Π.α.ο.κ

Αύριο βγαίνουν, οι τιμές έχουν ανακοινωθεί
κλικ

Jose Carlos πάντως πήρε 220.000 ευρώ για το μονοετές συμβόλαιο του.
Διόλου απαγορευτικό το κασέ του.

ο πίνακας που έχουν βάλει ρε συ είναι οι περσινές τιμές… Για του χρόνου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα… δεν υπάρχει καν στο site της ΠΑΕ…

Ουπς! :–
Θα ανακοινωθούν αύριο, στη συνέντευξη του Ζήση

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από την Ευρώπη στέλνει τον ΠΑΟΚ στο γ’ προκριματικό του Europa League…Έτσι αντί να παίξει στις 19 Ιουλίου , παίζει στις 2 Αυγούστου…Καλό είναι αυτό…:slight_smile:

Μαλακία. Μία Τούμπα λιγότερη

καλύτερα ρε συ… αν δεις όσες ομάδες ξεκίνησαν μέσα ιουνίου προετοιμασία, κρέμασαν στο πρωτάθλημα… αποκλείεται να έχουμε το βάθος να αντέξουμε τόσα παιχνίδια… Μακάρι να είχαμε πάρει το γαμημένο Χ στην τούμπα να παίζαμε τώρα μέσα αυγούστου…

Nαι εντάξει πλάκα κάνω :slight_smile:

είμαι περίεργος για τις φετινές τιμές στα διαρκείας… τα βλέπω κάπου στα 130-140 στη 4… Αλλά και πάλι δύσκολα θα είμαστε πάνω από 7-8 χιλιάδες…

χρόνια μπροστά ο Radical…

ΘΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ

1: 600? & 490 540? & 440?

2-3: 390? 350?

4-4α-7: 140? 125?

5-6: 250? 225?

Vip 3ου: 1.850?

Vip 4ου: 1.500?

Σουιτες Vip 3ου 18.000?

Σουιτες Vip 4ου 35.000?

Επιτέλους εισιτήρια για επαρχία ανέργους και φοιτητές… Μπράβο Ζησάκο…

Καλές οι τιμές
Πέρα από τη ξενέρα που νιώθει ο καθένας το διαρκείας είναι υποχρέωση του σωστού Παοκτσή!
Δεν λέω για αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν, αλλά για αυτούς που μπορούν αλλά δεν θα πάρουν λόγω Ζήση, Μπόλονι, Δώνη κ.λπ
Από τον Π.Α.Ο.Κ θα λείψουν τα λεφτά
Αν πείσω τον father να μου πάρει ένα φοιτητικό καλά θα είναι…εμένα δεν μου περισσεύουν δυστυχώς

εγώ με βλέπω να πηγαίνω τώρα για το διαρκείας γιατί ιούλιο ορκίζομαι και μετά αντίο φοιτητική ζωή…:frowning: Τουλάχιστον να γλιτώσουμε το 15άρι…

Ακούγεται πάντως ότι ο βάζελος έκανε πρόταση για να αντικατασταθεί η τιμωρία της μη αδειοδότησης με ένα απλό χρηματικό πρόστιμο… Αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω να διαλύεται η σούπερ λίγκ…

μα εχει λογικη…σου λεει αφου δεν εχεις λεφτα,σου βαζουν χρηματικο προστιμο για να πληρωσεις με τα λεφτα που δεν εχεις:!:

οσο για τα διαρκειας πασχαλακο,η δοιηκηση ζαγορακη ειχε στηριξη οσο καμια δοιηκηση που περασε ποτε απτον ΠΑΟΚ…τα αποτελεσματα τα ειδαμε ολοι…ο ζαγορακης εφυγε νυχτα.

εγω προσωπικα δε προκειται να αγορασω διαρκειας,οσο για το αν θα παω γηπεδο φετος,θα το σκεφτω αναλογα με την διαγωγη του Ζηση στη διαρκεια της χρονιας…

δε ξαναπαταω μεχρι να κανουν καλες κινησεις.

Μάγκες διαφωνώ
Ο μόνος που ζημιώνεται από την αποχή και αυτή τη στάση γενικά είναι ο Π.Α.Ο.Κ
Δεν τιμωρείτε την διοίκηση έτσι ούτε θα λείψουν από τον Βρύζα τα λεφτά από τα απούλητα εισιτήρια
Εμείς σαν απλοί οπαδοί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε την ομάδα μας είναι αυτό

[SPOILER]Στον τελικό κυπέλλου που θα μας πάει ο Δώνης όμως θα έρθετε
8)[/SPOILER]

Μάξιμουμ 4 μεταγραφές λέει ο τζίτζι…

Φεύγουν από την ομάδα ήδη σνάουτσνερ/Ίβιτς/Χαλκιάς/Τσιρίλο και στους επιθετικούς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα… άρα είμαστε -4 σε μια ομάδα που έχει ήδη κενά…

Να δω πως θα αντέξουμε πάλι τα 45-50 παιχνίδια…

Α θα περάσουμε δηλαδή στους ομίλους

άνετα…

αν και για 45 παιχνίδια δεν χρειάζεσαι ομίλους… 30 πρωτάθλημα 6 πλει οφ 4 προκριματικά ευρώπης και 4-5 κύπελλο να τα 45…

Παίδες ηρεμήστε. Πάλι διοίκηση εμείς θα ασκήσουμε; Ο Βρύζας δεν ήθελε Μπόλονι. Αυτός αποφασίζει. Όχι εμείς. Εμείς ξέραμε τί έκανε ο Μπόλονι από μέσα; (Εγώ ξέρω π.χ. ότι πήγαινε στη μέση σχεδόν όλων των πρωινών προπονήσεων). Όπως δεν μπορούμε να κρίνουμε τον Μπόλονι που έβγαλε τον Λάζαρ στο 60 όταν δεν ξέρουμε ότι ο Λάζαρ ήταν τραυματίας έτσι δεν μπορούμε να κρίνουμε τώρα την επιλογή Βρύζα. Όποιος μπορείς και γουστάρει να πηγαίνει στο γήπεδο ας πάρει. Δεν θα κολλήσει στον Δώνη ούτε στον Μπαλάφα. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη.

το μοναδικό που είχε τόσα χρόνια