οταν ο Σκορδας γραφει μια μαλακια και τι σχεση εχει στην τελικη ο Αρειανος του σημερα με το Σκορδα;;;

Επισης, η καζουρα μπορει να γινει παντα και απο ολους.

Εκτος αν ας πουμε οταν φαγαμε 6 μπαλακια απο την Μπαγερν, εσεις (και ο καθενας στην τελικη) βγηκατε να πειτε “α, εμεις δεν παιζαμε Ευρωπη φετος, δεν τη λεμε στα Αρειανα”.

Και τελευταιο που θελω να πω για το “αηττητο” που πολλοι ειρωνευεστε και το ξαναειπα.

Ο ΑΡΗΣ μπορει σ’ αυτα τα 43 χρονια να μην επαιζε καθε χρονο, αλλα ειναι 25 ματς αηττητος στο Χαριλαου αντιμετωπιζοντας κατα καιρους τεραστιες ομαδες.

Αν δε σας φαινεται σημαντικο ουτε αυτο, δεν μπορω να κανω κατι.

στο λεω στεγνα οτι τα διαβαζω οπως διαβαζω ολες τις ομαδες παιχτη. Αλλα δε γουσταρω να γραφω οχι περι αντιπαλοτητας αλλα επειδη στις ομαδες ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικες οι αποψεις. Ειναι μονο η γκαβλα σου κ τιποτα παραπανω. Βλεπεις τι γινεται.

Και συ μας διαβαζεις κ ασε τον παπα σου. Και αμα ψάξεις θα δεις οτι οντως πρωτη φορα γραφω εδω εκτος κι αν εχει καει το μυαλο μου τοσο πολυ.

Και άσε που δε γουστάρω να κάνω ο,τι δε θέλω να με κάνουν. Εγω προσωπικα αν με ρωτάς δε γουσταρω αλλοι να γράφουν στο θρεντ του Αρη αλλα τεσπα μαλακιτσες τωρα δε θα κλάψω κιολας τωρα.

Οποτε ναι τα διαβάζω αλλα πρωτη φορά γραφω.

Κοιτα να δεις τωρα που για τον σκορδα γιναμε και καθυστερημενοι ε.

Εμένα μου φαίνεται γελοίο να μου τη λέει κάποιος για τον αποκλεισμό στους 32 όταν η ομάδα του δεν πήγε καν Europa (Άρης)
Όπως επίσης αν φέτος ρεζιλεύτηκε στην ίδια διοργάνωση (Αεκ, Παο)

Νίκησε με και πες ό,τι θέλεις
Είσαι καλύτερος μου στην ίδια διοργάνωση(πρωτάθλημα/europa), το ίδιο

Όταν όμως η ομάδα μου έχει προχωρήσει εκεί που η δικιά σου απέτυχε, απλά εκτίθεσαι

Εκτιθόμαστε όμως και όσοι απαντάμε. Υπάρχουν αρειανοί στο φόρουμ που είναι σοβαροί και μπορείς να κάνεις κουβέντα και που δεν θα κάνουν “καζούρα” εκεί που δεν τους παίρνει (βλ. Therion) και άλλοι που κάνουν τα αντίθετα. Aπλά αγνοήστε τους παιδιά. Εγώ βαριέμαι και να διαβάσω κάποια ποστ.

[B]Κόλκας [/B]
"Κλείνοντας, θέλω να αποκαλύψω κάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξα, ο Νορβηγός διαιτητής Χάγκεν, έχει τρομερό πρόβλημα με τους Έλληνες. Όχι, δεν αγόρασε ομόλογα, ούτε τον επηρέασε το κούρεμα.

Έμαθα, πως ένα από τα καλοκαίρια που πέρασαν, ήρθαν για διακοπές στη Χαλκιδική η γυναίκα του με τη μάνα του. Οι κοπέλες πέρασαν άψογα, έβγαλαν τρελά γούστα και όταν επέστρεψαν, κάποια βίντεο έπεσαν στα χέρια του ρέφερι.

Έκτοτε, μην μπορώντας να χωνέψει το χουνέρι που έπαθε, λειτουργεί με τρόπο άκομψο και κακό απέναντι στα ελληνόπουλα.

Άλλος λόγος να δοθεί αυτό το πέναλτι δεν υπάρχει."

υπαλληλος του κοκκαλη ειναι μην το ψαχνετε

Να μην πεταξει και ενας gayρος τη μαλακια του;

ε ναι γιατι ειμαστε και οι πρωτοι που μπαινουν να κανουν πλακα που ο παοκ εφαγε 3 ετσι? γεματο ποστς ολυμπιακων το θρεντ…αν ετρωγε 3 απο καζαν ο οσφπ ηθελα να δω τι θα γινοταν στο δικο μας θρεντ…τεσπα

αλλα ναι οταν ποσταρεις τετοια παπαρια θα ποσταρω και γω τη μαλακια μου σαν γνησιος gayρος…κουντος για το gayρος btw πραγματικα εμπνευσμενο

τι σε ενόχλησε δλδ στο πόστ του?εκτός αν είναι συγγενείς σου το σόι του Νορβηγού.

ε νταξει αν για να με ενοχλησει το ποστ, πρεπει να ειναι σοι μου οι συγγενεις του, παω πασο. αν δεν ενοχλει εσας, οκ, ο καθενας με την οπτικη του.

χεχεχε