και αυτοι που πηγαν επρεπε να μην πανε…η στηριξη του κοσμου πρεπει να ναι αμφιδρομη με την ομαδα και οχι μονοδρομη…οταν ξερουν οτι ο κοσμος του παοκ θα στηριζει ανεξαρτητως αποτελεσματων,εμφανισεων και ποιοτητας ομαδας, καποιοι θα εκμεταλευονται καταστασεις…
Λάζαρ πρέπει να βγει αλλαγή με συνοπτικές γιατί βρίσκεται σε πολύ κακή μέρα και στο μυαλό και εκτελεστικά. Αλλά ποιον να βάλεις στη θέση του;
Η ομάδα είναι ένα μπουρδέλο.Έχω δει τον Σαλπιγγίδη στα αριστερά κ Νιμανί στα δεξιά,επίσης δεξιά τον Γιάννου…γενικά έχει χάσει την μπάλα ο κόουτς.Καλά για Λάζαρ έχει δίκιο ο από πάνω…
Ο γιάννου παίζει…? Δεν πρέπει να έχει ακουμπήσει μπάλα…
Ο μπαλάφας είναι μονόδρομος παίδες…
Βλέπεις κάποιον συνέχεια ξαπλωμένο στο χόρτο?Ε ο Γιάννου είναι…
πελάτες του ατρόμητου λοιπόν. goodnight sweet prince, καλή προετοιμασία σε 2 βδομάδες κοπρόσκυλα
Από εκεί πο πήγαιναν για την πρώτη θέση τελικά ήρθαν τέταρτοι…[-X Περίπου στις 19 Ιουλίου το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι…:? Ούτε ισοπαλία σήμερα…
Εγώ ρε μάγκες γύρω στο 50-60 το έκλεισα, δεν άντεξα άλλο
Έχω βαρεθεί να τρώμε γκολ στο 1ο 20λεπτο και να κυνηγάμε μετά το ματς με την κάθε ομαδούλα
Με φυγή Κοντρέρας, Βιέρι η ομάδα μίκρυνε πάρα πολύ
Η ομάδα θέλει πλήρη ανανέωση…όχι φυσικά με παίκτες του κώλου στιλ Νιμανί(φορ είναι γαμώ την πουτάνα μου ρε Λάζλο, βάλε τον μια φορά κορυφή)
Θέλουμε δεξί+κεντρικό μπακ, επιτελικό, φορ, κόφτη και…και…και
Ελπίζω να μπει ο Ιβάν ο τρομερός γιατί αλλιώς δύσκολα…
Έγιναν φασαρίες με γριές λέει
Α…διακοπές δεν θα κάνουν φέτος τα πουλάκια μας…θα παίζουν μες στην κάψα μπάλα να βάλουν μυαλό
ένα ματσο γκαντέμιδες φουκαραδες είμαστε… Άντε και την άλλη βδομάδα ραντεβού στην πρώτη…
Tέλειωσε και η παρωδία των play-off. Σαν γνήσιος Παοκτσής χαίρομαι γιατί δεν απέχει πολύ το πρώτο ματς της νέα σεζόν.
Υ.Γ: Ο Σταφυλίδης αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μεγάλος παίκτης
Κομπλέ με την αδειοδότηση, κυρίως χάρη στο δάνειο του Ιβαν…καλά προχωράει το πράγμα!8)
Στους απέναντι δεν είναι και τόσο αισιόδοξα τα πράγματα
Κάνε πλάκα να βγει κάνας Ατρόμητος C.L. :lol:
Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα… Αν και φαίνονται αισιόδοξοι οι δικοί μας, εγώ πάλι κρατάω μια πισινή…
έτσι και γίνει καμιά μαλακία και μείνουν εκτός αεκ-βάζελος να ψάξουν να κρυφτούν τα ζώα τα δικά μας… αν και ο βάζελος δύσκολα… αλλά και πάλι να κρυφτούν γιατί τότε θα παίζαμε μέσα Αυγούστου…
η ουεφα δε χαριζει παντως
κάτι χάνω, αν μείνουν εκτός ΑΕΚ-ΠΑΟ ποιος παίρνει τις θέσεις τους;
Ο Ατρομητος
Όλοι πάνε μια θέση πάνω και μπαίνει και ο Αστέρας που έχει πάρει ήδη το οκ από την Ουέφα.
O βάζελος δεν πιστεύω να μείνει εκτός, έχει πλάτες
Για την Αεκ δεν ξέρω…πιο πιθανό μου φαίνεται
ο βάζελος λέει ετοιμάζει δάνειο 7 χαρτιά… δεν πιστεύω ότι θα μείνει εκτός…
Η αεκ πάλι αν δεν καταβάλει την δόση του άρθρου 44 τότε δεν παίρνει καν φορολογική ενημερότητα και κινδυνεύει να φορτωθεί ξανά τα 100 μύρια που είχε γλιτώσει τότε…
Αν πάρει μπούλο τότε τουλάχιστον θα παίξουμε πρώτο ματς 4/8… κάτι είναι και αυτό…
σε άλλα θέματα σήμερα ο τζορμπατζόγλου είπε ότι δύσκολα θα μείνει ο λάζλο του χρόνου (αύριο έχει συνέντευξη νομίζω στις 11 το πρωί) και ο κόλκας σήμερα εκθείαζε τις ικανότητες του Γ.Χ στην ομάδα νέων… αν γίνει τίποτα τέτοιο θα μιλάμε για 1000 διαρκείας του χρόνου…
Τραγικες κατασταςεις. Τρελη μαλακια αν φυγει ο Μπολονι. Αν δεν παιζει χρημα τουλαχιστον Δωνη. Τον Γ.Χ βαλτε τον σε αλλη θεση. Συμφωνω για τα διαρκειας αν και προσωπικα θα παρω και ας ερθει και ο Δερμιτζακης
Αν θέλει να φύγει, οκ δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα…είναι και περίεργος
Αλλά μου τη σπάει που δε βλέπω τη διοίκηση να καίγεται και πολύ να τον κρατήσει, γενικά δεν τον πολυστήριξε
Αν είχε το υλικό που δούλεψε 3 χρόνια ο Σάντος θα πήγαινε πιο ψηλά την ομάδα
Με τα περισσεύματα που έμειναν και ούτε μισό πάγκο τι να κάνει ο άνθρωπος?Θα σηκωθεί και θα φύγει
Εγώ είμαι της άποψης να τον κρατήσουμε τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια, να χτίσει την ομάδα από την αρχή