Π.α.ο.κ

83 διαρκείας σήμερα πρώτη μέρα ενώ πέρσι ήταν 307…δυνατά μπήκαμε… αν περάσουμε τα 7.000 εγώ ευχαριστημένος θα είμαι…

[B]“Γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια;”[/B]

O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν και… παράπονα. Μπορεί ο «δικέφαλος» να τονίζει πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, όμως ο Φιλομένο μιλά για… οφειλόμενα και τονίζει στο gazzetta.gr πως οι δυο πλευρές είναι στη FIFA. Τι λέει ο Αργεντίνος για τα χρωστούμενα και σε άλλους παίκτες και αναρωτιέται γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια!

«Δεν είναι αλήθεια αυτά που έχουν γραφτεί, αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στη FIFA. O ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει, δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να γίνει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αργεντίνου, ο οποίος και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο Φιλομένο μιλά για διακανονισμό που επιχείρησαν οι άνθρωποι του «δικεφάλου», αλλά που ο ίδιος ποτέ δεν δέχθηκε «Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να πληρώσουν λιγότερα, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες, αλλά εγώ δεν δέχθηκα τον συμβιβασμό. Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Το θέμα είναι στη FIFA και περιμένουμε την απόφασή. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, όμως θα περιμένουμε. Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την αίτησή μου και προχωράμε. Εγώ περιμένω να με πληρώσει ο ΠΑΟΚ».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί συμφωνίας τονίζοντας: «Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε συμβιβασμός, είναι ένα ψέμα… Κάποιοι εμφάνισαν πως ο ΠΑΟΚ με έχει πληρώσει, αλλά δεν είναι έτσι…».

Μάλιστα, ο Φιλομένο αναρωτήθηκε πως ο ΠΑΟΚ πήρε την αδειοδότηση, από την στιγμή που… υπάρχουν και άλλοι παίκτες απλήρωτοι. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε άδεια, από τη στιγμή που χρωστά και σε άλλους παίκτες, όχι μόνο σε μένα. Δεν είμαι ο μοναδικός…».

http://www.sportdog.gr/article/107508/giati-pere-o-paok-adeia

παλιοαλητες. πήρατε άδεια. ου!

Γιατί ρε βλάκα φιλομένο είμαστε στα δικαστήρια… και όσο εκκρεμεί η απόφαση δεν θεωρείται ληξιπρόθεσμο χρέος… Τράβα παίξε τένις ρε γκασμά και τα ξαναλέμε όταν βγει η απόφαση…

αμα λεμε οτι οι ποδοσφαιριστές ειναι τούβλα όρθια…

το τραγικό είναι ότι τα τούβλα βγάζουν σε ένα χρόνο όσα εσύ σε μια ζωή… μπορεί και 2 με τις μέρες που έρχονται…

ακούω τον χετφιλντ να τραγουδάει μεσα στο κεφάλι μου, sad but true. δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο . . .

επανέρχομαι στα του βλάκα και βγαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 220 χιλιάρικα μαζεμένα… Θα δημοσιευτεί το έμβασμα της πληρωμής… επίσης ζητήθηκε από το gazzetta το ηχογραφημένο της συνέντευξης για να γίνει μήνυση στον παίκτη…αν δεν το δώσουν θα γίνει στο gazzetta…

Ακόμη το πληρώνουμε αυτό το παλτό?
Ζήση κόψε κώλους

Πουστάρα Φιλομένο ΡΟΥΦΑ

τα πράγματα είναι απλά…
κάνεις συνέντευξη τύπου για 4 θέματα:
πρώτον δίνεις την απόδειξη για τα λεφτά του φιλομένο ΜΑΖΙ με το εξώδικο που αναφέρει τον λογαριασμό
δεύτερον χωρίς πολλά πολλά λες ότι οι ποινές που ψηφίστηκαν είναι σκάνδαλο να μην ισχύσουν
τρίτο δίνεις τον φάκελο σου φωτοτυπία και ΑΠΑΙΤΕΙΣ να το κάνουν και οι υπόλοιποι αν έχουν μπομπόλια και δεν έχουν κάτι να κρύψουν…
τέταρτο δηλώνεις ότι οποιοσδήποτε αναφέρει ξανά τον ΠΑΟΚ και γράφει πίπες σαν αυτές της gazzetta εδώ και μια βδομάδα, τον στέλνεις στα δικαστήρια…

πούτσες μπλε. δεν δουλεύουν ετσι οι παε. εκτός αν έχεις δει πολλές φορές αυτά που λες.
[B]αν[/B] ειναι του παρασκηνίου η ιστορία με τον φιλομενο δεν είναι για να χτυπήσουν τον παοκ αλλά για πιέσουν για τις ποινές που αποφασίζονται την τεταρτη. λίγο πολυ θέλουν να παρουσιάσουν πως ολες οι ομαδες ετσι ειναι οπότε τις ρίχνουμε. που ήδη το έχουν συμφωνήσει. θα δώσουν εναν αριθμό μεταγραφών.

σε αυτήν την συνέντευξη θα δώσουν και το χαρτί πληρωμής του σαλπιγγιδη? :stuck_out_tongue:

έλα ρε crimson το gazzetta με του που πήραμε άδεια άρχισε τα άρθρα του στιλ να επέμβει η ΕΕΑ για τα λεφτά του Ιβάν, τώρα βγάζει τον βλάκα τον Φιλομένο, έχει φαγωθεί με την αδειοδότηση του ΠΑΟΚ… Βέβαια οτι ο βάζελος πήρε άδεια βασιζόμενος σε δημοσιεύματα δεν γράφτηκε ποτέ… Ο ΠΑΟΚ δεν είπε ότι τους έχει πληρώσει όλους…απλά ότι είναι διακανονισμένα τα χρέη…
Γι αυτό οφείλει η ΠΑΕ να ζητήσει να ανοίξουν οι φάκελοι…δεν είμαστε εμείς οι μαλάκες που πουλήσαμε παίκτες και γαμήθηκε η χρονιά μας για να πάρουμε άδεια και τώρα να σε λένε ότι όσοι δεν παίρνουν άδεια θα κάνουν και μεταγραφές… Ανοίγεις κανονικό πόλεμο μετά…
Αν ανέβει μετά κανένας Πιλάβιος προς βορρά και φάει κάνα ντου στο δρόμο μην ψάχνει τη βία στα γήπεδα…
Αυτά βέβαια είναι καλό να μην συμβαίνουν…8)

βασικά εμείς είμαστε

:lol: :lol: :lol:

*πάντως αν είναι ετσι η υπόθεση του φιλομενου έχουν βάλει στο κόλπο τον μανατζερ του φιλομενο και τον ίδιο τον παίχτη? τι σκατά??
πάντως γενικότερα εδω και 2 χρόνια οι παίχτες απο τις περισσότερες ομάδες ζήτημα είναι αν πήραν το 70% των χρημάτων τους. είναι να απορεί κανείς πως γινεται αυτό.

καλά ο κοντός δεν μιλάει γιατί με τις χρονιές που κάνει αν βγει και πει ότι είμαι απλήρωτος και θέλω τα λεφτά μου, καλό θα ήταν να τα πει μέσα από το αεροπλάνο την ώρα που θα έχει ξεκινήσει και λίγο πριν απογειωθεί από το έδαφος… αλλιώς δεν νομίζω να προλάβει να φύγει…

Σε μας πρέπει να είναι πληρωμένοι μέχρι τον νοέμβριο-δεκέμβριο κοντά…

Ναι αλλά δεν πάει ετσι… και χώμα να είσαι, πρέπει να τα πάρεις.το καλύτερο ειναι να μην τον υπόγραφαν αν δεν τον άντεχαν.αλλα τι να λεμε. ολες τις ίδιες μαλακίες κάνουν

πάτε και για αλωνευτη λέει.

χαχαχαχα… ε τι νομίζεις. και πολυ είναι με τέτοια οικονομικά που έχουν οι ομάδες. οχι οτι είναι άσχημος.στην κόντρα βγαίνει σφαίρα

παλια στο μανατζερ ητανε καλος

οπως και ο κονσταντσος