Π.α.ο.κ

Φάτε αποφασιστικό μούσι ο σύντροφος…

Πάντως πρόεδρε κόψε τις κίτρινες γραβάτες για να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα ακόμα δεν αρχίσαμε…

Πολύ ψαρωτικός ο πούστης…

στα του λάζλο, κανόνισε την συνέντευξη αύριο σε ξενοδοχείο και όχι στην τούμπα χωρίς να το ξέρει η ΠΑΕ… το βράδυ θα συναντηθεί με την ΠΑΕ για να συζητήσουν την φετινή χρονιά… Δύσκολα είμαστε…

επίσης ακούστηκε από μέσα ότι έχει γίνει ήδη πρώτη συνάντηση δώνη-παντέλου και ότι αύριο θα γίνει η δεύτερη και τελευταία ανεξαρτήτου αν θα δεχτεί ή όχι…

Πολύ ωραία…επιστροφή στα πέτρινα χρόνια
Προβλέπω χρονιά φιάσκο και επιστροφή Αναστασιάδη την επόμενη:!:

Σκατά στη διοίκηση αν το προγραμματίζει εδώ και καιρό αυτό…θα πέσει κράξιμο
Είχα ξενερώσει ήδη με τις δηλώσεις του Μίρο

«Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι και κανείς δεν μου έχει μιλήσει ως τώρα, οπότε θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να φύγω από την ομάδα. Εγώ θέλω να παίζω, κανείς παίκτης δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο ή να είναι εκτός αποστολής. Δεν είμαι λυπημένος που δεν μου μίλησαν από την διοίκηση για ανανέωση, τελειώνει το συμβόλαιο μου και είναι ξεκάθαρο ότι δεν με θέλουν στην ομάδα»

Αυτή δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση ΠΑΕ απέναντι σε έναν παίκτη που έχει προσφέρει και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα

καλά δεν είναι έτσι… και γω γουστάρω τον μίρο αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλη χρονιά δεν μπορούσε να προσφέρει… ήδη φέτος ήταν σκιά του εαυτού του…και του χρόνου δεν θα ήταν καλύτερος… δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να γεμίζουμε τον πάγκο με συμβόλαια… Ευχαριστούμε τον μίρο, θα είναι πάντα στις καρδιές μας αλλά μέχρι εκεί…

Βρε μαζί σου…δεν είπα να τον ανανεώσουν
Ας τον πιάσουν και να του πουν “το και το”…ευχαριστούμε αλλά δεν συνεχίζουμε
Είναι επαγγελματική αντιμετώπιση αυτή?
Δηλαδή ο Κωνσταντινίδης ως τεχνικός διευθυντής τι σκατά κάνει?
Ξέχασα…μας φέρνει παικταράδες:lol:

Πήραμε και τυπικά την άδεια…
αεκ ακούγεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ενώ στο βάζελο ακόμα δεν δέχονται οι παίκτες να υπογράψουν ενώ και το δάνειο του αλαφούζου δεν είναι τελικά σίγουρο…

Έτσι και στείλουμε τον ατρόμητο στο τσου-λου να βρουν τρύπα να κρυφτούν οι δικοί μας…τίποτα άλλο…

o μπόλονι στον πίνακα να εξηγεί στους φωστήρες δημοσιογράφους γιατί δεν παίζει 4-4-2.

όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο αλλά σε εμάς είναι τα κεντρικά

http://dai.ly/K8naLW

εδώ ρε συ τους είπε να τον ρωτήσουν ότι θέλουν για την φετινή χρονιά και τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και ρωτάει το αστέρι ο πετρωτός πρώτη ερώτηση γιατί δεν έβαλε τσουκαλά στο τέλος με ατρόμητο… απελπισία απλά…

εδω δεν τον ρώτησαν αν όταν λέει θα τιμήσω το συμβόλαιο μου εννοεί πως δεν φεύγει χωρίς αποζημίωση

Tου προτείνουν μείωση λέει για να κάτσει
Λες και αν δεν δεχτεί και πληρώσουμε ρήτρα+νέο προπονήτη, θα γλιτώσουμε κάνα μύριο
Πείτε ότι δεν τον θέλετε ρε, τι μαλακίες είναι αυτές?

το νόημα ειναι να φύγει από μόνος του. αμα του πληρώσεις αποζημίωση και νεο προπονητή, κράτα αυτόν

Μαλάκας είναι?
Αφού έχει ρήτρα

ναι αλλά και οι απο κάτω δεν είναι μαλάκες. να λέει οτι εγω θα σεβαστώ το συμβόλαιο μου.

καλά μην παίρνεις και όρκο…

Μαλάκες είναι!
Όταν ήρθε ο Μπόλονι θεωρήθηκε επιτυχία το ότι ήρθε με τόσα χρήματα
Και τώρα το συμβόλαιό του είναι τόσο δυσβάσταχτο έχοντας φύγει η μισή ομάδα?
Τι σκατά προγραμματισμό έκαναν?
Να πάνε στον Σάλπι για μείωση αποδοχών, και το δικό του συμβόλαιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ είναι…είναι και απλήρωτος όμως

Προτιμώ να κρατήσουμε έναν καλό προπονητή να δουλέψει την ομάδα από την αρχή και ας θυσιάσουμε 1-2 παίκτες/μεταγραφές

Εξάλλου αν πληρώσουμε ρήτρα και φέρουμε άλλον, πάλι πάνω κάτω στα ίδια θα μας βγει οπότε όλα αυτά είναι μαλακίες

καλά αν παίξει θέμα ρήτρας δεν νομίζω να τον αφήσουν να φύγει… στα ίδια λεφτά θα βγούμε πάλι πάνω κάτω… δεν αξίζει…

Ανανέωσαν τα μεγαλύτερα μπομπόλια που έχουν περάσει από την ομάδα για άλλον ένα χρόνο…

Του πρότειναν μείωση αποδοχών

Δηλαδή αν δεν δεχτεί τι θα γίνει?
Τον κρατάμε με το υπάρχον συμβόλαιο?Μα δεν έχουμε τα φράγκα
Τον διώχνουμε?Μα θα μας βγει πάνω κάτω το ίδιο
Λες να φύγει χωρίς τα λεφτά της ρήτρας?

Smells like bullshit to me

Αναμενόμενο για τον Παυλάρα!8)

πάντως ο δωνης μόλις έμεινε ελεύθερος απο ομάδα.

έρχονται δύσκολες μέρες