παραείσαι ταπεινός!!! Πιστεύω θα γίνει πολύ δυνατό ματς και οι παίχτες σας θα μας παίξουν πολύ σκληρά σήμερα. από μας θα κριθεί απο Γκαλέτι και Τζόλε.
Γιατί αντιπροσωπεύει 1.000.000 πλυθησμού στη χώρα μας… σου φτάνει αυτό?:-k
Έχει ο ΠΑΟΚ ένα εκατομμύριο οπαδούς? Από πότε?
όχι ρε τόσοι είναι
Εκαναν απογραφη και τους μετρησαν.
Μα δεν βγαίνει αυτό το νούμερο με καμία λογική. Εκτός και αν αυξήθηκε τόσο ο πλυθησμός της βόρειας Ελλάδας και δεν το πήρα χαμπάρι.
Η απλά μεγάλωσε η ζημιά που κάνει το νέφος στο μυαλό σας… ο ΠΑΟΚ δεν έχει οπαδούς μόνο στη βόρεια ελλάδα… και αυτό το νούμερο είναι ενδεικτικό. Ήρθε ο κάθε πικραμένος τώρα να γράψει στο τόπικ… πφφ.
Γράψτε κ άλλα να γελάσουμε… λίγο ατυχής ειρωνία αλλά καλή προσπάθεια.
Μήπως μετράτε τους χοντρούς για δύο?
εγώ παιδιά νομίζω ότι το μάτς είναι άνετα 0-3
ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (νομίζω και στον πλανήτη,έτσι με είπανε) και θα μας ξεσκίσει σήμερα
άντε καλή επιτυχία του εύχομαι
Βασικα το νουμερο πανω κατω ισχυει,περα απο την πλακα.Ολες σχεδον οι μικροτερες πολεις της Βορειας Ελλαδας τιγκα στους παοκτσηδες ειναι(Σερρες,Καβαλα κτλ),και στη Θεσσαλονικη εχουν επισης ενα αρκετα μεγαλο νουμερο οπαδων.
Αχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχ επος χαχαχαχαχαχααχχα
Και πάλι δεν βγαίνει. Μπες μσν αν θες να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου γιατί βαριέμαι εδώ.
Εμ,δε γινεται να τους μετρησεις με το ματι οπως κανετε εσεις
Από το 1.000.000 (λέμε τώρα), το γήπεδο της Τούμπας γεμίζει μόνον όταν γίνεται κάνα ντέρμπυ (?), όπως σήμερα.
Φίλε μου καλέ Crabsody, στο τόπικ του Ολυμπιακού θα ποστάρω όταν έχω κάτι να πω…
Όσον αφορά τη δική σου ομάδα, ακόμα δεν μου εξήγησες γιατί τη θεωρείς μεγάλη. Εγώ κοιτάω τους τίτλους που παίρνει ή πες ακόμα και την γενικότερη πορεία που μπορεί να έχει μία ομάδα. Συγνώμη, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα αξιόλογο από τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο γκρίνια και φαγωμάρα στα εσωτερικά σας. Ναι, κάποτε ψιλομετράγατε, τώρα το έχουν ρημάξει το μαγαζί οι διάφοροι και πρώτος από όλους ο Μπάτμαν.
Δεν συζητάω αν θα νικήσω ή θα χάσω απόψε, μιλάω γενικότερα.
Και να ξέρεις, οι αφορισμοί δεν θεωρούνται επιχειρήματα. Προτιμώ το δογματισμό.8)
Μόλις μου έστειλε μνμ φιλαράκι και μου είπε ότι μπηκανε τσαμπέ… Αααα και ο διπλανος τους έχει μια σακουλα με μπουκάλια μπυρας… :lol:
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν ούτε τα εισιτήρια να πουλήσουν και τους βάζουν τσάμπα μέσα ε?
Τα γνωστά της Τούμπας…Τελευταία φορά το 88 είχα πάει και τις έφαγα (όλοι μας δηλαδή) από τα ΜΑΤ…
Aυτός ο Σάντος είναι μεγάλος παπάρας. Ελπίζω να το καταλάβει γρήγορα ο Ζαγόρ. Βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ ο γαύρος είναι χάλια και γυρνάει την ομάδα πίσω. Αν είναι δυνατόν!!!
διαφωνω μαζι σου…ολα τα προηγουμενα χρονια παρομοια κατασταση ειχαμε ,βγαιναν ολοι μπροστα επιθεση και τρωγαμε 2 και 3 γκολ στο τελος…πιστευω δικαιολογημενα θελησε να σιγουρεψει την ισοπαλια και με αντεπιθεσεις να κυνηγησει το γκολ…εμενα ,αν και δεν επαιξε καλα ο παοκ μ’αρεσε η οργανωση και η πειθαρχια που δειξαν.εχω πολυ καιρο να δω στην τουμπα τον γαυρο να μην δημιουργει ουτε μια ευκαιρια…και φυσικα τραγικο προσωπο ο κονσεισαο που εχασε το πεναλντι που δεν ηταν σε καμμια περιπτωση…ειχε προηγηθει δευτερη κιτρινη στον σισιτς που κακως δεν δοθηκε…
Σχετικα με τον σαντος,αποτι ελεγε το ρεπορταζ στην τηλεοραση,η εντολη του ηταν να πρεσαρουν σε ολο το διαστημα του αγωνα.Ετσι νομιζω τουλαχιστον.Γιατι και με τον αρη ας πουμε μεχρι να τελειωσει το ημιχρονο τρεχαν και δε σταματησαν στο 1-0
Παιδιά όταν κερδίζεις με 1-0 και με έναν τόσο κακό γαύρο δεν κάθεσαι πίσω και περιμένεις. Αναπόφευκτα θα έτρωγε το γκολάκι.