οι μοντς εδω περα τον φιλοδωρησαν με ενα μπαν:lol: :lol:
Drifter τι ειπιες παλι?
οι μοντς εδω περα τον φιλοδωρησαν με ενα μπαν:lol: :lol:
Drifter τι ειπιες παλι?
Την αληθεια λεει…
ρε αλλόθρησκοι δε βαρεθήκατε να προκαλείτε ?
Οχι, εχει πολλη πλακα…
Μην ασχολείστε ρε παιδιά έλεος. Αυτοί ασχολούνται ποστάροντας συνέχεια σε threads “μικρών” ομάδων.
Oχι μικρων.
Μεσαιων…
Ας μας πει ένας του ΠΑΟΚ, γιατί τον θεωρεί μεγάλη ομάδα? Ίσως έχω άδικο…να το συζητήσουμε.
Θα σου πω αυριο στις 19:00
Είσαι σίγουρος???
ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα για το λεει το συνθημα…
σε οποιο γηπεδο τα παμε τα σπαμε δεν εχουμε οσιο και ιερο εχουμε ομως μια μεγαλη ομαδα… ΠΑΟΚ σ αγαπω…
πιστευω ειναι η μοναδικη ξεκαθαρη απαντηση,σ αυτο το φιλοσοφικο προβληματισμο για το αν ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα…
Ναι…
Όπως εκείνες οι απίθανες αφίσσες που είχατε κολλήσει παντού στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό που έλεγαν
“Φωνή λαού, οργή Θεού”!!!
:lol: :lol: :lol: #-o #-o #-o
Τρεμε ρε αθεο(λαο)φοβε :lightsabre: :lightsabre:
Είχα κάτσει σε μιά καφετέρια και σας καμάρωνα!!! Καμάρια μου εσείς!!
[SIZE=“5”]Ανακοίνωση για τους φιλάθλους
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την αποφυγή συνωστισμού στις κερκίδες
και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων παραβρεθούν
στην Τούμπα για τον αυριανό αγώνα,
παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν εγκαίρως
και μόνο στη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.[/SIZE]
Έχει πλάκα πάντως. 3.000 κόσμος λέει στην προπόνηση. Τόση πώρωση πια να μας νικήσετε; Εντάξει λογικό από μία άποψη. Αναγνωρίζετε ποια είναι η μεγάλη ομάδα (μιας και ο λόγος για… μεγέθη!)…
Θα ρίξουμε πολλά γέλια αύριο πάντως.
Mε τον Άρη είχε πιο πολύ κόσμο στην προπόνηση. Άρα ο Άρης είναι πιο μεγάλη ομάδα από εσάς
Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι εσύ ασχολείσαι με εμάς ενώ εμείς ούτε μπαίνουμε στο thread της αγαπημένης σου ομάδας. Ότι και να απαντήσεις δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Και συμβουλεύω και τους υπόλοιπους ΠΑΟΚτσήδες του forum να κάνουν το ίδιο
εγω προβλεπω ανετη επικρατηση του ολυμπιακου…ενταξει μιλαμε 5 πλασιο μπατζετ, παικτες μεγαλης αξιας…
μονο ο μπελουτσι κοστιζει οσο ολοι οι παικτες του ΠΑΟΚ…δεν περιμενω τιποτα απ αυτο το παιχνιδι…
Όχι, εσείς ΟΛΟΙ ασχολείστε με τον γαύρο και λέτε έχουμε μεγάλες ομάδες κλπ κλπ και ο σκοπός σας όλη τη χρονιά να κάνετε μία νίκη επί του Ολυμπιακού. Αν μετά χάσετε από τον ΠΑΟ δεν σας πολυνοιάζει. Όλοι θέλουν τη ρίξουν στον Ολυμπιακό (πολλοί το έχουν δηλώσει κιόλας) και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Και να χάσουμε σήμερα δεν αποδεικνύει τίποτα, ένα παιχνίδι είναι. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση γιατί ο ΠΑΟΚ θεωρείται μεγάλη ομάδα.
Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ενώ σου αποδεικνύω ότι εσύ ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ και όχι εγώ με τον γαύρο εσύ συνεχίζεις στο ίδιο στυλάκι. Το ότι μας νοιάζει όλη τη χρονιά να κερδίσουμε τον γαύρο εσύ το έχεις βγάλει σαν συμπέρασμα. Το είπε κανείς εδώ από τους οπαδούς του forum? Αναφέρεσαι σε κάποιες δηλώσεις. Ποια δήλωση είναι αυτή που αναφέρεσαι, για πες μας. Συνεχίζεις και ποστάρεις στο thread μια μικρής κατά τη γνώμη σου ομάδας πιο πολύ από το αντίστοιχο της δικιάς σου “μεγάλης”. Κι όμως συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να είναι η μικρή ομάδα που δεν ασχολείται κανείς μαζί της.
Ο όρος μεγάλη και μικρή έχει μικρή σημασία για μένα. Ένας οπαδός μια Χ ομάδας που έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα (άσχετο πως τα έχει πάρει) γίνεται κατευθείαν “μεγάλος” και αυτός. Μπορεί να είναι το τελευταίο υποκείμενο του δρόμου, ο πιο άχρηστος άνθρωπος του πλανήτη. ΄Οταν όμως υποστηρίξει την Manchester United ή την Real ξαφνικά γίνεται κάποιος. Μπορεί να την πει στον οπαδό της Birmingham ή της Getafe. Από το τίποτα αποκτά αξία. Έτσι με κάνει να νοιώθω κάποιος ο οποίος έχει σαν μέλημα να μπει σε έναν forum και να δηλώσει ότι η ομάδα του είναι “μεγαλύτερη” από κάποιων άλλων. Εκτός αν έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας με κάποια άλλή που την έχει “μικρή”.